hårt att vara kvinna

Godkväll! 
Hoppas ni haft en sjukt bra kväll. Själv ligger jag i sängen med världens jävla mensvärk, har även ont i andra delar i kroppen efter kvällens genrep inför dansuppvisningen i helgen. Gick faktiskt bättre än förväntat!
 
Eftersom jag inte ätit någon middag så ska jag gå och se vad jag kan hitta i köket nu och försöka bota den här fruktansvärda mensvärken. Har inget gott hemma.... blir väl att försöka sova då. Kommer ju inte gå så bra.
 
Nä nu ska jag inte gnälla nå mer...Vi hörs...puss

Megamiddag




Thursday

 
Torsdag idag, imorgon är det fredag! Tjohooo! :)
Jag kommer dansa hela helgen, har dansuppvisning lördag och söndag, genrep imorgon, och innan första dansshowen på söndag ska jag dansa på skidskyddet. Kommer bli en jätterolig helg med mycket dans.
 
Önskar er en fortsatt trevlig torsdag. HÖRS SENARE.
 
puss

Recept på mina nyttiga müslikakor



Ni får gärna skriva sedan om det gick bra och om ni gillade dem. Jag kan i alla fall säga att jag ÄLSKADE dem!

På skolan-tröttare än tröttast



Puss

Nyttiga müslikakor

Idag slutade jag direkt efter lunch så vad passade bättre än att åka hem och baka? Inget faktiskt. Blev riktigt goda! Inget tillsatt socker alls. De var så goda så jag åt upp alla 8... haha!
 
   Bild från instagram; 
 
Sugna på att höra receptet? ;)
 
kram

Nationellaprov och lunch

Hallå! 


Idag har jag varit och gjort nationellaprov i svenska, och ätit skollunchen. Nu är jag hemma och ska ligga i sängen hela dagen tills det är dags att åka in till stan för att utträtta lite ärenden,  innan jag åker till farmor och syr det sista innan showen i helgen. 
Senare, ikväll, ska jag till Julia och bara mysa samt hjälpa henne att plugga.

Hörs.
Kram

Just nu





Bloggen förblir lidande

Hej på er.. 
just nu befinner jag mig i ett ganska komplicerat läge i mitt liv. Är trött, less, irriterad, lite ledsen, också har jag plugg att göra. Därför har det inte blivit någon uppdatering på länge. Jag hoppas att jag orkar ta tag i bloggen nu i veckan, men kan inte lova någonting..
Hoppas ni har överseende med det. 
 
KRAM

Torsdag

Idag är det torsdag, En dag kvar till fredag.. jippie!
Har precis ätit midag och om några timmar är det dags för dans.
Hörs! Kram

Video - dagens cheerleading träning

Jag är hon med helsvarta träningskläder!


Bra söndag

Idag har jag haft en bra dag. Chillat i stort sett hela dagen och började dagen som vanligt med gröt, en frukt och en latte. MMMM !
 
 
 
Mellan 4 och halv 6 idag så befann jag mig på dansen. OCH VET NI VAD!? JAG KLARADE ATT GÅ NER I SPLIT HELA VÄGEN IDAG. Så jäkla kul för att jag har alltid velat kunnat det och liksom helt plötsligt kan jag det. hihi
Dock går det ju alltid att finslipa lite.. :)
 
Nu ska jag få lite styr på allt plugg. Har sjukt mycket plugg den här veckan så uppdateringen kommer att bli dålig tror jag :(
 
kram

Lördag

Imorse när jag vaknade for jag raka vägen mot gymmet. Körde ett riktigt jobbigt benpass att det nästan är svårt att gå nu . Haha :)
Har precis ätit lunch och packat ihop lite grejor. Åker till mamma om någon timme för jag ska vara barnvakt åt bebis ikväll. 

Igårkväll var jag med Julia i Odensala. Träffade folk osv. Trevligt :)

Nu ska jag sova en stund. Kram

Världens bästa syskon




Veckorna går så fort

Godmorgon!
Gud vad veckorna går fort. Nyss var det ju måndag? herregud jag hinner knappt med!

Idag tog jag en liten sovmorgon och sov till halv sju istället för till klockan 6. Blev inte jättemycket piggare dock.. Plus att idag är jag inte ett dugg hungrig, är alltid svinhungrig på mornarna eftersom att jag tränar så mycket. Men idag...  fick det räcka med ett glas c-vitamin.
 
Har på mig den nya tröjan som jag köpte igår. Love it
 
Nu ska jag börja fixa mig lite smått och kolla igenom spanska glosorna en sista gång så de sitter innan det är dags att röra sig mot skolan. 
 
puss

Valde idag att fokusera på skolan

Godkväll! Jag hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag :)
 
Idag slutade jag skolan typ 12 pågrund av att vi hade öppet hus och det var klart klockan 12. Så det betydde att vi slapp ha sista lektionen, vilket var matematik. Men jag, pluggnörd som jag är, stannade kvar i tre timmar till och pluggade matte. Kände att det behövdes och när man får en chans att få exakt all hjälp man behöver av sin lärare, då tar man den.. eller hur? 
 
Gick sedan med Julia på stan. Fick med mig ännu en tröja hem. Vi passade även på att ta en fika när vi ändå hade tid. 
 
Sedan när jag kom hem så gick pappa jag och lillebror direkt ut och åt middag. Gick sedan raka vägen hem igen och sedan dess har jag pluggat. Tänkte ta mig en sväng på gymmet ikväll också men skippade ben och rumppasset idag och tog en vilodag och fokuserade på skolan istället. 
Blev klar med den jobbigaste uppgiften hittils. Vi har nämligen svenska nationellaprov delprov A nästa vecka vilket är redovisning. Känns skönt från att imorse inte ha en aning om vad jag skulle redovisa om till att nu ikväll vara helt klar. Unbelievable.
 
Idag hade jag på mig den nya tröjan som jag köpte igår. Så JÄKLA skön.
 
Nu ska jag se över lite andra skolarbeten och sedan känner jag mig klar för idag.
 
Godnatt, kram, puss

Nu är det mycket i mitt lilla huvud

Herregud vad stressad jag är över allt plugg som måste göras. Från att inte ha någonting alls typ till att helt plötsligt ha hur mycket som helst. Gaah. Jag blir tokig. 
 
Slutade halv tio idag. Gymmade sedan någon timme innan jag gick till skolan igen för att äta lunch och sedan göra klart en gruppuppgift som behövdes göra klart idag.
När skolan var slut gick jag raka vägen hem, köpte med mig naturgodis och började sedan att plugga. Pluggade faktiskt ett ganska bra tag innan Julia ringde mig och ville att jag skulle gå med henne på stan ett tag. Så då gjorde jag det. Fick med mig en tröja hem bland annat som jag kan visa imorgon.
 
Klockan halv 6 hade jag utvecklingssamtal på skolan och efter det så gick jag hem och nu sitter jag här i köket hos pappa. Jag dricker lugnande te men jag tycker inte att det hjälper någonting alls för att jag kallsvettas och nästan skakar av stress. HATAR att ha mycket att göra och jag HATAR att när jag är stressad får jag nästan ingenting gjort. 
 
Funderar starkt på att lägga ner pluggandet för idag och ta nya tag imorgon istället. Ja, så får det bli.
 
Kram
 

New in

Två nya plagg som jag inhandlade för några dagar sedan. Väldigt basic och sköna. Behövligt!
 
 

jag mår bra

Just nu, eller ja just idag, så känns allt toppen. Jag är på strålande humör och det går bättre och bättre i skolan. Fick idag även reda på att jag fick praktikplatsen på deloitte! :D ni minns väl att jag var på intervju där i torsdags? MEN FAN VAD BRA HÖRNI. TJOHO!
 
Gårdagen var helmysig. Kvällen spenderades hos farmor för att fira pappa och farfar eftersom att det var farsdag. Jättemysigt och trevligt hade vi. Sov även hos farmor inatt!
 
 
Nu ska jag byta om för ikväll vankas det cheerleading och zumba.
 
Pusss

Min hemska kväll och natt

 
Fyfan vilken hemsk kväll det blev igår. Jag hade tänkt att efter middagen så skulle jag sticka iväg till gymmet för ett kvällspass. Men så blev det ju verkligen inte. Sedan klockan 5 igår kväll till 5 i morse så har jag spytt. Liksom jag menar.. IGEN? Var ju bara någon vecka sedan sist. Nej usch vad jag mådde dåligt. Vet inte helt säkert var det var som orsakade detta denna gång heller. Sov ju hos julia i fredags och igår åkte vi in på stan och umgicks med carro. Efter att jag hade fikat/lunchat på stan med Carro och Julia så mötte jag upp mamma också gick vi runt och shoppade lite. Sedan när vi skulle hem tog vi en sväng in på coop och köpte med oss en varsin corny. En slags chokladkaka. Även en varsin aloe vera dryck. Sedan mådde jag dåligt hela vägen hem och sedan var det kört. Fick inte i mig någon middag och det enda jag kunde göra var att ligga i sängen ihopkrupen som en boll eller att spy. Usch.
 
I alla fall, idag mår jag toppen, eller nja men nästan. Det är dessutom farsdag. Det bjöds på mysfrukost imorse här hemma hos mammsen och senare under dagen blir det att åka och träffa morfar. Ikväll blir det farsdags middag hos farmor och då får jag även träffa pappsen, efter middagen åker vi till pappsen och blir där hela veckan.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att åka till morfar. 
Bild på det jag köpte på stan igår kommer någon gång ikväll.
 
kram
 

myskväll hos bästiis

 
 

Thursday

Denna torsdag börjar lida mot sitt slut. Jag har precis lagt mig i sängen, nyduschad och nypluggad. Haha ;)

Intervjun idag var inte farlig alls och det kändes jättebra. Kommer få veta nästa vecka om jag är den nya praktikanten på deloitte eller inte ;)


Efter skolan gick Jag direkt till gymmet och körde ett benpass. Missade lunchen på skolan idag pågrund av intervjun så Påvägen till gymmet åt jag två proteinbars som jag aldrig ätit förut. Riktigt jäkla goda vad dem. Köpte chokladsmak och jordgubbssmak. Fick mycket energi också så jag känner redan träningsvärken i benen efter det hårda passet ;)

Dansen ikväll gick också relativt bra så nu ska jag somna med ett leende på läpparna.. Haha ... ;)

Puss

benpass på gymmet som slutade med pluggpass i sängen

Blir så ångestfylld. Idag var jag tvungen att hoppa över benpasset på gymmet. Fick veta att jag gått vidare till en intervju inför en praktikplats idag. Denna intervju är imorgon kl 10;30 så jag har försökt förberett mig inför den nu i eftermiddag. Har även lite annat plugg som jag tog tag i istället för att gå på gymmet. Hmm, undra om jag hinner med ett gympass imorgon eller om ångesten försvinner och jag kan nöja mig med två timmars dans på kvällen.
 
Dagens outfit i alla fall :)
Hade dock en svart kofta också men den fick inte vara med på bild ;)
 
Nu ska jag plugga lite matte. Kram

Min kväll

Efter lunchen idag så la jag mig i badet och kollade på film . Såååå mysigt! 

Min kväll spenderades med Bästavän en stund i stan där vi träffade molly o Melinda , sedan åkte vi till gården i Odensala . Hade det trevligt med de som var där och så. Nu ligger jag i min säng och ska sova. Riktig skoldag imorn... 


Kram 

Mördarpass avklarat

Sitter på bussen påväg hem nu. Körde ett riktigt mördarpass på gymmet idag. Armar och mage samt lite rygg. Imorgon blir det ben och rumpa kanske lite kondition också. Körde ingen kondition idag då vi hade ett riktigt konditionskrävande pass på idrotten innan. 


Orkar inte ställa mig och laga lunch när jag kommer hem sen så dagens lunch består utav vitamin well och två protein bars. Smarrigt!


Kram

kvällsfika....

Godkväll! Har precis kollat på ett avsnitt av prison break och ätit kvällsfika. Var riktigt sugen på kvällsfika efter de jobbiga träningspassen ikväll så då fick det bli en riktigt maffig fika. Inte ätit kvällsfika på länge. Slutade med det för ett tag sedan men hellre äta kvällsfika än att somna hungrig.
 
Imorgon är det tisdag och jag har bara en lektion - idrott. Sedan blir det som vanligt gym.
 
Godnatt!
kram

Min lediga måndag

Min lediga måndag har bestått utav sömn, mat, filmmys också tog jag , mamma och Leon en liten promenad på förmiddagen. Härlig måndag. Ikväll vankas det cheerleading och Zumba.





Kram

Massage candle

Godkväll allesammans!
Har precis kommit i säng. Har en nybäddat och härlig säng nu så i natt ska jag försöka få lite skönhetssömn som jag inte fått på ett bra tag. Är ledig imorgon också så sovmorgon står på schemat.
 
Ikväll har jag spenderat tiden framför teven med mammsen. Hon har masserat min rygg som i nuläget inte mår så bra, dessutom har vi ätit popcorn och druckit te. 
Mamma använde en speciell massageolja på min rygg. Nämligen massageolja från ett ljus. När ett ljus blir varmt så smälter ju stearinet men i detta fall så blir ljuset varmt och istället för stearin bildas det massageolja.
Skitcoolt ;)
 
 
Hörs imorgon. kram

Danstävling i västerås bilder

 

mot västerås

Om lite mer än en timme bär det av mot västerås och danstävling. Lycka till Josefine ! :)
 
Gammal bild
 

Thor

Godkväll ! Ligger i sängen med huvudvärk, magont och övertrötthet.
Var på bio ikväll med Robin, Jocke, Martin och Dennis, vi kollade på Thor 2 i 3D. Den föll mig faktiskt i smaken och hoppas innerligt att 3:an släpps snart. 
När bion var slut mötte jag upp lillebror och Wille i stan. Blev lite kaosartat en stund men löste sig sedan och farmor kom och hämtade oss.
Bästa farmor!


Har sjuka magsmärtor, tror det beror på att jag knappt ätit något på två dagar och ikväll proppade jag i mig några godisar.. Magen är väl inte riktigt i form än efter magsjukan men inte tänkte jag på det heller. Godis är ett måste när man kollar på bio ju .

Imorgon kommer jag att sitta i en buss hela dagen mot Västerås. Nämligen danstävling på lördag. Inte ett dugg peppad, ont i ryggen, i magen och lite var stans så vi får se hur detta går. Huvudsaken jag har kul och gör mitt bästa.

Hoppas ni haft en trevlig halloween! Kram

RSS 2.0