Kvällsfika på balkongen

Hej på er :)
 
Just nu sitter jag på balkongen och myser i kvällssolen. Fortfarande hur varmt som helst ute, man kan inget annat än älska vädret idag.
Efter skolan idag tog jag en promenad ner på stan och mötte upp mammsen. vi kollade på några affärer sedan satte vi oss på torget och jag åt en sallad.  Sedan hade jag dans genrep och har varit där hela kvällen. Gick mycket bättre idag än igår, så nu taggar jag som tusan inför uppvisningarna  i helgen. Kommer bli grymt ! :)
 
Nu ska jag sitta här ute en stund, fika klart och mysa och sedan ska jag plugga en stund innan jag lägger mig och sover.
 
Vi hörs imorgon!
kram
 

Fredag

Godmorgon!
 
morgonlatten är snart uppdrucken och jag känner mig ganska pigg. Idag blir det att åka till skolan lite tidigare än vanligt då jag måste förbereda lite innan idrottslektionen idag. Jag hoppas verkligen att min klass gillar dansen jag gjort till vår skolavslutning. Vi ska dansa jumpstyle, och jag har aldrig dansat det, lärde mig det igår så vi får se hur det går .. :) 
Efter skolan tar jag nog en promenad ner på stan och strosar runt där ett tag innan dans genrepet ikväll. 
Vi hörs någonting ikväll.
Ha en bra fredag!
 
kram

Brännskador

Har varit ute i solen hela dagen i stort sett och gud vad jag bränt mig. fått en shorts bränna också. Så himla fult tills dansuppvisningen i helgen. Jag skäms. Men man kan ju inte klaga på det här underbara vädret. Fy satan vad underbart det är.
 
Det ser inte så farligt ut på bilderna, men i verkligheten... omg.
 
Nu har jag mycket att göra innan jag ska krypa till sängs. Bland annat äta kvällsfika, duscha göra en dans tll min klass som jag ska lära dom imorgon och om jag orkar så ska jag försöka plugga lite också. 

 
Ha det bra !

kram

sitter ute i solen och pluggar

Just nu sitter jag ute i solen och pluggar. Riktigt varmt, kan inte bli bättre!

Härliga torsdag

Godmorgon! 
Idag  ska det bli lika bra väder som igår, till och med bättre. Läste i tidningen att det är lika varmt här i Östersund nu som på Rhodos. Underbart !
Idag har jag ingen dans så efter skolan ska jag ta mig en promenad till gymmet och kötta som bara den. Har vilat från gymmet alldeles för länge nu så idag då jäklar ! :)
 
Eftersom jag vaknar så tidigt på morgonen så passade jag idag på att fota lite. Himmelen är klarblå och solen värmer klockan halv sju på morgonen. Härliga torsdag.
Ska förstås inte ha på mig foppatofflorna på skolan, det hoppas jag att ni förstår :)
 
ha en bra dag !
 
puss

Kvällsfika

Sitter och äter kvällsfika just nu.
Dansgenrepet ikväll gick inte alls bra så jag är inte på så bra humör . Men hoppas ni haft en bra dag i alla fall !
Godnatt


Idag var det tisdag

Godkväll!
Ikväll har jag varit hos farmor och sytt det sista till dansuppvisningen. Har även dansat, busat med leon och nu ska jag sätta mig med en kopp te och plugga det sista inför NO provet imorgon. 
 
Får bli några bilder på william som han tog med min dator idag på skolan för jag har inte fotat något idag.
Tok!
 
Imorgon ska jag till mormor efter skolan och äta innan jag sticker på genrep inför dansuppvisningen i helgen.
 
Hoppas jag får tid över imorgon så jag kan uppdatera !
 
puss
 
 

Några bilder från Dag 2 klassresan


Morgonlatte

Godmorgon ! :)
Idag ska vi ha uppsamlingsdag på skolan vilket betyder att man får göra alla de saker man inte har gjort klart och inte har tid att göra klart annars, eller så kan man göra olika saker inom vissa ämnen om man vill höja sig i något ämne. så idag kommer det bli plugg plugg plugg. Har även NO prov imorgon. Ska till farmor ikväll innan dansen och sy det sista inför uppvisningen också. Längtar tills denna veckan är över. Ingen stress längre då.
 
 
Ha en bra dag !
kram

TEMYS

Godkväll !
Just nu ligger jag framför teven med en kopp te med mammsen och bebis. Ska plugga en stund innan jag kryper ner i sängen och sover.
Ikväll har jag sytt med farmor samt dansat en timme. 
Imorse klev jag upp tidigt och hade ett skönt morgon träningspass. Blir samma imorgon, dock sticker jag nog ut på en powerwalk om vädret tillåter :)
Hoppas ni haft en bra måndag och start på en ny vecka. Inte länge kvar till sommarlovet.
 
Godnatt! 
 
puss

De här veckan blir stressigare än stressigast

Ni anar inte hur underbart jag och min klass hade det i stockholm. Det bästa av allt var gröna lund och att träffa maria Montazami. Helt sjukt vad jag skrattat och känt mig lycklig. Min klass är bäst, vi har gått 10 år tillsammans. Och nu har vi bara 2 och en halv vecka kvar tillsammans. Känns riktigt konstigt att efter sommaren inte få träffa alla klasskompisar varje dag som vi har gjort nu i 10 år. 
Här kommer massor av bilder från dag 1 av klassresan !
 
 
Den här veckan kör det ihop sig för mig. Så uppdateringen blir nog inte den bästa. 
Ha det bra!
kram

Smörgås med paprika och gurka

Det godaste som finns är smörgåsar. Inte ett dugg nyttigt men så fruktansvärt gott så det går inte att hålla sig borta från dem. 
När jag kom hem från att ha fotat storebror och hans flickvän Josefin ( hon tar studenten i år och det är bal ikväll ) och från dansen så gjorde jag mig två smörgåsar och en latte. Satte mig sedan och började redigera bilderna jag tog idag. Jag är faktiskt nöjd över alla bilderna, här får ni några smakprov! :)
 
 
 
 
Resten av kvällen ska jag hinna med både att packa och att plugga. 
Åker till stockholm på klassresa tidigt på fredag morgon och endast ikväll hinner jag med att packa.
 
Ha det bra !
kram

förvånad över mig själv

Godkväll!
Efter tre timmar plugg är jag slut och ska nu krypa ner under täcket och sussa. Ont i huvudet efter allt pluggande. Har SO prov på torsdag så har pluggat på det hela kvällen trots huvudvärk, trötthet och bara allmänt seg, irriterad och utan motivation. Men jag gjorde det och jag är förvånad men as nöjd över att jag gjorde det. Jag är redo inför provet. underbart.
Samtidigt som jag pluggade mummsade jag på lite kvällsfika. Knaprigt och gott !
 
Godnatt och sov gott. 
puss

Dagens outfit

Efter att jag Duschat imorse insåg jag att mitt hår blivit riktigt långt.. Så var tvungen att ta kort.. haha .
 
Nu ska jag försöka sätta mig ner, plugga och plugga tills jag ska sova. Kommer inte gå. Men det är värt ett försök.

mer bilder från SM

 De tre sista bilderna är det jag köpte i västerås när vi var och shoppade inne i stan :)
 

Disco SM i västerås 2013

Hej på er !
Nu är jag tillbaka i Östersund igen efter en underbar tävlingshelg i västerås. Jag är rätt så nöjd jag kom på tjugonde plats i min tävlingsklass vilket betyder typ att jag är top 20 bäst i sverige i singeldisco silver Ungdom. 
Har fotat som en galning, hur många bilder som helst vilket betyder att ni bloggen kommer bli fylld med bilder ett tag framöver.
 
Kom hem prick tolv inatt. Sov hos farmor . Gick på skolan imorse vilket gick som det gick då jag är så otroligt trött och huvudvärken blev ganska så jävulsk efter ett tag.
Efter skolan hämtade jag upp bebis på dagis. Sedan gosade och lekte jag med honom ända tills min dans ikväll.
Nu är jag hemma, helt slut och ska hoppa ner i badet.
 
Här får ni några bilder från helgen ! :)
Ha det bra !

kram

Singeldräkten

Såhär ser min singeldräkt ut just nu!

Den är inte klar men hinner inte göra något mer innan SM imorgon. Riktigt nöjd. Min vän Mikaela som sytt den :)

Just nu är jag hos farmor och ska äta lunch här innan bussen mot Västerås går. Riktigt taggad !

 

Ha det bra !

puss


Onsdag 15/5 ♥

Godmorgon !
 
Niornas dans som jag var på igår var väl inte sådär super kul direkt. Fast jag hade såklart roligt med de jag var med och jag träffade många vänner,  och jag dansade några gånger också faktiskt. Stod längst fram av alla 1000 elever ( typ ) när vi dansade jenka. Haha :)
 
Nu sitter jag och dricker ett stort glas mjölk och youghurt. Sjukt gott.
 
Imorgon kl 13:00 går  bussen mot västerås och SM. Så mellan torsdag-söndag kommer det inte bli någon uppdatering tror jag. Men nu vet ni varför. Om ni inte  följer mig på instagram, så gör det för där uppdaterar jag hela tiden ! :)
 
Idag har jag balett halv fem, och förutom den så ska jag hinna till mamma en sväng och hämta det sista inför helgen. Sedan måste jag  packa! 
 
Jag här av mig något senare,
 
puss
 
 

Tisdag

godmorgon på er !
Idag är det tisdag och jag har massor att göra. så uppdateringen kommer inte igång förns imorgon igen.
men jag önskar er en riktigt härlig tisdag. 
puss
 
 

Stressad över allt

Ungefär som bilden här nedan känner jag mig just nu. 
Har väldigt mycket med skolan nu de veckor som är kvar innan jag går ut nian, t.ex spexfoto och kommundans imorgon, två nationella prov på torsdag , SO prov på torsdag nästa vecka, middagar med klassen, klassresa osv osv, samtidigt som det är SM i helgen och jag har massor att fixa tills torsdag då jag åker, samtidigt som dansuppvisningen närmar sig och jag har massor att sy till den. Jag är så sjukt stressad över allt så när denna vecka är slut. Ja då är nog jag också helt slut. 
På sidan av all stress så har jag ångest för att jag aldrig har tid att gymma. Gaaaahhh. 
 

Startar dagen som alla de senaste dagarna

Startar dagen på bästa sätt med en latte och bananpannkakor. Gjort det de senaste dagarna nu, och kommer troligen fortsätta tills alla ägg och bananer är slut här hemma efter gårdagens shopping på affären.
 
 
Är hos pappa denna vecka. Bor mitt i stan. As bra läge för att ta en promenad till och från skolan varje dag. Bra träning och alltid skönt med friskluft. Plus att jag tjänar ju pengar på det. ( Bussen kostar 14 kronor ).
 
Efter skolan idag ska jag hämta Leon på dagis. Senare ikväll har jag även dans.
Önskar er en riktigt härlig dag !
 
kram

Nyttig smoothie efter träning

Efter två och en halv timmes dans, en dusch och efter att jag packat upp packningen från mammsen ( är hos pappa denna vecka ) så tyckte jag och lillebror att vi skulle göra oss en varsin smoothie.
Den blev riktigt god, fräsch och nyttig , den smakade sommar!
 
Det är bara att mixa ihop yoghurt, mjölk och hallon. Sedan toppa med hallon! WHOOOALA !

Powerwalk 45 minuter

Känner mig riktigt duktig nu. Powerwalkat 45 minuter med leon sovandes i vagnen, och nu ska jag dansa i 2 och en halv timme. WOHO!

mer bilder från dopet


Söndag - Mycket att göra

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott inatt, tror inte ni kan ha sovit lika bra som mig.. Jag somnade med ett leende på läpparna av massa olika anledningar, och jag som alltid sover dåligt typ, det var så skönt att äntligen få sova en hel natt. Samt att vakna upp och fortfarande känna denna otroliga känsla i kroppen. Direkt när jag vaknade idag så ställde jag mig i köket och gjorde bananpannkakor igen. Himmelskt gott för att vara så nyttigt.
 
 
Idag har jag planerat att jag ska göra hur mycket som helst. Att göra hur mycket som helst för mig betyder att städa. Så idag vet ni vad jag kommer hålla på med fram till dansträningarna ikväll.
 
Ha en bra dag  !
 
kram

Min kväll i bilder

Haft en jättemysig kväll med vännerna i Odensala. Grillat, spelat basket, skrattat, pratat om ALLT, osv osv. Toppen kväll tycker jag. Bilderna får tala i detta inlägg. nu ska jag sova.
PUSS

Dop

Idag har jag varit på dop. Först dansade jag i några timmar, men sedan gick jag till pappa, duschade och bytte om, sedan gick jag till kyrkan där mina kusiner skulle döpas. Gulligull!
Kommer fler bilder senare !
 
Ikväll blir det utgång igen med bästavän!

kram

Min allra första bananpannkaka

 
Såhär blev min allra första bananpannkaka. Jättegod!
De andra två  blev kolsvarta, brända och bara usch.. hehe kul att jag lyckades med en i alla fall.
 
Såhär gjorde jag :
 
Du behöver för 3 pannkakor ( lite tjockare pannkakor ) :
2 bananer
4 ägg
 
Vispa ihop detta till en härlig smet och stek sedan i steksmör.
hur lätt som helst, och nyttigt !! 
 
lycka till !
 
kram

Idag ska det fixas pass

Tjohej på er allihopa !
 
 
Har precis fått Leon att somna i vagnen. Så nu sitter jag och dricker en latte och tänkte kolla lite bloggar. 
Vid två åker jag in på stan och fixar ett nytt pass, spännande att få se hur bilden på mig kommer bli, fruktansvärd skulle jag tro.
 
Annars då, jo jag mår faktiskt riktigt bra. Det är fredag idag ! Ikväll blir det utgång med bästavännen.
Hoppas jag hinner köpa min avslutningsklänning idag också. Den kommer säkert köpas av någon annan snart...
Men ni får ha det så bra så hörs vi!

puss
 

Torsdag ni vet

Halloj!
 
Efter jag och farmor powerwalkat 5 km idag så gick vi på affären och köpte oss en varsin sallad. Det var Riktigt gott efter powerwalken !
 
Har även hunnit med lite styrketräning här hemma, och Senare ikväll har jag dans!
Älskar dagarna då man har tid att träna ofta.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten.
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
puss
 

Powerwalk with Grandma

Morning !

Today, about ten minutes, my grandma is coming to pick me up. We are going to powerwalka/walka a turn today. It´s kinda cold today, and it´s raining.. But so what? ;)

Just now i am sitting in my bed with a cup of coffée latte :)

 
The reason why I wrote this text in english is that i have to work on my english you know, because i´m going to Brighton soon! :D
Hope you have a fantastic day.
 
Lots of hugs and kisses

Ögonfärg ?

 Fick en fråga vilken ögonfärg jag har. Jag har grön bruna ögon, ibland ser mina ögon jättebruna ut och ibland jättegröna. Det skiftar ganska ofta beroende på vilket ljus jag är i .

 
 

No pain no gain


hemma själv

Hallå! :)
 
Har precis ätit en god middag, fanns inte så mycket att välja på här hemma så jag fixade ihop något eget. Hehe :)
 
Idag har jag varit på skolan. Skoldagen var väldigt seg och jag somnade på engelskan.. haha inte bra.
Har solat på rasterna också. Men tror inte solen hann ta något på den tiden.. 
 
Direkt efter skolan tog jag en promenad ner på stan, mötte upp Julia också gick vi runt en stund innan jag gick till  dansen.
Jag tror jag har hittat min avslutningsklänning faktiskt. Den är ganska enkel och så men jättesöt ! Blir att åka in på stan imorgon och köpa den hade jag tänkt.. 
 
Igår kväll var jag ute och sprang med Joakim. Sprang bara några få kilometer men ska ut och springa igen ikväll !
 
nu är det lov också. Underbart !
 
Vi hörs.
 
puss

Planer för varje helg framöver

Denna vecka ser ut såhär, i helgen har jag inga planer mer än att jag ska träna.
 
Men kollar vi längre fram i kalendern så ser vi att jag är på SM nästa helg, klassresa helgen efter det och dansuppvisning helgen efter det.

 
Händer massor med roliga saker nu när det börjar närma sig sommar, OCH I SOMMAR, VAD HÄNDER DÅ ? JOOOO, TURKIET, JAG FYLLER 16, SPRÅKRESA, OCH SCHWEIZ OCH MYCKET MYCKET MER. Underbart.

jag kämpar på med min träning och min självkänsla

Jag har gymmat sedan i November. Gymmade otroligt mycket mer förut än vad jag gör nu. Nu gymmar jag bara 1, IBLAND 2 gånger i veckan. Har dans Måndag , Onsdag, Torsdag och Lördag samt Söndag. Så de enda dagarna jag hinner men framför allt orkar gymma på är tisdagar, ibland även fredagar men då har jag inte en enda vilodag på hela veckan. Träning sju dagar i veckan och skola på det.. Det är mitt liv det.. Hehe.
Men jag kämpar på. 
Har även bestämt mig för att ta en joggingtur varje morgon innan frukost. Får se hur jag lyckas med det, men det ska tydligen vara den snabbaste fettförbränningen. Så det är väl bara att köra på !
För några år sedan hade jag riktigt synliga magmuskler, smala ben och armar,nu har jag inga synliga magmuskler alls, och mer muskler på armar och ben, så att verkligen satsa på att skaffa magmuskler är ett av alla mina mål nu framöver.
Min mage för några år sedan och min mage nu.
 
Jag har aldrig varit riktigt nöjd med min kropp. Aldrig någonsin. Jag vet att jag inte är tjock och att jag aldrig har varit eller kommer att bli  för jag tränar så pass mycket så det kommer aldrig hända. Men saken är den att ju mer jag klagar på mig själv och min kropp, desto snabbare når jag mina mål. Jag har börjat tagit tag i min träning istället för att bara klaga och hoppas att det ska fixa sig självt. 
Ni önskade detta inlägg så jag hoppas att ni/du fick det svaret ni ville ha :)

Måndagsmorgon

Godmorgon!
Har haft en ganska jobbig natt, vaknade två gånger varje timme, skräckslagen över någonting. Brukar få sådana här "anfall" när jag är orolig över någonting. Måste vara nationella provet som är imorgon..
 
Om en halvtimme ungefär så får jag skjuts in till skolan av mammsen. Tänkte göra ett blogginlägg innan med lite bilder som jag tog alldeles nyss. Det är underbart väder idag. Man blir så glad!
Jag tror Leon gillar vädret idag också, han sprang ut i strumpor och började spela fotboll. Vilken sötnos !
 
 
 
Hoppas ni får en toppen dag idag. 
 
massor med pussar och kramar

Min kväll

Ligger i sängen, Nyduschad efter två riktigt jobbiga danspass. Har gjort mig lite kvällsfika och satt på en film. Detta blir ett toppenbra avslut på veckan. 
 
Har ont i benhinnorna så det är därför linimentet fick komma med på bild också. Hihi
 
Godnatt!
puss

Edsåsdalen 8/3-10/3 2013

Här får ni en video från i vintras när jag mamma och jakob for upp till edsåsdalen. Haha, jag vet att vi inte är som alla andra, men vi är bra på våra egna sätt... haha!
Kolla i HD .
 

Lekt med lillen hela förmiddagen

Hej på er ! :)
Har lekt i parken med lillen hela förmiddagen. Här kommer en bildbomb ! :D
 
 
 
 

lördag..

Hej på er !
Jag ligger i min säng just nu, helt död. Haft flera timmars dansträning, hååård dansträning, så resten av dagen kommer spenderas hemma i soffan med glass, popcorn och familjen.
 
Inatt sov Molly här, vi kollade på film och åt mys igår kväll. Somnade tidigt, båda var jättetrötta. Men vi hade i alla fall super mysigt. Underbara Molllyy ! 
 
 
Hoppas ni mår  bra ! kram

Mysfika och 90210

Ligger i sängen och äter kvällsfika och kollar på 90210. Sjukt bra serie :)
 
Klockan börjar bli lite mycket. Måste nog krypa ner under täcket nu.
Imorgon är det fredag, kommer nog vara hemma hela helgen förutom när jag har dans förståsssss !
 
Men godnatt, vi hörs imorgon!
kram

Min valborg

Hallå ! :D
 
Min valborg var den bästa valborgsmässoafton som jag kan minnas genom tiderna, hehe
Direkt efter skolan var jag på gymmet en snabbis också, :)






 
Sov hos farmor inatt och det var därför jag inte uppdaterade tidigare.
Idag vaknade jag halv tolv, vaknade av att farmor stod och kollade på mig. Fick panik och sprang upp direkt. Haha. 
Har varit trött hela dagen, men följde med mormor, mamma med flera in till stan och kollade på allt som hände där idag. Riktigt skönt väder idag.
När vi inte orkade vara kvar i stan längre tog jag med mig kusin och följde med mormor hem till henne och åt middag där, och nu är jag hemma. Har precis kommit upp från ett kokhett bad. mys !

 

RSS 2.0