Frisk

Nu är jag frisk och ska alldeles strax ta bussen in till sjukhuset med mammsen och Leon. Ikväll blir det bio med vänner.  
 
Puss

bilder från de senaste dagarna

Hej igen, mår lite bättre nu och tänkte göra ett inlägg och visa lite bilder från de senaste dagarna som ni inte sett.

I söndags efter dansen följde jag med pappa ut och åt pizza till middag. Riktigt mysigt. Sedan sov jag hos kusin och när vi vaknade i måndags så gick vi till vovvarna och gosade med dem som jag inte träffat på hur länge som helst..
Vi åt sedan lunch inne i stan.
 
Till middag blev det kyckling hos farmor. 
 
Efter middagen mötte jag upp Robin, senare kom även Johan, Simon och Jesper. Det slutade med att vi gick hem till Jesper med massa mys och kollade på film. Jag somnade dock för filmen sög men det var så mysigt så.
 
Igår var jag ju som sagt först på badet sedan på kvällen så åt jag middag med familjen, sedan fixade jag mig, åkte till odensala, köpte med mig mys också myste jag och julia hos elliot.
 
Det var det. Nu ska jag fortsätta ligga och tråka i sängen. Skitliv.
 
puss
 

gårdagen började bra slutade sämst

Hej på er..
Gårdagen var jättebra i början, var på badet med farmor, joakim och mina tremänningar. Senare mot kvällen köpte jag och Julia med oss mys till Elliot också var vi hos han och kollade på film. Robin kom också en sväng!
Men sedan började jag känna mig lite illamående och jag tänkte att det var pågrund utav all popcorn och så som vi åt hos elliot. Men nej nej, senare när mamma kom och hämtade var hon tvungen att stanna bilen och jag spydde som fan. Sedan dess har jag spytt hela natten och nu ligger jag i min säng helt förstörd och sjuk...
 
Uppdateringen idag kommer inte att vara bra. Men vi hörs!
kram

luckiest girl on the planet

 

vardagssminkning

 Ungefär såhär snabbt tar det för mig att fixa mig innan skolan. Ibland sminkar jag mig inte ens men när jag väl gör det så går det snabbt ;) Kolla gärna i HD!
 
 

Mys med vovvarna

Gosarna


At the moment






Gårdagen

Godmorgon! Inatt sov jag hos farmor. Det var för att jag var ute i Odensala till typ 12 igår och orkade inte åka in till stan då. 

Tidigare på dagen åt jag lunch med farmor och storebror. Sedan följde ju jag med Julia och Julias mammas jobb på bio. Helt okej bra film faktiskt, några tårar blev det också. 
Efter bion gick jag hem och fixade mig lite o så. Bara vilade typ. Sedan åkte jag till Odensala och mötte upp Robin. Vi gick till Jesper där han Simon och Jocke var. Lite senare gick vi vidare till Jocke. 




Pocahontas




Get loose

Godmorgon. Har precis tryckt i mig gröt och te så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på pll. Har fortfarande inte sett klart det nyaste avsnittet.. hehe
 
Gårkvällen/natten var helt ok alltså.Tror vi var runt 100 pers till slut i stugan där vi höll till... Drog in till stan vid 12 tiden, hamnade på donken och sedan skulle vi på efterfest men det slutade med att jag och kim gick hem till kevin. Där bytte jag om och så sedan gick vi ut igen och då träffade jag kevin. Stod och pratade med han hur länge som helst och runt 2 halv 3 följde Kevin med mig en bit hem i mörkret. Snäll kompis som inte låter små flickor gå själv mitt i natten, tur man bor i stan sådana här dagar! :)
 
Tog ett antal bilder igår, både med mobilen och kameran men alla bilder är tyvärr inte publiceringsbara.. hehe men några kan ni få, mest från början av kvällen! Sämst kvalité på bilderna och jag orkade inte redigera dem heller.. aja :)
 
Jag var då utklädd till pocahontas och julia till en tjuv, lyckades vi efterlikna dem bra tycker ni?
 
 
 
 
 
 
ah. dessa är typ de enda jag anser att man kan visa här på bloggen. Har några mobilbilder också men de får komma senare :)
 
Senare idag blir det bio med Julia och hennes mammas jobbarkompisar! :)
 
Ha en bra dag!
kram

Halloweenfest

Godmorgon sunshines!

Har precit ätit upp en redig och god frukost. Idag är det fredag vilket betyder samhällsprov, men vilket som också betyder helg och halloweenfest! 
Min klass har anordnat värsta klassfesten ikväll, alla som kommer dit kommer att vara utklädda och det kommer att bli så himla bra. Taggad till tusen. Jag har bjudit med mig Julia så vi ska hem till mig direkt efter skolan och fixa oss. Bild på vad vi kommer att klä ut oss till kommer senare. Tar med mig kameran på festen så ni får massor av härliga bilder imorgon. Man kan ju alltid hoppas att man hinner ta några kort ;)

Ha en toppen dag! Jag ska börja min fredag med världens jobbigaste spinningpass.... min rygg kommer dö.. var inte med och dansade igår för det var inte alls bra i ryggen men känns lite bättre idag så jag kommer att köra så gott jag kan i alla fall.

 

kram

 
 
 

Onsdag

Sticker på skolan nu,  inte så taggad men måste man så måste man. 
 
Ha en bra dag!
kram

losing myself

 
Kom nyss hem. Ska tvätta bort sminket, plugga en stund och sedan sova. 
kram..

middagsdags

Nu blir det ut och käka middag med lillebror sedan drar jag mig mot torvalla och odensala..
 
kram på er

Lunch

 
Efter de två träningspassen jag hade denna morgon så gick jag och köpte mig en sallad på törners till lunch. Nu ska jag duscha och sedan plugga. 
 
kram

Idag har jag

Idag har jag vunnit en tårtbakartävling på skolan, jag har även träffat Julia en stund i stan . Jag har varit en sväng hos mamma och hämtat kläder , dansat ( cheerleading ) och även dansat Zumba med mammi. Nu ligger jag i sängen och ska sussa . Puss




Gårdagen

Godmorgon ! 
Hoppas ni hade en bra söndag . Det hade jag ! 

Först lunchade jag med farmor på stan, köpte även lite smått o gått . 
 
Sedan åkte vi och hälsade på gammelfarmor en sväng innan jag drog till jesper där han och Robin var . Även nico och oliver var där ett tag . 
Sedan mötte jag upp Julia . Vi gick på Ica och jag köpte mig en sallad till middag . Sedan mötte vi upp Simon, Jesper och Elliot . Var med dom resten av kvällen . Hade väldigt kul vilket resulterade att klockan nästan hann bli 11 innan jag kom hem till pappsen . Vilket betyder att jag inte har några grejer alls hos pappa för jag hann inte packa innan jag åkte till stan igår morse. Men ska till mamma idag ändå, Zumba fitness yey!
Ha en bra måndag i alla fall så ska jag också försöka ha det ! Kram

min lördag

Hej på er !
 
Sitter och dricker te just nu. Ikväll har Robin varit hos mig. Har precis sagt hejdå till honom och ska nu försöka sova. Kommer inte gå nå bra för att jag har och haft ont i ryggen hela dagen. Var värst på förmiddagen när jag var på vernissage med mamma , rebecca och mathias. Ville bara gråta och skrika och det var jobbigt att stå upp, gör ont att sitta också.. Kommer inte att kunna dansa imorgon, men det gör inget heller för då kan jag vara med Robin istället :)
 
Lite om igår då. Drog ut med Julia först. Sedan drog vi på någon fest. Vi var typ de enda nyktra och festen var väl ingen höjdare men det var kul att träffa alla vänner :)
Sedan tog jag nattbussen hem med julia och ida. Hoppade av vid farmor pratade ett tag med Ida och sedan gick jag hem till farmor och sov där. 
 
Hoppas ni haft en bra lördag!

kram

Överlycklig pojke

f
 

Första snön

Första snön har lagt sig här i Östersund


kallt ute

Idag är det fredag och idag är det kallt! Syns verkligen på bilderna hur kallt det är ute....
 
Vet inte hur planerna för kvällen kommer se ut. Men mamma och Leon har kommit hem från turkland nu så massa gos blir det nu i alla fall. Fick sluta en och en halv timme tidigare idag, härligt avslut på denna vecka!
 
Är så trött på min nuvarande hårfärg, typ min originalfärg och jag vill göra något nytt nu. förslag?
 

Dagens mellanmål


 
Fullkornsbröd med keso och avokado ... Fantastiskt!

Svarar på era frågor

Svar på fyra frågor


Frozen

Nu har den första snön landat. Passade på att gå ut och fota efter skolan. 
 

Nu är det kört

Nu är vintern snart här . Så opepp som jag är .. Är nog ingen annan !


Trevlig kväll

Efter en riktigt god middag som bestod utav tacos så tog jag bussen till Odensala. Åkte hem till Jens och var med han ett tag innan vi drog till gården. Var där hela kvällen med han och massa andra boys. Träffade även Melinda och var med henne en stund .

Nu sitter jag på bussen påväg hem . Blir att träna spanskaglosor hela vägen hem och även när jag kommer hem. Har ca 138 spanskaglosor och lite annat att lära mig till spanskaprovet imorgon. Men som sagt, jag känner mig säker :)


Hoppas ni haft en bra kväll, för det har jag haft. 
Puss

breakfast of wednesday

godmorgon!
 
Här sitter jag, morgonpigg som vanligt. Har precis ätit frukost. mackor med tomat och keso samt en latte på det.
Har pluggat lite spanska såhär på morgonkvisten, har prov imorgon och jag är faktiskt riktigt förberedd! :) känns jättehärligt.
 
Efter skolan idag ska jag pallra mig hemåt och fixa ett videoinlägg till er. Där jag bland annat tänker svara på lite frågor jag fått den senaste tiden.
Håll utkik!
 
Ha en bra dag!
kram

Just nu

 

spännis

 
 

Dags för lunch

Hallå! :D
 
Sitter och ska precis börja äta min lunch. Kom hem från gymmet för ett litet tag sedan. Körde ben, mage, armar, vader och rumpa. Även lite kondition . Men tränade kondition på idrottslektionen innan så jag tyckte inte att jag behövde köra så mycket kondition sedan.
 
När jag har ätit lunch ska jag börja plugga inför spanskaprov och svenskauppgift ! 
 
Ha det bra så länge !
 
kram

Myskväll med bästa vän

Vid sju tog jag bussen till Julia . Fast först mötte jag upp Emmsa och hon följde med till Julia en stund och gosade med vovvarna. 
Jag och Julia hade riktigt kul när vi egentligen skulle plugga .. Haha . Min älsklingsmupp. 


Nu sitter jag inne i stan och väntar på åsbussen . När jag kommer hem blir det att dricka te och äta något gott .

Godnatt puss 

Fyra bilder från idag

Idag har vi varit på prommis, ätit , sovit , skrattat , ätit , fikat, umgåtts , badat, målat naglarna , ätit , druckit kaffe och åkt bil . Hihi !

Sover hos mormor inatt igen .

Puss


 

Min lördag

Hejsan !
Ligger i sängen hos mormor, iskall , trött , less men ändå glad ... 
Haft en helt ok kväll i Odensala med bland annat  Julia , Robin, Jesper, oliver , nico , robin , Melinda och Elina :)
Robin skjutsade hem mig på moppen hit till mormor för en halvtimme sen ungefär o nu ska jag sova . Ligger o skakar fortfarande för att det är så fruktansvärt kallt ute nu . Huvva 

Tidigare idag tog jag mormor och Leif en promenad till ÖB och Willys , var även förbi kyrkogården en sväng . Sen åt vi god middag och unnade oss en sjukt god efterrätt efter . Mummsiiigt .





Puss

Hos mormor


 
Berättar om gårdagen och dagen senare .
Puss

Mot mitt andra hem

Sitter på bussen påväg till dansen för att ha dans i 2 timmar . Underbart .


självlockar eller inte?

Får ofta kommentarer om mitt hår när jag inte plattar det. Senast igår fick jag en kommentar där någon även undreade om jag har självlockar eller om jag lockar håret. Svaret på den frågan är, jag har helt naturliga, självlockar :) 
 
Dock så är mitt hår så slitet så om jag ska kamma håret när det ser ut såhär då ser det istället ut som en enda stor hårtuss typ. Så jag brukar skita i att borsta det, och då ser man verkligen hur slitet det är.. Stackars hår.. Men jag är så rädd för... hårsaxar...
 
sitter i allafall och dricker morgonlatten nu. Gröten är redan uppäten och ligger bra nere i magen.. hehe
Idag blir det skola. Sedan hem och fixa, dona, städa och äta osv innan dans :)
 
ha en trevlig dag!
kram

Idag var en bra dag

Goddag !
 
Nämnde ju i inlägget imorse att jag kände på mig att detta skulle bli en bra dag? DET BLEV DET. Svenska redovisningen gick förvånansvärt bra, och matteprovet var svårt som tusan men jag kämpade mig igenom det och efteråt kändes det bra. Haft en allmänt rolig dag på skolan idag.
Efter skolan mötte jag upp julia i stan, vi gick runt och kollade lite bara och sedan åkte jag hem. Åt risgrynsgröt till middag och sedan en pepparkakskaka i efterrät som mamma bakat. Mummsigt !
 
Ikväll blir det som sagt gården med Jullan, och nu ska jag städa lite här hemma . Dutti jag.
 
puss
 

Morgonlatten

Godmorgon ! 
 
Idag känns det som om det kommer bli en bra dag. Men först måste jag ha en svenska redovisning och ett matteprov. Sedan slutar jag skolan och då blir det hem en snabbis innan jag åker till gården med bästavännen och blir där med henne hela kvällen skulle jag tro :)
När jag vaknade idag så hade jag ont i halsen också är jag lite allmänt förkyld. Så idag blir det ingen träning. vilodagar behövs, det har jag lärt mig ! 
 
Just nu sitter jag och dricker morgonlatten. Bästa på hela dagen nästan.. ;)
De som känner mig väl vet att jag inte klarar mig utan kaffe, minst en gång per dag annars förvandlas jag till ett monster. Det är sant ! ;)
Hehe. Nej men har man druckit kaffe sedan man var 1,5 ( 2 ) år så är det inte så konstigt att man är addicted to it så att säga... 
 
snygg färg på naglarna va ? :D älskar den! Från gina tricot :)
 
 
Ha en bra dag!
 
puss

Min tvååriga älskling ♥

 Min lilla bebis har blivit så stor 
 
 

Tisdagar alltså

Mina tisdagar är så himla sköna! Först idrott, idag hade vi en vikarie och jag tror aldrig att jag tyckt en idrottslektion varit så kul som den var idag? Haha samma sak som på zumban igår. Förut tyckte jag aldrig att idrottslektionerna var roliga och att de gav någonting, men idag gjorde det faktiskt det. Så underbart :)
 
Efter idrotten slutar jag ju och idag körde jag ett ganska hårt träningspass på gymmet. Inte så hårt som jag brukar köra då jag är ganska trött i kroppen sedan idrotten.
 
När jag kom hem gjorde jag mig en riktigt god och hälsosam lunch innan jag la mig i ett kokhett bad med tända ljus och skum. 
 
Nu ligger jag i min säng och ska snart göra mig en latte och PLUGGA !
Förresten , ändrat designen helt för er som inte märkt det :)
kram

sent svar

 

svar : Alla ni vet säkert eller har väl i alla fall hört att alkohol är ett gift och en drog . Träning och alkohol är inte någon bra kombination.

Jag skulle nog säga samma sak som jag säger om kosten. Vad har ni för personliga mål?

- Tränar ni som elitidrottare och har som mål att bli bäst i Sverige eller till och med Världen, ja då skulle jag råda er att vara väldigt försiktiga med alkoholen då man kan tappa träningsresultat och stanna upp i utvecklingen av en festkväll.

- Har man som mål att gå ner ganska mycket i vikt skulle jag också råda att hålla sig borta från alkohol tills målen är nådda då alkohol kan stannar upp viktnedgången.

Har man inte dessa mål utan tränar för att vara frisk, stark och ha roligt så kan man absolut njuta av lite vin eller till och med köra en riktig partykväll någon gång ibland. Dock är det bra om man undviker träning dagen efter då det kan vara farligt för hjärtat att träna bakis. Ett råd, undvik hård träning och alkohol samma dag då alkoholen liksom träning bryter ner musklerna och återhämtningen blir inte den bästa.

Hoppas ni/du fick svar på det du ville ;)

 

kram


just nu

 
sitter och dricker te och äter kvällsfika. Kände att jag var värd en toast idag. Hade först cheerleading en timme, dirket efter cheerleadingen gick jag och mamma på zumban och fy tusan vad hårt jag körde. Aldrig tagit i så mycket som jag gjorde idag.  Men det var roligare att dansa zumba idag faktiskt. Var nog för att jag stod längst fram  och fick gå upp och köra på scenen med SAUL ( zumbaläraren ) flera gånger. SJUKT KUL! :D
När jag kom hem tittade jag mig i spegeln och jag har helt ärligt aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag. Inte vad jag kommer ihåg i alla fall.  Känns otroligt bra i kroppen nu i alla fall, är glad och piggare på livet än vad jag var tidigare idag ;)
 
Imorgon är det tisdag vilket betyder endast idrott vilket också betyder gym ! :)
 
ha det bra!

kram
 

värdelös dag

 
Idag är en sådan dag när man bara vill ligga i sängen, lyssna på deppig musik och sörja. haha, är sjukt trött och less på nästan allt idag. 
Gick i skolan fram till lunch. Sedan fick vi sluta och nu är jag hemma och ska plugga röven av mig. Har matteprov och svenska redovisning på onsdag och torsdag.... ahmagad. 
 
hörshej

Mycket att göra..

Shit vad jag inte hinner med att blogga dessa dagar. Det är tävling på lördag och jag har tränat varje dag efter skolan och sedan senare på kvällen också. Har pluggar som ett as.  Har även ätit middag hos farmor, hade fantastiskt trevlig och roligt. Pratade om barndomsminnen bland annat. Idag åt jag middag hos mammsen efter träning med Emilia. Jättemysig middag med bara mammsen. Sjukt gott, lax.. mumms. Gosade och busade med bebis också. Världens bästa unge.
Sedan for jag på dans runt halv 9. Riktigt jäkla jobbig träning och jag som måste vara utvilad till på lördag... hmm.
 
Hade även skolfoto idag.. blir aldrig nöjd och kommer säkert inte bli det nu heller...
 
nu har jag precis packat det mesta, har även duschat och fräshat till mig. 
Imorgon mpste jag uträtta några ärenden på stadens gator och torg innan jag ca 10:40 möter upp en klasskompis vid plaza ( där vi äter vår skollunch ) också ska vi äta lunch. Börjar egentligen 12 imorgon men det var så god mat så vi drar dit och käkar lunch innan ;) Går bara skolan i en timme. För sedan måste jag springa hem till pappa, packa det sista och sedan dra mig mot bussen som tar oss till uppsala kl 14:00.
 
Är jäkligt nervös, men ack så roligt det kommer bli. OCH JAG ÄR HUR PEPP SOM HELST OCKSÅ!
 
 
 
 
 
pusshej
 

tisdag

Godkväll!
Sminket har tvättats bort, tänderna är borstade, myskläder är på och John blund hälsar mig välkommen !
Jag kom hem för en liten stund sedan. Har spenderat min kväll på gården tillsammans med Julia och boysen. 
Jag och Julia satt mest i soffan och försökte spela guitar hero men vi fick aldrig till det så det slutade med att vi satt i soffan med en varsin FRIDA tidning och mummsade på liite godis. Pratade och skrattade som vi alltid brukar göra. På bussen påväg hem så hoppade världens mest saknade tjej på . Nämligen Carro. Saknar henne så sjukt mycket och blir alltid så glad när jag ser och träffar henne!
 
Efter skolan idag gick jag hem, duschade och åkte sedan till farmor. Vi planerade min singeldräkt och sedan åkte vi in på stan, åt lunch samt köpte det som skulle köpas till dräkten + lite annat smått och gott. Sedan åkte vi hem till henne, sydde och sedan skjutsade hon hem mig. Väl hemma så la jag mig i sängen, somnade på tre sekunder och sov i ungefär en halvtimme tills Julia ringde. Efter att vi pratat en stund så pluggade jag typ högst en halvtimme och runt 5-halv 6 gick jag och köpte mig en sallad till middag . När jag hade ätit upp började jag fixa mig lite. 20 över 6 gick bussen till gården och där spenderades min kväll som sagt.
 
 
puss

Dagens frukost - Te, Gröt, kvarg och hallon

 
Godmorgon! Idag är det tisdag, skönaste skoldagen. Jag slutar halv 10. Den enda lektionen är idrott och idag ska vi gymmet. Därför skippar jag gymmet efter skolan för att då går jag direkt hem till pappsen. Hämtar singeldräkten och åker sedan till farmor. Jag och farmor ska nämligen göra klart min singeldräkt.. spännandeee ! :)
Ikväll ska jag vara med Julia!
 
Lite om igår. Efter skolan köpte jag ett mobilskal och sedan mötte jag upp Emilia. Vi gick till dansen och tränade , jag är astaggad inför tävlingen på lördag! Men nervös som en jag vet inte vad är jag istället.
 
Hörs !
 
kram

RSS 2.0