Nu säger vi Godnatt efter en lång dag

Nu har bebis precis somnat. Han har lekt non stop hela kvällen . Robin o Simon kom hit ikväll och gjorde oss lite sällskap. Tidigare idag var vi i stan . Fikade o gick runt och träffade lite folk typ . Leon fick springa runt lite själv också.. Haha han blev helt galen. Inte undra på att han somnade efter en minut ikv när jag klätt på han pyjamasen, gett han medicinen och vällingen . Gooosen!

Godnatt ♡


Babysitting

Goddag!
 Igår efter skolan mötte jag upp Jonas. Vi var i stan ett tag, pratade och så. Sedan tog vi bussen till ängsmon en snabbis för ett litet ärende och sedan tillbaka till stan igen. När vi var tillbaka i stan igen så träffade vi min lillebror ( joakim ) och hans kompis. Gjorde inte så mycket. Pratade mest. Men det var supertrevligt ju ;)
 
Om ni undrar varför uppdateringen inte är så bra så är det för att jag är barnvakt åt Leon. Hämtade han klockan 4 igår på dagis och sedan dess har jag varit med han. 
Igår kväll hade vi det jättemysigt. Först åt vi en fantastiskt middag och sedan hade vi fredagsmys som bestod utav bullar och mjölk. Himla gott !

Leon somnade efter 9. Men jag var inte uppe så jättelänge heller. Tror jag gick och la mig bredvid Leon vid halv 11. Leon vaknade inte en enda gång inatt, det var jätteskönt. Men istället väckte han mig en gång runt 6 och sedan ville han gå upp klockan 8. Sedan dess har jag gjort lite allt möjligt. Ätit frukost, duschat, bytt blöja på Leon, städat, planerat dagen, kollat på film med Leon, bytt blöja igen på Leon. Hehe. 
Nu springer Leon runt och leker med sig själv så då passade jag på att göra ett inlägg :)
 
Klockan 13:40 tar jag, Joakim och Leon bussen in till stan. Vi tänkte ta en fika med farmor och bara gå runt i stan. Blir bra det, orkar inte sitta hemma i Ås hela helgen liksom.
 
Dagens outfit består av baggy byxor, ett linne och en huvtröja. Enkelt och bekvämt.
 
Ni får ha en bra dag så hörs vi !
 
kram

Sleepy

Tröttare än tröttast blev jag helt plötsligt. Så nu har jag klätt på mig myskläder och ska krypa ner i sängen och sova. Därmed förhoppningsvis vakna pigg.. hehe, och redo att äta en riktigt god kvällsfika. 
 
 
Vet inte riktigt varför jag blev så trött helt plötsligt. Men det är ju alltid något konstigt med mig så .. ;)
 
puss

Ekonomiprogrammet

svar: Ja det är jättespännande ! Jag går ekonomiprogrammet på Östersunds gymnasium :)
 
Lovade er att ni skulle få se mitt schema också för den delen. Här har ni det!
 Som ni ser har vi ingen liksom ekonomilektion, det beror på att ekonomiläraren är pappaledig denna termin!

Make each day a story worth telling

 

Onsdag idag!
Idag började vi då med det riktiga schemat. Jag har ett jättesoft schema. Ska visa er någon annan dag så ni får se :)
På ÖG har man blocklektioner, alltså bara två lektioner per dag. Varje lektion är 165 minuter . Det är jättehärligt och man hinner göra mycket på bara en lektion.
Idag hade vi då svenska och matematik. På mattelektionen satt vi i grupper och gjorde problemlösningar. Min grupp som bestod av Kicki, Jag, Asghar och Sebastian hade as kul och samarbetade sjukt bra. Ni förstår inte hur nöjd jag är med min klass. Alla är så himla bra!
 
Nu har jag precis kollat klart på de senaste avsnittet av pll och fikat lite. Ikväll blir det utgång med vännerna i Odensala, as usual ;)
 
Ha det bra !
kram

Tisdag

Godkväll! Har precis kommit hem typ. Fast har hunnit äta lite kvällfika med lillebror också. 
Ikväll har jag varit ute i Odensala med Jesper, Simon och Julia. Åkt flotte på lillsjön bl.a.. haha riktigt läskigt var det. Trodde inte att vi skulle ta oss tillbaka till land ett tag där.. men vi gjorde det och kul var det.
 
Nu ska jag sova. Måste vara utvilad för imorgon börjar det riktiga allvaret. woho.
 
 
 
puss
 

Dagens mellanmål

 
Turkisk yoghurt och jordgubbar. Mumms

Gårkvällen

Hej !
Tänkte ta och berätta om min superbraiga kväll igår ;)
Kom till odensala vid sju tiden, mötte först upp julia, sedan robin. Gick runt i odensala och gjorde lite allt möjligt. Pratade, skrattade , fikade, osv osv. Sedan kom jesper, simon, oliver , jens m.fl. Stog och pratad eoch hade jätteroligt en stund innan vi alla drog vidare till Lillsjön. Skulle egentligen åka flotte när vi kom dit men den var försvunnen så vi satt vid elden och hade det mysigt istället. Sedan börja de flesta dra sig hemmåt och helt plötsligt var det bara jag, simon och Jesper kvar. Vi satt och pratade och bara myste där vi elden ett tag innan vi också började röra oss hemmåt. Fast jag cyklade till farmor och fikade lite kvällsfika innan hon skjutsade hem mig till Ås. Kom hem efter 11 och somnade typ direkt. 
Hade en grymt bra kväll i alla fall. Längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Mina vänner är bäst.
 
Puss

Mobilbilder från de senaste dagarna inkl idag

 
 
 
 

Dagens Josefine

 

Införskaffat mig en ny väst

Västen kostar 299 kr kronor och du finner den på gina tricot.
 

Första skoldagen avklarad

Hallå!! :D
 
Nu är då första skoldagen avklarad. Jag och Molly var supernervösa innan. Vi kunde knappt sova inatt och klockan 8 imorse skuttade vi upp ur sängen, ivriga som tusan ! Trivs redan jättebra i min klass. Lite stelt är det ju alltid första dagarna men det känns ändå riktigt bra på något sätt. Kände ju några stycken sedan innan också , så första dagen var inte så farlig... hihi  .. Efter skolan så följde jag med Kicki och Emma en sväng på stan innan mamma kom och hämtade mig. Vi åkte till rödön och plockade massor av jordgubbar. Fikade lite där gjorde vi också.
 
vi fotade lite imorse jag och Molly. Hehe, fastnade inte sådär riktigt på bild idag.. men orka bry sig.
 
 
 
Har precis ätit middag och funderar nu på om man kanske ska åka in till odensala en sväng ikväll. vi får se.
kram

Glad och sprallig längtar tills imorgon

 

picknick i björkbackaparken

Godkväll!
En stund ikväll har jag varit i björkbackaparken med några tjejer ifrån min förra klass. Vi låg där i gräset, pratade och fikade. Jättemysigt och kul var det att träffa allihopa igen.
 
 
Nu har jag satt på mig lite myskläder och ska gå ner och dricka kaffe med mammsen. Ett rosa linne som man ser igenom, ja jag vet. Plus ett par sköna stickade svarta shorts. 
 
Idag är jag as glad... eller nja, men nästan. Är ganska excited i alla fall, börjar gymnasiet imorgon.. wiiiie
 
puss

Solig söndag

Idag är det riktigt soligt och varmt ute . Jag, mamma , Leon , Joakim och Mathias har varit en sväng på ett café. Som ligger i närheten av där vi bor . Mycket härligt att sitta ute i solen och bara fika och prata .

Om någon timma ska jag åka in till stan för att ha picknick med tjejerna ifrån min förra klass . Ska bli jättekul att få träffa alla igen .

Sedan sover Molly hos mig inatt!
Men vi hörs något mer idag. Puss


Nattetid

Hej på er sötnosar !
 
Gårkvällen var mysig, spenderades först i torvalla med massor av personer. Sedan drog jag, carro och mange in till stan. Hamnade lite överallt och ingenstans, träffade sjukt mycket folk och bara hade det kul, lite kaos blir det ju ibland men sådant får man ju räkna med..  ;)
Kom hem till en tjejkompis runt 4 imorse och gick till farmor klockan halv 8 och åt frukost. Somnade sedan om några timmar. När jag vaknade gick vi och köpte en varsin sallad sedan köpte vi med oss lite fika och åkte hem. När vi kom hit så fikade vi lite med mamma, Leon o Joakim, och bara myste i solen.
 
Ikväll ska jag och storebror vara barnvakt åt Leon så vi tre ska mysa med massa gott ikväll och bara ta det lugnt. Blir himla bra det !
 
Nu ska jag ta en dusch och testa mitt nya schampoo och balsam... spännande . Vi hörs !
 
kram

Bilder från jamtli

Bilder från gårdagen när mamma jag och Leon var på jamtli. Mys


en liten photoshot

 

Dagens shopping av nödvändigheter

Runt 11 idag så åkte jag mamma och Leon till Jamtli. Myste , lekte, åt lunch och så vidare. Sedan tog jag en sväng till stan med Molly och shoppade lite. Dock bara nödvändigheter :)
 
 
 
 

Boktips

Måste faktiskt ta och tipsa om en sjukt bra bok. Cirkeln heter den . Skriven av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Jag läser inte böcker nå ofta alls. Ärligt talat, typ aldrig.. Men för ett tag sedan började jag läsa cirkeln, och nu kan jag inte lägga ifrån mig den när jag väl börjat läsa. DEN ÄR SÅ HIMLA BRA ! 
 
 
 
 
" Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.
En natt då månen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De har inget gemensamt. De vet inte hur de hamnat där eller varför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva."
 

Rekommenderar denna bok till alla, Stora som små :)
 
kram

Min dag

Halloj!
 
Har precis klivit upp ur badet, smörjt in mig och satt på mig myskläder.
Vid 12 tiden idag åkte jag in på stan och lunchade med farmor och storebror. Pappa kom även förbi restaurangen en sväng, vi drack då kaffe och hade det trevligt. Sedan stack jag på gymmet. Gymmade inte så länge dock. Hade sett fram emot ett riktigt mördarpass men min kropp är fortfarande inte helt återställd.. från vad, det vet jag inte.. men det känns inte som det brukar i alla fall. Aja, jag får kämpa på så gott det går i alla fall.
 
 
 
Ikväll kommer jag att befinna mig i mitt hem hela kvällen. Drabbades precis av en fruktansvärd huvudvärk. Blir så less.
Vi hörs.
kram

Sommarlov några dagar till

godmorgon!
 
Medan typ hela östersund ( förutom östersunds gymnasium ) går i skolan så sitter jag och dricker te och planerar min dag. Jag har sommarlov några dagar till. Vi på ÖG börjar på måndag. Så svaret på anonyms kommentar ; Nej jag börjar inte skolan idag.
 
Senare idag ska jag ta en sväng till gymmet. Måste hitta den där motivationen igen. Nu när jag börjar gymnasiet så kommer det bli ganska tufft tror jag. Alltså jag menar, jag har dans 5 gånger i veckan ( minst, kommer inte ens ihåg vilka dansgrupper jag anmält mig till.. hehe ) också ska jag hinna plugga och gymma också. Som sagt, det kommer bli tufft, men å andra sidan så är ju inte jag den sortens person som ger upp i första hand. 
 
Önskar er en trevlig dag så länge, så hörs vi senare !

kram
 
 

Dansa tills du dör

Godkväll !
För en liten stund sedan kom jag hem från dansen. Har dansat i tre timmar. Så himla roligt! Har verkligen hittat det jag brinner för.
Dans 
Fick en fråga vem min nya parkompis här. Hon heter Emilia! :)
 
Nu ska jag titta lite på idol, och äta lite kvällsfika innan jag går och lägger mig. Imorgon är det ingen dans vilket betyder...? GYYYYM! 
 
godnatt!
 
puss
 
 
 

Jobbade i 12 timmar igår

Godmorgon !
Idag vaknade jag förvånansvärt tidigt . Klockan hann inte ens slå 8 innan jag hade dukat fram min frukost ..
Hur kan jag vakna så tidigt och liksom inte kunna somna om trots att jag jobbade i 12 timmar igår? Jag har ont överallt och jag är dåsig i huvudet . Jag fattar inte . Men men . Nu slipper jag sova bort hela dagen , för jag lovar Er , hade inte det inte varit nåt fel med mig just nu ( för ärligt det måste vara det ) så hade jag kunnat sovit till klockan 5 ikväll.

Well well, hade väldigt roligt när jag jobbade igår . Jobbade med några jätteroliga och trevliga killar . Hade inte dom jobbat med mig så hade jag nog tyckt att tiden gick väldigt Sakta. Men 12 timmar igår gick ganska fort faktiskt .

Ha en bra dag! Kram


I min rosa morgonrock

 
Godkväll! I min rosa morgonrock sitter jag nu nyduschad. Klockan börjar närma sig 10 och jag är som vanligt hur trött som helst. Idag är det ju egentligen inte så konstigt då jag haft dans i nästan tre timmar ikväll och det var en riktigt jobbig dansträning idag. Men det känns så himla skönt att vara tillbaka på banan igen. Tillbaka till det som jag älskar. TÄVLINGSDANSEN. Det har varit sommarträningar hela sommaren men eftersom att jag rest så mycket i sommar har jag inte varit med så många gånger. Har tappat jättemycket men upptäckte idag att nu jävlar är jag tillbaka på banan igen med ny parkompis och allt. WEHO. Life is good ! 
 
Imorgon ska jag upp tidigt. Ska nämligen jobba. Mer om det imorgon.
 
Godnatt och sov gott.
 
puss
 

Dagens nyttiga mellanmål

Säger inget mer... bilderna får tala för sig själva.
NYTTIGT OCH GOTT!
 

En sväng till stan

Goddagens !
 
Kom nyss hem från stan. Var bara där en sväng med julia, åt lunch och chillade lite. Fick med mig dessa två saker hem plus 4 avokado och tuggummi. Haha :)
 
 
Ikväll har jag dansträning. Innan dess ska jag äta lite mellis och ta det lugnt.
 
kram

Smile and move on

 

Tips på mellanmål

 
Imorse tipsade mamma mig om detta mellanmål. Det lät så gott så jag var tvungen att testa. JAG SKOJAR INTE.. DET VAR BLAND DET GODASTE MELLANMÅL JAG NÅGONSIN ÄTIT. 
 
Du behöver keso, turkisk yoghurt, banan ( eller annan frukt/nötter ) , honung och kanel!
Blanda ihop keson och yoghurten och toppa sedan med frukt/nötter, honung och kanel... mumms !
För att göra det hela ännu lite godare så bör ni dricka en latte till. Himmelskt gott & nyttigt.

Trött och sliten som ett j*vla as

Ni anar inte hur trött och sliten jag faktiskt är. För bara tio minuter sedan hade jag fortfarande bestämt mig för att åka på gymmet och gymma, Trots att jag är alldeles för trött och sliten. Går inte ens att beskriva känslan i kroppen.
Vill så gärna komma iväg och få svettas på riktigt. Har typ abstinens (?!) .. Eftersom det är över en månad sedan jag gymmade sist och det funkar liksom inte.. träningsfreak som jag är..
Men nu har jag krypit ner i sängen och känner såhär... godnatt tills jag är mig själv igen, typ. Vad fan är det för fel med min kropp, orkar ingenting ju. fuck it.
 
Kom nästan precis hem till mamma. Sov hos farmor inatt eftersom jag var ute i odensala igår kväll. Hade en jättemysig och lugn kväll med vännerna. 

 
 
 
Igår på dagen var jag ju hos kusinerna. Tränade och umgicks. Tog en fika och sådär.
Myspys!
 
Jag önskar er en mysig söndag. Jag hoppas att jag får någonting litet gjort idag i alla fall. Typ som att skriva ner min dans som jag aldrig lär mig.. hmm......
 
puss

What ever you decide to do, make sure it makes you happy

 

Kvällens outfit

 
 
Nu sticker jag till odensala och möter upp grabbarna.
 
puss

SCHWEIZ BILDER DEL 4

 

lördag - vila - träna - utgång

Hej !
 
Idag är det lördag vilket betyder att jag ska träffa kusin idag. Vi ska träna. Vi tänkte sticka ut och spricka och sedan köra lite övningar hemma hos henne. 
Jag är fortfarande lite konstig i huvudet och trött.. Så jag kommer ligga i sängen med den rosa mjukisdressen tills det är dags att åka till kusin. 
 
Ikväll blir det utgång med vänner. Blir nog en väldigt lugn, chillkväll men det är faktiskt behövligt. Pratade med min vän Robin i telefonen i 45 minuter igår kväll,  han tyckte att jag hade varit borta så mycket i sommar så nu fick jag ta och komma och vara med han och de andra boysen i odensala. Inga problem ! :')
 
Vi hörs !
 
kram

Mätt och belåten

Mätt och belåten ligger jag nu i min säng ( som jag gjort exakt hela dagen/kvällen ). Jag känner mig fett tråkig och rastlös men idag var det nog faktiskt dags för en hemmakväll. 
Dagens middag bestod av kebab och sallad. Riktigt gott med mat när man är vrålhungrig på grund av att man  inte haft en så värst stor aptit under dagen. 
 
Hoppas ni haft en bra dag.
kram

SCHWEIZ BILDER DEL 3

 

Te och raggsockar

hej på er !
 
Ligger i min säng och har gjort det ända sedan jag kom hem från nattens bravader. Hade så himla kul hela natten lång. 
Nu ligger jag med dunkande huvudvärk framför pretty little liars med en kopp te med honung i. 
Har även tagit på mig mina favoritstrumpor. Mina rosa myssockar !
 
 
Kommer antagligen ligga här i sängen hela kvällen. Orkar inte göra så mycket idag.. Börjar bli sjuk också.. :(
 
Kram

hade riktigt mys igår

Innan julia och Carro kom till mig igår så satte jag mig ner och löste lite korsord( haha jag är typ beroende ) och fikade. Jättemysigt med doftljus och allt. Sedan när de kom så satte vi oss på mitt rum med tända ljus och fikade ännu mer. Riktigt mysigt hade jag det med mycket fika... hihi
 
Nu ska jag sätta mig ner och fika lite. Julia har precis åkt hem. 
Senare ska jag börja fixa mig för ikväll ska jag ut på äventyr. Men först middag med bästa Molly!

min kväll

godkväll! 
 
Carro har precis åkt hem. Hon och julia kom till mig vid sju tiden och sedan dess har vi haft riktigt mysigt. Ätit lite gott, pratat och gjort sånt som bara vi kan ... ;')
 
 
Nu ska jag och Julia mysa ner oss i sängen och sedan sova.
 
Kram
 

Min fotomodell till lillebror

 

we can´t stop

Hello!
 
Med dundrande huvudvärk ( bl.a ) sitter jag i min säng och lyssnar på musik och bara tar det lugnt.
Planerna för kvällen är ganska oklara, om jag inte ska hitta på något med carro, emma och julia så blir det nog bara att ligga i sängen hela kvällen framför pretty little liars. 
 
 

SCHWEIZ BILDER DEL 2

 

Hos Julia

Hejsan hejsan !

Är hos Bästavän nu . Vi ligger i sängen och har precis sagt hejdå till några killkompisar som kom förbi en sväng .
Åt middag hos farmor idag och Ikväll har jag varit på dansträning , precis som igår . Men efter träningen så åkte jag hem till Julia och duschade och så . Sedan åkte vi in till Odensala och var där en stund innan vi köpte med oss massa gott och åkte hem till Julia . Vi har myst hela kvällen och nu är jag jättetrött . Så Godnatt !


Måndag ..

Hej !

Hoppas ni haft en Superbra dag! Jag har hunnit göra jättemycket idag. Allt från att packa upp , ätit middag hos farmor och haft dansträning. Nu sitter jag på bussen påväg till en fest .

Vi hörs imorgon ! Kramis


SCHWEIZ BILDER DEL 1

 

Bröllopsbilder del 2

 

Bröllop - bilder del 1

godmorgon från schweiz !
 
Hoppas ni alla har det bra vart ni nu än befinner er. jag har det toppenbra ! Igår gifte sig min mammas kusin, underbaraste Lisen ! Mamma , mathias och Leon åkte "hem" runt 12 inatt.. men jag stannade kvar och partajade hela natten med otroligt sköna människor. Är väldigt trött idag men det var det verkligen värt. 
Här är första delen av bilderna sedan gårdagen. ( min kamera funkar inte så vissa bilder är finare än andra då jag lånade en kamera igår kväll eftersom min har damp :'(   )
 
Idag skiner solen vilket betyder bada och sola. Ikväll ska vi hem till Lisen och äta god mat och ha det trevligt.
 
Vi hörs igen när jag kommer hem till sverige. Då kommer det hundratals med bilder.
 
puss på er alla

SISTA DELEN AV BRIGHTON BILDERNA

 

Brighton del 5

 

mysig dag i stockholm

Godkväll!
 
När vi kom fram till stockholm idag lämnade vi väskorna på hotellet och åkte sedan direkt in till city. Riktigt varmt och soligt här i stockholm, jättehärligt. 
 
Här kommer några bilder från dagen. Påvägen hit så stannade vi till i hudiksvall och käkade lunch. Åt en fruktansvärt god sallad. Mumms !
 
Vi gick en sväng till kungsträdgården, fikade och hade det trevligt sedan hamnade vi även på en kina festival. Riktigt coolt var det.
 
Nu har vi precis kommit upp till hotellrummet igen från middag här på hotellet. Ska fixa lite innan avfärden imorgon. 20 över 6 går flyget från arlanda och vi ska åka härifrån hotellet runt halv 5. Så ingen sovmorgon för vår del.
 
Kram

Brighton Bilder del 4

 

God frukost innan avfärd

om en liten stund tar vi och startar bilen och börjar köra ner mot stockholm. Vi får idag en heldag i stockholm för att sedan imorgon bitti flyga till schweiz. Jag kommer att ta med mig min dator så jag hoppas innerligt att wifi är tillgängligt under denna resan.
 
Har precis ätit en god frukost och ska nu packa det sista.
 
Önskar er en härlig dag!
 
kram
 
 

Leons födelsedagsfirande

Igår firade vi ju Leons födelsedag eftersom att på hans riktiga födelsedag ( på måndag ) så är inte jag mamma mathias och Leon hemma. Vi åker till stockholm imorgon och till schweiz på måndag. 
Här kommer i alla fall bilderna från kalaset. Bilder från kvällen/natten kommer senare ! :)
 
 
 
 
 
 

Måste ta tag i träningen när jag kommer hem

 
 
 
Har sådan ångest ska ni veta. Ni kommer väl ihåg innan sommarlovet börjat hur jag tränade varje dag och hur jag hade liksom hittat ett flow i träningen..? Har tappat allt under sommaren. Självklart pågrund av allt resande men även lite lathet också. När jag kommer hem från schweiz, då jäklar !
 

Brighton Bilder del 3

 

 

SOMMAR

Idag är det riktigt sommarväder här i östersund. Har solat med julia på förmiddagen och när hon åkte hem tog jag en powerwalk med Leon i vagnen. Nu liggger jag ute i solen igen och bättrar på brännan lite :)
 
 
 
 
Kommer fler bilder från dagen lite senare.
 
Ikväll ska vi fira Leon lite eftersom han fyller år på måndag men jag mamma mathias och leon åker ju till schweiz så släkten kommer ikväll.
Efter kalaset blir det utgång.
 
Vi hörs !
kram

Brighton Bilder del 2

 
 

Brighton bilder del 1

 

1 augusti

Hej hopp ! 
 
Idag har jag spenderat största delen av dagen på jamtli.
Myspys !
Nu är jag hemma och väntar på att bästavän ska komma hit så ska vi mysa. 
 
Vi hörs ! puss

Nytt från England

Har shoppat som en galning i England. Nej men nästan i alla fall. Tänkte ta och visa er lite av det jag köpte när jag var där. Riktigt nöjd med alla köp i alla fall! :) 
 

RSS 2.0