The last couple of days

 
 
 
Finväder och gos. Inatt sov Jullan här och idag har vi varit i stan och träffat carro och emma.
 
Hörs senare.
kram

Långhelg

 
 
 
Nu har det redan gått och blivit helg. Jag ska ut på äventyr med Julia iallafall.
Kramis
 
 

Hos storebror

Hej på er!
 
Chillar hos storebror just nu. Ikväll blir det ju utgång med Julia i odensala och det passar ju så bra att Jakob bor här för då slipper jag åka hem till ås sen. Så tråkigt att vänta på bussen runt 10 på kvällen i stan ;)
 
Jag dunkar musik samtidigt som jag städar. Snart ska jag titta igenom lite spanskauppgifter så jag är lite förberedd på spanska nationellaprov imorgon :)
 
Hoppas ni haft en bra dag såhär långt. Kram

Selfiekungen

Selfiekungen tittar fram såhär på morgonkvisten..
 

Den berömda kesomackan

Godmorgon! 
 
Klockan  är inte ens 6 än och jag har varit vaken i en timme.. Pigg och glad.. så konstigt det där ;)
Vaknar liksom av mig själv. Svårt att sova när man är kaffesugen...
 
Igår och någon gång innan så pratade jag och några tjejer i klassen om hur gott det faktiskt är med kesomacka. Då kom jag på mig själv att jag inte ätit det på hur länge som helst.. Jag kallas ju till och med kesomackan bland mina vänner för att jag äter banan och kesomackor, eller avokado och kesomackor typ jämt.. Hehe. 
Så igår efter gymmet sprang jag in på affären och köpte avokado och keso, och nu sitter jag och mummsar på detta. 
 
 
Ska alldeles strax fixa mig inför skolan. Efter skolan sticker jag till Julia direkt också får vi se vad vi hittar på ikväll.
 
Ha det bra så länge!
 
kram

Det skiner upp

Godkväll!
 
Ligger i sängen och snackar lite med min underbara och saknade Kusin Julia som numera bor i stockholm. Efter skolan pluggade jag en bra stund innan jag åt middag och sedan stack på gymmet. 
 
Sommarlovet börjar närma sig och man kan ju inte göra annat än att le när man tänker på allt roligt som ska hända i sommar. Dock är det ganska mycket kvar i skolan nu de sista veckorna, men det är bara att kämpa på helt enkelt!
 
Imorgon klockan halv 9 har jag intervju med skolinspektionen, blev utvald att träffa dem och svara på lite frågor.. så är lite nervös nu.. men det går nog bra :)
 
Vi hörs imorgon!
 
kram
 

SHE IS MY STAR

 
 
 

Hemma efter en riktigt bra dag

Hejsan!
 
Klockan börjar närma sig två, och lördagen har nu övergått till söndag.
Haft en toppen bra dag med bästavän. Varit på match, ätit hammburgare, tagit en powernap, nästan åkt helikopter. Ikväll har vi varit på bio, divergent. SÅ JÄVLA BRA. Alla måste se den! När den var slut kom Robin och Martin och hämtade oss med bilen också åkte vi runt i den ett tag. For förbi frösön och hem till en tjej där det var lite folk. Hade trevligt och så. Men sedan blev vi så trötta så Robin skjutsade in oss mot stan igen innan ett också tog vi nattbussen hem. Nu är jag hemma och är tröttare än tröttast. Ska strax krypa ner i sängen och sova.
 
 

Grillning i krokom

Godmorgon!
 
Har precis avnjutit en underbar frukost med fruktsallad. Innehållande mest jordgubbar... MUMS!
 
Igår runt 4 for jag och Felicia hem till mig. Fixade oss och hade trevligt innan vi drog vidare mot krokom där det vankades grillning och fest. Hade en riktigt trevlig kväll med många trevliga människor. Runt 11 eller nåt drog jag och julia vidare till Odensala och träffade lite friendos innan vi fick skjuts hem efter 1. 
 
Tog några bilder igår iallafall, från grillningen!
 
Nu ska jag fixa mig lite innan jag hänger på Julia och hennes mamma på lite äventyr. 
Kram

Sommarfrukost

Godmorgon. Sitter just nu och mumsar på en riktig sommarfrukost. Jordgubbar och Keso, och två low carb mackor! Jordgubbar för mig betyder sommar. Varmt ute är det också så ja, jag skulle nog säga att sommaren snart är här PÅ RIKTIGT! :)
 
Idag är det fredag vilket betyder helg. Är verkligen värd helg för har haft flera nationella prov denna vecka och nu börjar jag bli riktigt trött på det. Har ett kvar att göra idag men sedan har jag två nästa vecka... 
 
Planerna för helgen är än så länge ganska oklara men jag återkommer with some information later on the day. puss

New underwear

 

I'm a survivor

 

Gården nu

Nu åker jag till Odensala och möter upp Julia. Vi tänkte ta och hänga lite på vår vackra fritidsgård.. hehe ;)
 

Best friends

Hej på er. Sorry för sämsta uppdateringen någonsin. Men har praktik nu i två veckor också har jag umgåtts mycket med mina vänner och så, så att bloggen har liksom lagts åt sidan. Har noll blogginspiration. 
 
Igår spelade jag och Julia in en best friends tag. Men den blev så mongo så jag vet ej om jag vågar lägga upp den.. hehe ;) 
 
 
Hoppas ni mår bra. Vi hörs.
kram

Dag 1 av 14 på Deloitte

Hej på er!
 
Nu är dag 1 av 14 av praktiken på deloitte avklarad och det känns hur bra som helst. Ser verkligen fram emot de resterande 13 dagarna och sedan två år till också förstås. Denna praktik blir ju två veckor per läsår.
Gillar verkligen mina kollegor och det var förstås mycket att ta in såhär första dagen men det känns som om jag verkligen kommer vara proffs på allt inom lön och fastighetsekonomi ( Som vi kommer hålla på med nu denna period ) efter dessa veckor. 
 
 
Nu är jag lite trött och ska vila en stund innan det är dags för zumba!
 

Det är en stor dag imorgon

Godkväll! 
 
Ikväll blir det verkligen till att lägga sig tidigt, så man är pigg och alert imorgon. Det är nämligen första dagen av  min praktik på Deloitte! Det ska verkligen bli hur kul, och intressant som helst eftersom detta är något jag planerat att jobba med resten av mitt liv liksom. 
 
Har somnat till flera gånger redan samtidigt som jag och Leon låg i sängen och kollade på Fåret shaun.. Hihi. 
Men nu ska jag faktiskt fixa iordning mig inför natten, se över mitt kaos till garderob och ta fram en outfit till imorgon. 
 
Vi hörs imorgon babes!
 
kram

Grönt är skönt

Efter världens jobbigaste cardio på gymmet var jag svinhungrig och titta resultatet av dagens lunch.. Fattades endast en klick keso!
 

Let´s do this

Goddagens!
 
Trött och öm i hela kroppen men det stoppar inte mig från att träna. Om en stund åker jag till gymmet och bränner  lite kalorier. Blir ingen styrka idag då jag redan är helt öm i kroppen efter igår. Har ju börjat deffa nu, och denna gång till 100 % så nu blir det cardio. Minst en gång i veckan på gymmet. Tycker inte om att träna cardio på gymmet längre, jag vill ju bygga muskler. Men nu har jag ju musklerna så nu är det bara lite fettförbränning som gäller fram till sommaren.
 
 
 
Ska ta och blanda en egen proteinshake nu i min nya shaker. Hihi, spännande. Kram
 

New shaker

 
Efter några timmars gymmande på förmiddagen idag med systra mi så tog vi en sväng på stan och titta vad som fick följa med hem. Jag älskar rosa. Punkt!

allt är så bra nu

 

Dagens outfit och lite nytt

 Hej på er. Idag har jag varit på stan med farmor. Vi käkade lunch och jag fick med mig lite nödvändigheter hem. 
 
Igår kväll möttes jag, Denise och Felicia i stan. Vi satte oss på donken och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan efter tio åkte jag hem. 
Kvällens planer är lite suddiga, men ska iallafall träffa Felicia :)
 
Ha en trevlig fredag. kram
 
 
 
 

Lillen är nyklippt

 

Min valborg

Hej på er!
Igår var det Valborg och den var skitbra. Började med att jag, Sanna och Emelie var hemma hos Sanna åt pizza och taggade. Hade med mig kameran för att jag skulle ta lite bilder men blev ändå bara bilder från början av kvällen.. Men det är ju alltid någonting ;)
Vi drog från Sanna efter 9 någon gång, vidare till Jesper där det var massor med härliga människor. Vet inte vad klockan blev innan vi drog vidare till stan men vi drog iallafall till en fest där några av mina klasskompisar var. Där blev vi kvar en stund innan vi fortsatte ner mot stan och sedan efter ett fick jag skjuts hem av min brorsas kompis. Hade fruktansvärt kul hela kvällen/natten!! :)
 
Lånade lite bilder från Emelie också!
 
 
Planerna för dagen är ganska oklara. Men vi hörs. kram

RSS 2.0