30 november

Godmorgon, idag är det 30 november och första advent. Känns helt sjukt att det är Julafton snart. Går galet fort, man hinner ju inte med. Börjar faktiskt få lite Julkänsla, kan vara för att mamma redan börjat pynta med pepparkakshus i huset ;)
 
Idag ska jag och mitt UF-företag stå på en marknad på Jamtli och sälja våra tavlor. Ska bli riktigt spännande!
Håller på att packa och förbereda det sista nu, känner mig redo med tjocksockar och allt. Man vill ju inte frysa.
 
 
Hoppas ni får en underbar första advent så hörs vi senare idag.
 
Hoppas vi ses på Jamtli idag alla östersundare... puss
 
 
 
 

Restaurang och party

Nu är det snart middagsdags, ska ut och äta middag på restaurang med min bonuspappa. Sedan ska jag på party med några brudar. Blir en underbar kväll tror jag! Puss









För mycket av det goda

Idag efter skolan hängde jag och Cornelia med Julia hem till henne en stund. Sedan åkte vi in till stan igen och åt kebab, så sjukt gott men fy vad mätt jag blev. Satt på bussen påväg hem och höll på att spy typ. Gick på stan med Julia en stund innan jag åkte hem, men Direkt när jag kom hem var det dags för zumba men kunde inte ta ut rörelserna alls för mådde så illa och allt bara skvalpade i magen.. Hehe...





Nu ligger jag i sängen, nybadad, fräsch och redo för helg imorgon. Mina planer för imorgon? Det tar vi imorgon :)

Puss

Jag och långben känner lite likadant

Sitter och dricker morgonkaffet i min långbensmugg, inser plötsligt att vi ser likadana ut just nu. Trött, och sliten men ändå med ett leende på läpparna.
 
 
Ska strax fixa mig det sista inför skolan. Efter skolan blir det bara hem och ta det lugnt tror jag, vet inte om jag vågar gå på zumban ikväll med tanke på att jag fått värsta hostan. Men vi får se!
 
Höres!
 
kram

Tisdag

Efter skolan idag åkte Jag hem en snabbis. Hann inte göra så mycket mer än att kolla på paradise hotel och prata med Linus i telefonen. För att sen tog Jag bussen in till stan och mötte upp Felicia, vi var där ett tag och sen åkte vi till hennes syrra och var barnvakt till hennes barn. Nu är jag påväg hem :)




Kvällsfika efter lite twerk

Riktigt slut efter att ha tränat lite twerk nu på kvällskvisten.. Så nu sätter jag mig framför teven med nyttiga chokladbollar (ni får recept en annan dag), äpple och te!




Förändring sedan 2010

Bland det roligaste som finns är ju att kolla igenom gamla bilder på sig själv och jämföra dem med hur man ser ut idag... Vad tycker ni, stor eller liten förändring? ;)
 
2010:
 
 
 
2014:

 
 
 

Äckligt stressad

Har sjukt mycket att göra just nu, väldigt stressad och jag hatar stress. Blä på allt just nu.




Mockingjay

Igår kväll var jag med Denise och Felicia, vi drog till Edwin och hängde där till ganska sent. 



Inatt var jag på världspremiären av den nya Hunger games filmen, Mockingjay, med Lisa. Kom hem strax efter två och somnade fyra. Vaknade en kvart innan jag börja skolan,(8:15) ,men som tur var sov jag hos pappa och det tar 3 min därifrån. Lagomt trött är jag. 




Efter skolan drog jag till Denise och Felicia kom också efter ett tag. Nu är jag påväg hem, svintrött och svinhungrig.

Gosgumman Felicia!

Hörs. Puss


Outfit of today

Hejsan hejsan!

Dagens outfit bjuder jag på innan skolan idag!
Ha en bra dag.






Min lördag

Igår kväll mötte jag upp Felicia vid 8. Då drog vi till en killkompis i torvalla där det var lite grabbar. Vid 11 åkte jag och Felicia Vidare till ängsmon och träffade Linus en stund. Tog nattbussen till Odensala sen. Gjorde inte så mycket så Felicia åkte hem till Denise och jag till min bror. Strax efter tre inatt ringde Jesper så då gick jag ut och träffa han, Simon och några fler en lite stund innan Jag gick in och kolla på film tills jag somnade.

Nu ligger jag i sängen och dricker julmust. Mysig söndag.









Mitt liv just nu

Hej hörni,
Alltså såhär dåligt har jag aldrig bloggat förut. Men grejen är den att jag har inget att blogga om, skola och fest är väl typ mitt liv just nu. Hur roligt är det att läsa om? Tränar ingenting och har blivit väldigt bekväm. Men ska försöka skärpa mig och komma tillbaka till gamla vanor igen. Men jag har ju försökt, men slutar alltid med att Jag tappar motivationen och skiter i det. 

Igår var jag med Felicia och Denise iallafall, vi hade trevligt. Drog till torvalla en sväng och sen träffa vi några hockeygrabbar.
Jag drog till Odensala vid 11 och träffade boysen en stund. Var så himla trött så blev inte ute så länge och sov sedan hos jakob. 

Planerna för ikväll är inte så spikade men återkommer senare. 

Puss















Några bilder från senaste tiden ;)

Livet som sjuk




RSS 2.0