Min onsdag

Idag har jag varit med farmor hela dagen. Men ikväll åkte jag till stan, mötte upp Felicia också gick vi hem till Edwin en sväng. Senare åkte vi till torvalla och träffa grabbarna där. Runt 8 ringde Jesper och fråga om vi skulle hänga med på bio. Julia hängde också med då. Det var jag Felicia Julia Robin oliver Jesper Ted och nico som kolla på annabelle. Den nya skräckfilmen ni vet? FYFAN VAD RÄDD JAG VAR. Gömde mig under jackan typ under hela filmen.
Sen var vi alla i stan en stund. Men vi fick skjuts efter ett tag till Odensala också var vi vid Ica ett tag och fulade oss.
Nu har jag precis kommit in till farmor, druckit te och ska försöka sova. Kommer aldrig gå, kommer bara tänka på dockor.... Usch :(



Mysig dag

Idag har jag varit på stan med Julia, ätit lunch och bara gått runt. Har även övningskört för första gången. RIKTIGT KUL!! Nu ikväll har jag och Felicia varit i torvalla, vi träffade Emma en snabbis, och Julia kom också och var med oss en stund, Vi var  hemma hos en killkompis där det var massor med folk. Sedan fick jag skjuts till Odensala av Felicias pappa som är busschaufför, så vi åkte privatbuss, himla coolt ;)
När jag kom hem till farmor drack vi lite te och sedan gick jag ut och träffade grabbarna. Precis kommit in igen och nu ska jag sova, är svintrött.

Godnatt! Hörs imorgon. Puss






Molly 17 bast

Hejsaaan!
 
Ligger i sängen hos mamma, är jättesjuk. Började redan i torsdags med halsont. Har haft ont i halsen varje dag sedan dess, och i helgen har jag festat varje dag så får faktiskt skylla mig själv. 
 
Tänkte berätta lite om gårdagen. Vi var några stycken som firade Molly eftersom hon fyllde år i fredags. Vi åt middag, drack goda drinkar,  badade badtunna och hade det riktigt roligt. Vi började klockan tre på eftermiddagen och klockan 11 var vi så trötta så vi gick och lade oss. Hehe, riktigt skönt ändå att få sova ut. Längesen det hände efter en fest ;)
 
Här kommer massor av bilder!
 
 
 
 
 

Uf-planering




Autumn boy

 

We are crazy

 

Nya skor - Dagens

 

Så kom snön

 

At school

Hej på er!
 
Sitter på svenskalektionen och inväntar ett mejl från min lärare. Nämligen några extrauppgifter eftersom jag är klar med allt vi ska göra. Passar på att blogga och ta några selfies med brudsen!
 
 

Myskväll med brudarna igår

Vi kollade på hockey och sedan åkte vi hem till felicia, alla vi sov där också. 
 
Imorse åkte vi hem till william och var där ett tag. Men runt två åkte jag till mormor och åt mat eftersom hon fyllde år igår.
 
Vi hörs kram

Barnvakt ikväll

Busat och ätit massa gott, inte konstigt han somnar klockan 8!




Onsdag




Rosa är min färg





Nu är det dags att må bra igen

Godmorgon, sitter och dricker kaffe och taggar lite inför dagens gympass. Äntligen hittat motivationen, och nu är det dags att börja må sådär himla bra som jag gör när jag tränar som mest. Eftersom jag inte börjar förns klockan 12:15 idag så hinner jag gymma innan skolan. Tror det är bäst då efter skolan är man alltid seg, less och trött. 
Känner att jag kan koncentrera mig mer på lektionerna om jag tränar mycket för jag sover hundra gånger bättre då. Jag blir mycket gladare och piggare, känner att jag blivit för bekväm på sista tiden och har sådana humörsvängningar så man känner knappt igen mig.. hehe ;)
 
 
Ikväll är det zumba så blir lite mage och ben/rumpa idag. Vågar inte riktigt börja köra armar än, har fortfarande lite ont i armen ibland så biceps och triceps får vänta ett tag till! :)
 
Ha en bra dag!
 
kram

New in

Tog en sväng på stan idag med Mamma och Kusin Julia. Vi shoppade och fikade. Fick med mig lite smått och gott! :)
 
 

Min älskade tokfia

I fredags var det fest hela natten lång. Men igår kväll var jag med Julia, Robin, oliver, Elliot, Simon, Martin och Joel. 


Idag är det söndag och jag kommer bara mysa här hos farmor, och plugga lite senare.

Kram



Freeedaaaag

 

True.





Idag var en kul dag

Sovit typ två timmar inatt och det gick ut över lektionen idag. Inte skrattat så mycket på lääänge. Älskar sånna dagar!









Idag börjas det

 
Lite magrutor på det här så ;)
 
Tillbaka till gamla vanor och massor av träning. Får gymma med armen nu så det gör allting mycket lättare. 
Startade dagen med två keso & avokado hårdmackor, samt två ägg & kaviar hårdmackor. En latte på det också. börjar 12:15 idag och efter skolan blir det gym.. längtar! Det är ju liksom det bästa jag vet typ. Sedan är det också zumba ikväll, så på gymmet ska jag köra mage och ben/rumpa. Sedan blir det konditionsträning på kvällen. Blir hur bra som helst.
 
Ha en toppen dag!
 
puss

Fika och shopping

Idag har jag som sagt fikat med Julia, vi shoppade lite också. 49 kr st för två tröjor. Så söta! Det var skit på kameralinsen därför bilderna blev som de blev..
 
 
Ikväll ska jag vara med Felicia. Hörs något mer senare.
 
puss

Party här hemma

Igårkväll var det party här hemma, det var trevligt och jag däckade på bordet vid typ 11 pågrund av all mat och godsaker, sedan när mamma höll på att killa mig på ryggen så var det väääldigt svårt att hålla ögonen öppna. Hehe, sött ;) Det var himla skönt att vara hemma en fredag, inte varit det på huuuuuur länge som helst. 
 
 
Jag har gått upp tre kilo på mindre än 2 veckor. Det känns ju inte så bra, men på måndag i´ll be back on track på gymmet. 
 
Idag ska jag fika med Julia i stan och mer har jag inte planerat.
 
Kram

Ledig eftermiddag lika med massor av plugg och kaffe

När ens lärare är sjuk och man blir ledig en eftermiddag.. Ja då får man egentligen inte ledig, för då tar man hand om all plugg hemifrån istället. Lite kaffe på det så blir man ännu mer motiverad och fokuserad!
 
 

Det är gult, oranget, rött och grönt

Förutom sommaren så är nog faktiskt hösten min favoritårstid. Det är så mycket färger och en perfekt tid att fota på. Blir alltid megabra bilder. Fotat i några timmar idag med Sigma objektivet. Här kommer en bildbomb!
 
 
 
 
 
 

En hög med äggmackor

 
 
Godmorgon! Klev upp halv 6 imorse för att jag skulle duscha. När jag stod i duschen blev jag väldigt sugen på ägg. Så det blev äggmackor till frukost idag, det var efterlängtat!
 

Just nu på fiket


 


 
 
Sitter på pause just nu med Joakim. Dricker kaffe och delar på en megastor chokladboll. Väldigt mysigt och ett perfekt avslut på en bra skoldag.
 

RSS 2.0