oturssöndag?

Godkväll!
 
Nu ligger jag nerbäddad i min sköna säng efter en händelserik dag.
Först drog jag till gymmet vid 10 och körde ett hårt träningspass. Sedan kom farmor och hämtade mig så åkte vi ner på stan och shoppade lite, samt åt lunch. Fick med mig ett par svarta byxor med dragkedja där bak. Har ett par sådana redan men de börjar bli lite för små, röven min bara växer och växer.. hahahha .
När vi var nöjda med shoppingen åkte vi hem till farmor, köpte med oss frukost och vitamindricka. Sedan klockan 4 hade jag dans i en och en halv timme. Dock stukade jag mitt finger så kunde till slut inte dansa nå mer. Gör jävulst ont och det oroar mig att det inte kommer gå över tills på tävlingen nu i helgen... 
 
Landade typ såhär med långfingret när jag skulle hoppa ner i split. AJ!
 
Hörs imorgon!
 
kram

New in from yesterday

 

FAIL

ja så här ser det då ut när jag ska försöka leka duktig och måla snygga glittriga naglar... ahhhh.....
 

Lite om igår, idag och imorgon

Gårkvällen spenderades i soffan framför idol med masor av mys. Faktiskt nyttigt mys den här gången... Unnade mig äpplen rullade i kanel och kardemumma ( joakim hade socker också på sina men inte jag :P ) )som legat 20 minuter i ugnen + keso . Riktigt gott faktiskt! Plus lite popcorn på det :)
 
 
Imorse klev jag upp klockan 8. Tog ett varmt mysigt  bad samtidigt som jag mummsade på lite frukost. Sedan fixade jag mig och åkte in till stan och lillänge med julia. Åt lunch, shoppade två par skor och hårolja. ( visar imorgon ). 
Sedan tog vi bussen hem till henne. Myste med valparna som har öppnat ögonen nu, lekte med julias lillkusin, åt middag + lite godis.. sedan somnade jag och sov några timmar. Är så jäkla slut hela jag. 
Hade egentligen bestämt med Robin att jag skulle vara med han ikväll men det blev tyvärr inte så för att mamma ville att jag skulle komma hem ikväll och då gick sista bussen kvart över 8. Så det var bara att åka raka vägen hem när jag vaknade igen hos julia.. typiskt.
Men jag tror faktiskt jag och min kropp behöver dessa vilohelger, fast vila och vila vet jag väl inte. Gymmade ju igår och imorgon hade jag också tänkt att köra ett mördarpass på gymmet. Har dans imorgon kväll också :)
 
 
 
ni får har det så bra så hörs vi !
kram

Fredag

Har haft fullt upp hela veckan med träningar , plugg och annat. Därav den usla uppdateringen. 
 
Idag har jag haft idrott och samhällskunskap på skolan. När skoldagen var slut skuttade jag raskt iväg till gymmet och genomförde ett riktigt jobbigt pass. Känner redan att  träningsvärken är påväg... 
 
Ikväll blir det en hemma myskväll. Mamma tyckte att jag inte varit hemma någonting alls de senaste helgerna typ så hon ville att jag skulle stanna hemma ikväll. Är också trött och sliten efter denna vecka så jag tror det behövs en myskväll framför teven faktiskt.
 
Men innan jag kryper ner i soffan så måste jag plugga det sista på psykologin, den ska vara inlämnad idag så är lite stressad...
 
Vi hörs!
 
kram

några mobilbilder från i förrgår, igår och idag

 
Igår efter skolan gick jag på stan en stund med emmsa innan jag gick till dansen och tränade med emilia en stund. Efter dansen åkte jag hem till farmor, åt sallad , pluggade och tog sedan bussen till torvallagården och dansade med Emma och Hanna. Sedan när vi dansat klart var vi bara i torvalla med de personer som var där.
 
Idag har jag varit på skolan. Efter skolan mötte jag upp farmor och joakim på stan en stund innan jag tog bussen hem och nu är jag hemma. Har gosat lite med leon och nu ska jag sätta mig ner och bli klar med en jävla psykologiuppgift som ska vara inlämnad imorgon. STRESSAD!
 
puss
 

Toppenkväll

Godkväll !
 
Hoppas eran kväll varit bra. Min har varit jättebra. Varit på odensalagården hela kvällen med Julia, och flera såklart. Vi var med på tårtbakartävling och kom 2a. Så jäkla grymma ! ( bilder kommer imorgon ). 
Vid 9, när gården stängde gick jag , jesper, simon och julia ut och hade det roligt, crazy peeooople. Hihi.
 
 
Nu har jag kommit hem, satt på mig myskläder och ska snart träna lite, eftersom jag glömde gymkortet hemma idag och kunde inte gymma efter skolan.. Typiskt mig. Men kör lite squats och magövingar nu istället då ;)
 
 
Kram på er. puss

New nail polish

3 st för 99 kr på gina tricot !
 

Måndag var det ja

godkväll! Sitter och mummsar i mig lite granola och mjölk. Har precis stretchat eftersom jag haft cheerleading och zumba ikväll ! 
 
Slutade efter lunch idag. Tog med mig farmor en sväng på stan. Vi fikade och hade det trevligt fast jag var inte så shoppingsugen ( köpte bara 3 nagellack ) så vi åkte hem till farmor efter vi fikat. Runt 4 åt vi middag och kl 6 hade jag cheerleading.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kolla på prison break.
 
här kommer massor av bilder från idag !
 
kram

Resultat av träningen... jag vet inte ja...




About yesterday

Hallåå! :)
 
Hade en jättebra gårdag. Först mötte jag upp emmsa i stan, vi gick runt och pratade och så. sedan kom Bella och vi fixade lite saker tills kvällen. vid 5 träffade jag kusin en stund innan jag och Bella fick skjuts till Hara. Där spenderade jag min kväll med massa polare, skulle egentligen sova där men det blev inte så.. hihi. 
Här får ni lite bilder från igår :)
 
 

Livets bröd

Idag for mamma förbi ett ställe som säljer bröd här alldeles där vi bor i Ås.  Det är en pastor som bakar brödet och fy tusan vad gott det är. Livets bröd kallar han det. Det är välsignat av honom. Jättegott i alla fall. Vi köpte både fikabröd och matbröd. Namnam

Torsdag - sjukling

Hej ! 
 
Imorse pallrade jag mig till skolan, var där fram till lunch men sedan åkte jag hem. Är ju sjuk och när ens lärare och klasskompisar till och med säger åt en att åka hem och vila, då är det nog på tiden att man gör det.
 
Dagens outfit såg i alla fall ut så här :)
 
När man är sjuk får man faktiskt unna sig lite onyttigt tycker jag. Igår kväll åt jag typ tre bullar, och popcorn. Idag har jag fikat massor plus ätit tacos till middag. Busigt, men det är jag värd :)
 
Imorgon är det fredag. Tror det kommer bli en stanna-hemma-från-skolan-fredag. Trist men jag vill bli frisk tills på lördag för då ska jag ut på äventyr.
 
Vi hörs!
kram

Solnedgång

Godkväll! Gud så vackert det är ute just nu. Solnedgång...
 
Jag har inte gjort ett skit efter skolan idag, typ. Är så himla slö och dunderförkyld så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. 
Både farmor och morfar har varit hit en sväng idag, fikat, ätit, pratat, umgåtts osv osv. Dock är jag inte så pratglad idag och skulle helst bara vilja sova just nu även fast klockan inte ens är 8.
 
Lekt med ipaden hela dagen. Lär väl leka med den resten av kvällen också. Funderar på att poppa lite popcorn och kolla på film också.. mys.
 
kram

25 frågor

1. Hur gammal är du om fem år?
– 21

2. Vem var den sista du träffade?
- Familjen vid middagsbordet

3. Hur lång är du?
- 162

4. Vilken var den senaste film du sett?
- kommer inte ihåg, men håller på att kolla på en serie nu. Prison break :)

5. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
- Skilda

6. Vilken ögonfärg har du?
- brungröna

7. Vad skrämde dig som barn?
- var väldigt mörkrädd när jag var mindre..

8. Vem fick dig att skratta senast?
- Leon

9. Har du stationär eller bärbar dator?

- bärbar

10. Vilken är din favoritglass?
- B&J HALF BAKED !

11. Vad dricker du till frukost?
- kaffe/te

12. Vill du ha barn?
- klart som fan att jag vill !

13. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska och spanska

14. Mest nöjd med på din kropp?

- hm.. mina ögon kanske

15. Minst nöjd med på din kropp?
- magen

16. När vaknade du idag?
- 05:05

17. Har du någon piercing?
- Ja, navelpiercing

18. Vad gör du direkt när du vaknar?
- kissar.. haha

19. Vad gör du innan du går & lägger dig?
- Kollar bloggar, facebook, instagram

20. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
- Facebook, instagram & massa bloggar

21. Hur många gånger per dag äter du?
- 3-4 ggr 

22. Hur många dagar i veckan tränar du?
- oftast 7 dagar i veckan, men denna veckan är ett exempel på när jag bara tränar 5 dagar i veckan.

23. Favoritartist?
- Just nu, ken ring

24. Vilken klass går du i ?
- jag går i ettan på gymnasiet

25. Är du bekymrad över din vikt ?
- Nja, det beror på hur bra jag ätit under den period som jag väger mig. Haha, har jag ätit massa skit under en period också väger jag mig, då tänker jag att allt är fett också får jag ångest. Men har jag ätit superbra under en period och väger mig, då tänker jag att det är musklerna som väger också blir jag ännu mer motiverad till att träna :)

 

Godmorgon - onsdag

Godmorgon !

Sitter i köket och läser tidningen ... Dock hittar jag som vanligt inget intressant .

Onsdag idag. Matteprov står på schemat . Hoppas det går bra, det känns så i alla fall :)

Idag vaknade jag 05:05. Förkyld som fan och kunde inte somna om. Orkar inte fixa mig ett dugg idag så det fick bli ännu en naturell look . ( gått osminkad hela veckan ) hihi. Jätteskönt !

Ha en bra dag! Vi hörs . Kram

Det finaste jag har

 

Dagens lunch

 

Tycka-synd-om-mig-själv-dag-idag

Försökte pallra mig till gymmet när jag slutade skolan imorse. Tog mig förstås dit, men gud vad opeppad jag var när jag kom dit. Körde lite cardio och lite magövningar + stretch sedan tog jag bussen hem och åt lunch med mamma och mormor.
Idag är en sådan dag då jag bara vill ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Är allmänt trött, och nere, och det gjorde ju verkligen inte saken bättre att Leon har astma och är påväg in till sjukhuset. Han har inte behövt åka in på jättelänge nu, men så idag var det dags igen då.. lilla älsklingen.. 
 
Nu ska jag försöka sätta mig ner, plugga lite matte och äta lite snacks. 
 
Vi höres.
 
kramis

Nybakat bröd och te

Nyss ätit kvällsfika med mammsen , Leon och Joakim. Mamma hade bakat bröd, himmel så gott det var med en kopp te till !
Detta ligger bra i magen till en stunds pluggande. 
puss

Leker med paddan och dricker pepsi

Hej !
Efter typ 2 år utan min älskade ipad fick jag idag äntligen igång den. Så jäkla glad! Just nu ligger jag i sängen och leker med den samtidigt som jag dricker en pepsi max. Ska snart på dansträning.Har egentligen zumba ikväll också, men hoppar den för jag behöver plugga.. trist men vad ska man göra liksom.Vi hörs !

kram

Sunday

Halloj!
 
Attans vilken dålig uppdatering denna helg. Men jag har knappt varit hemma och haft tillgång till dator. 
Men som sagt följ mig på instagram för där uppdaterar jag varje dag. Typ.
 
Just nu ligger jag i min säng hos mammsen. Mätt och belåten. Trött som ett as men ska snart sätta igång med lite plugg. Hoppade över dansen idag.. Har ont i hela kroppen, är trött, har massor av plugg osv osv.. 
Men jag sov ju hos jullan inatt, vi var ute med grabbarna  odensala igår kväll. Idag så åkte jag in till stan, mötte upp mammsen o storebror. Åt lunch och kollade runt lite. Mys.
 
 
 
Hoppas ni haft en mysig söndag och att ni myser ännu mer ikväll. Kram

Right now at Julias place

Myser med de små valparna !



Instagram

Följ mig på instagram så vet ni vart jag håller hus när jag inte uppdaterar . Puss


Black and white stripes

Godkväll !
 
Ligger nyduschad och utslagen i sängen. De två dansträningarna ikväll var riktigt jobbiga. Men det är ändå alltid lika roligt att dansa  :')
 
Idag till middag blev det en mc donalds sallad..?! varför går man till mc donalds för en sallad? haha, de andra i familjen ville ha mc donalds så vad ska man göra liksom.. hehe. Tjockis familj !
Tog en som jag aldrig testat förut, riktigt god faktiskt .
 
Idag hade jag på mig detta , kommer inte ihåg varifrån tröjan kommer ifrån men vet i alla fall att min älskade farmor har en likadan.. haha gosigt.
 
Godnatt !
 
kram

Angående zumban

Ja det stämmer alldeles utmärkt att jag dansar zumba. Men jag dansar inte zumba på gymmet utan jag dansar zumba i ås, alldeles där jag bor hos mammsen. Zumban håller till på ås föreningshus. Skitkul verkligen !  :) 
 
Har för mig att man kunde dansa zumba på sportsgym i fyrfalla förut. Men det kan man inte nu för gruppträningslokalen är omgjord. Ett tips är att kolla på sportsgym´s hemsida för där står det säkert om och när de har zumbaträningar :)
 
kram

Ett berg av keso och banan..

Haha rubriken stämmer bra. Just nu sitter jag och äter ett berg av keso och banan.. himla gott !
 
Idag slutade jag halv 1. Eller egentligen inte men vi hade vikarie sista lektionen som inte ens var där så vi alla gick hem och pluggar hemma istället. Så nu vet ni vad jag håller på med resten av dagen... Fast jag funderar på att ta en sväng till gymmet. Men har inte bestämt mig, är ganska trött i kroppen och jag har dessutom två timmars dans ikväll.. aja, vi får se :)
 
kram

Bilder från skoldagen

 

Sportsgym scandinavia

Godkväll!
 
Efter middagen idag som bestod utav en ceasarsallad, så tog jag mig en promenad upp till gymmet. Riktigt svettigt gympass, men kändes skönt när det var klart . Tredje gympasset denna vecka är nu avklarat! woho.
Fick en fråga vart jag gymmar, och jag gymmar på sportsgym i fyrvalla :)
 
Nu ska jag faktiskt plugga en stund innan jag går och lägger mig. 
Kommer ett tidinställt inlägg senare ikväll med bilder från skoldagen.
 
Kram

svar på tal

 
  • Jag tränar i stort sett varje dag. Minst fem gånger i veckan i alla fall. Jag tränar inte för att bli supersmal. Absolut inte. Jag tränar för att få en snygg, vältränad kropp, men framför allt för att jag tycker att det är så roligt. Vill man bli supersmal, ja då är det ju typ inte ens någon mening att träna? Då kan man lika gärna banta istället. Jag tränar för att bygga muskler. Sedan vad ni gör när ni tränar på gymmet, det har jag ingen aning om :) NEJ JAG FÖRSÖKER INTE GÅ NER I VIKT ! Men jag vet att desto nyttigare man äter, desto mer man tränar, desto mer fett kommer försvinna. Vilket förmodligen resulterar till att man gå ner lite i vikt. Men muskler väger ju mer än fett. Du kan ha en snygg, vältränad, smal kropp och ändå väga 65 kg liksom :) Grejen är den att jag kan typ inte bli supersmal.. i sådana fall måste jag sluta äta helt typ och det skulle jag aldrig klara av. ( tro mig jag har försökt en gång i tiden.... ) . 
    Jag är inte nöjd med min kropp, inte ett dugg. Men varför tränar jag så mycket och äter rätt tror ni? Jo, för att få den kroppen jag vill ha såklart, utan att svälta mig själv. Därför brukar jag unna mig lite skit ibland för att jag vet att jag ändå kommer ta igen det senare.
  • Absolut, ett sådant inlägg kommer inom en snar framtid. Lovar :)
 
 
 

Nyttig hemmagjord gröt, en banan och grönt te

Såhär ser min frukost ut nu för tiden. Nyttigt, energirikt och gott !
Mumms.
 
Dagens planer är inte så färgstarka.. men ska i alla fall till skolan. Slutar kvart i 3 och då åker jag nog hem till pappa en snabbis innan jag sticker på gymmet. Tänkte köra ben och mage idag, och såklart någon timmes powerwalk innan :')
 
Ha en bra dag!
 
kram

Måndagens outfit

Gårdagens outfit !
 
haha mobba inte dubbelhakorna... men orkade inte beskära bilderna... :')

Tisdag

Hejsan !
 
Idag hade jag endast orientering på skolan och sedan slutade jag. Som sagt, slutar halv 10 på tisdagar.. ofattbart typ.
Stack till gymmet direkt när jag slutat och fick ett jäkla ryck där. Powerwalkade en mil ! Riktigt nöjd och glad var jag efteråt. Gick och köpte mig en sallad och åkte hem till farmor för några timmars pluggande.
Vid 6 kom pappa dit också åt vi middag. Men nu är vi hemma hos pappa och har precis packat upp. Tänkte ta mig en banan nu och sedan gå och lägga mig i sängen och läsa en bok som ska vara utläst den 16 och jag har typ 300 sidor kvar.... stressad. 
 
 
sorry för den dåliga uppdateringen. Men har sovit hos farmor sedan i söndags och inte haft tillgång till min dator. Men nu är jag hos pappa och här kommer massor av bilder från de senaste dagarna.
 
 

MITT HÅR

Ni önskade bild på hur långt mitt hår är i nuläget. Här har ni. Kort va...?
 

Torsdag

 
 
Hej !
 
Efter skolan idag mötte jag upp Emma i stan. Var med henne i stan typ en timma och sedan tog jag bussen hem. Nu har jag precis ätit mellis och ska gå ut på gården och leka med Leon.
 
Ikväll har jag dans, hip hop raw och disco extreme. Vi hörs !
 
kram
 

Onsdag 4/9 ♥

Halloj! 
 
Idag har det vart en bra dag. Hade dock 6 timmar matematik och har därför varit lite seg upp i huvudet idag men roligt har jag haft det.
 
Efter skolan gick jag runt en stund på stan med Emma och Kicki. Sedan mötte jag upp Isabelle. Vi pratade om allt mellan himmel och jord . Träffade folk och bara gick runt och umgicks. Bästa Bella ♥
Just det !! Jag och Bella satt på en bänk mitt i stan idag, helt plötsligt kommer det fram en supergullig tant och frågar oss om vi gillar bullar. Självklart svarade vi JA! Vet ni vad hon gav oss då? En hel bullpåse. Så himla gulligt. Blev typ tårögd. hihi, vilka underbara människor det finns alltså!
 
 
Klockan 6 gick jag hem till pappa också gick vi ut och åt middag på restaurang. Jättetrevligt, har inte träffat pappa någonting alls denna sommar typ, så det var verkligen härligt att träffa honom och prata om allt.
 
 
 
Efter 9 någon gång ringde Bella och då gick jag ut och träffade henne, Joel och Kevin. Vi gick runt lite i stan. Satt oss på donken och pratade. Träffade en till kille som jag inte kommer ihåg namnet på.. hehe. Hade i alla fall jättekul. 22:10 gick min buss hem till ås och nu ligger jag i min säng helt död. 
 
Godnatt, puss

Todays - Hollister

 

Oj, jag kunde visst laga mat

Godkväll! 
 
Idag var det jag som gjorde middag åt mig själv. Det fick bli ris, och köttwok. Lyckades verkligen laga middag denna gång. Brukar inte sluta så bra när jag ska laga mat men det blev ett undantag idag ;)
 
Har inte gjort så mycket sedan det senaste inlägget jag publicerade. Har hämtat Leon på dagis.. men annars har jag bara legat i soffan och kollat på prison break. Så jävla bra så det går inte att slita ögonen från teven. Lätt bästa serien efter pretty little liars !
 
Ska försöka komma i säng ganska tidigt ikväll. För igår gick jag inte och la mig före 12 och därför har jag varit trött hela dagen eftersom jag klev upp så tidigt också. Men imorgon hoppas jag på att vara lite piggare så att jag flyger upp ur sängen när klockan ringer och det är dags för den dagliga morgon powerwalken. 
 
Ha det bra!

puss

Tisdag kommer nog alltid vara min favoritdag framöver

Hallå! :)
 
Hoppas ni haft en bra dag än så länge. Det har jag haft kan jag säga! 
Hade väldigt svårt att ta mig upp ur sängen imorse. Jag hade ställt klockan på 05:50 och tryckte direkt på snooze när den ringde. Men sedan när den ringde igen övervägde jag att stänga av den helt och strunta i min powerwalk. Jag tänkte typ " Men du tränade ju flera timmar igår. Du förtjänar att sova idag. ".  Men samtidigt vet jag att jag är så nöjd med mig själv när jag är klar. Så jag gick ut. dock gick jag väl inte lika snabbt som jag brukar men det viktigaste är väl ändå att jag gick ut och rörde på mig i 45 minuter. Sen så kändes frukosten väldigt välförtjänad.
 
 
Har börjat äta gröt till frukost varje dag. Jättegott och man håller sig pigg hela dagen :)
 
Idag hade jag bara en lektion på skolan. Idrott. Det passade väldigt bra eftersom jag redan hade träningskläderna på mig, då slapp jag byta om och duscha efter powerwalken imorse.
Har varit väldigt glad och sprallig idag. Måste bero på att jag var så duktig imorse och powerwalkade. Man blir så himla pigg och glad. HIHI
 
Jag slutade ju då halv 10 idag. Gick då raka vägen till gymmet. Gjorde det jag skulle och sedan åkte jag hem.
Tisdagar kommer  se ut ungefär såhär framöver tänker jag. Hoppas det ! 
 
Haha har typ inga muskler alls nästan längre. Men nu ska det bli ändring på det :)
 
Har precis ätit en god lunch och ska nu byta om till myskläder och krypa ner i soffan framför prison break. Senare under dagen får vi se vad som händer. Hoppas på att jag får träffa bästavän. Saknar henne så mycket !
 
 
 
Kram

2 september - cheerleading och zumba

Hej på er !
Vilket hemskt väder det varit idag. Regn, regn och ännu mera regn. Så himla trött på regn nu. men ser ut att bli fint resten av veckan så tummen upp för det. 
Ja.. alltså Josefine, hur blev det med att powerwalka varje morgon innan frukost? Hehe, vaknade innan 6 imorse som planerat men somnade om när jag tittade ut och insåg att det var typ storm och spöregn... MEN IMORGON, FAN DEN/DET SOM TÄNKER HINDRA MIG FRÅN ATT POWERWALKA DÅ ALLTSÅ. 
 
Idag efter skolan mötte jag upp Jonas i stan. Vi gick runt och pratade, chillade, träffade folk osv . 
Runt halv 5 gick jag och köpte mig en sallad till middag också gick jag till dansen. Klockan 18:00 började cheerleadingen, det var as kul. Men sjukt svårt, för det går så himla snabbt.. och det är så mycket nytt man måste tänka på eftersom cheerleading skiljer sig en aning ifrån discodans som jag är van vid.. men det var ju första gången idag så det ska nog ordna sig :)
När cheerleading var slut, det vill säga klockan 19:00 så gick jag till bussen och åkte hem till ås. Var hemma runt 19:30 och gick på zumban med mamma som började 20:00. Känns fruktansvärt bra att jag börjar med zumba igen för satan vad kul det är. Jobbigt och svettigt men kul och GRYMT BRA träning. 
Är väldigt nöjd att jag tränat två gånger idag i alla fall. Som jag sagt att jag ska göra varje dag nu framöver. MINST två gånger per dag !
 
Nu har jag precit ätit en tallrik med keso och blodapelsin.. mumms... och tänkte nu hoppa in i duschen . 
 
Vi hörs imorgon!

kram
 

Imorgon börjar mitt nya liv..?

Godkväll!
 
Har under en längre tid börjat inse att jag äter alldeles för mycket skit. Att jag tappat all motivation till ett hälsosammare liv. Får ångest varje gång jag går förbi spegeln. I mina ögon ökar jag i vikt och håller på att bli tjock, och den största rädslan jag har typ.. är att bli tjock.Nu har jag fått nog av all ångest och skit. Så imorgon börjar mitt nya liv. 
 
Varje dag :
 
  • 45 minuter powerwalk innan frukost
  • inte äta något annat än frukt och riktig mat. 
  • Träna minst två gånger per dag, powerwalk + någonting mer. 
  • Dricka mycket vatten!
 
Jag ska kämpa så jag blir nöjd med min kropp igen!
Ser jag inte resultat inom 1 månad så får jag ta i med hårdare tag.. 
 
TAGGA !
 
 

RSS 2.0