De senaste dagarna















Första skoldagen

Hallo! 

Idag gymmade jag en stund innan jag började skolan klockan 13:00.  Gick faktiskt bättre än förväntat, trodde att Jag skulle ha tappat jättemycket efter det långa uppehållet men det gick förvånansvärt bra. 
Efter Gymmet tog jag en lunch med farmor och sedan var det dags för skola. Var bara på skolan i 40 minuter. sedan fick vi sluta. Efter skolan gick jag runt på stan själv en stund innan Oscar kom. Då gick vi runt ett tag innan vi åkte hem till mig och åt grillat! 
Sedan åkte vi hem till honom, också kom Oskar hit efter ett tag. Vi gick och köpte glass och satt ute och prata ett tag. Men nu ligger vi framför teven och dricker te. 
Taggad på ännu en skoldag imorgon. 













Pusssss


Skola imorgon

Godkväll på er! Igår låg jag i solen hela dagen tills Oscar kom. Han har ju varit i Frankrike och kom hem med en ursnygg Ralph lauren t-shirt och parfym. Han är ju bara bäst!! Vi tog även en limotur igår!



Ikväll har jag jobbat hos pappa och ätit på allstar. Nu är jag hos Oscar och vi börjar skolan imorgon, jag är så taggad!!!






Fredagens bravader

Igå låg jag och solade i princip hela dagen. Det var as skönt, och stekhett. Att bättra på brännan sitter aldrig fel! 


När jag tröttnade på solen tog jag ett glas prosecco och började fixa mig inför kvällens bravader, när jag var klar åkte jag till Denise och förade. Vi kom på att vi skulle fira kristallbröllop ( gifta i 15 år) eftersom vi känt varandra i egentligen 14 år men vi låtsades som att det var 15 år. Hade en riktigt bra kväll både innan och på krogen med Denise. Detta ska göras om. 















Ikväll kommer min älskling hem, då ska det mysas!! 

Fredag



Hej på er!  Idag vaknade jag och mollsan rätt tidigt. Då tog vi och drack lite kaffe i solen sedan åkte vi in till stan. Jag uträttade några ärenden, fick även med mig ett par nya jeans hem. Sedan gick jag och mötte Denise och snackade lite o så. Nu är Jag påväg hem och ska sola lite innan jag börjar stöka inför kvällen. Ska nämligen ut med Denise, lite vin och sedan krogen! Blir bra det. 

Puss 

Mysig dag i önsjön

Idag har jag varit i önsjön hela dagen och badat och solat. Var där med molly men mamma, Leon och Joakim kom dit lite senare. Riktigt mysigt var det!
Nu ikväll har vi grillat och myst. Nu har jag och molly krypit ner under täcket och ska väl sova. Man blir så slut av värmen ..  












Puss 

Jobb och invigning

Det är mycket Allstar nu, både jobb och att bara vara där för att käka och dricka. Men det är inte så konstigt. Det är ju världens bästa ställe!
 
 

Forsaleden

Idag har jag varit i forsaleden och badat med bror, Denise och Julia. Det var ganska kallt i vattnet men mysigt ändå. Jens, Simon och Robin kom förbi också en sväng. Efter vi varit där drog vi hem en snabbis innan vi tog en sväng på allstar för lite middag och mys. Efter det åkte jag Denise och bror hem till han och kollade på idol. Nu är jag hemma och ska sova. Puss 









Nytt till träningen

Jag har ju planerat att komma igång med träningen igen så fort skolan börjar. Gick på stan häromdagen och köpte med mig detta hem, man får ju mer motivation med nya träningsgrejor. 
 
 

Sol och mys med min älskling

Nu har det varit sol och varmt i flera dagar, och fler ska det bli. Har spenderat dessa dagar mestadels med älskling. Vi har varit på golfbanan, vi har solat, kollat på fotboll och hockey, ätit på allstar, gått på stan, gått på promenad och lite sånt. 
 
 



 
Igår tog vi en sväng till Allstar på kvällen för att kolla på Manchester United och FC Brugge som hade match. Efter ett tag kom Oskar och även Denise och gjorde oss sällskap. Trevligt!

 
 



Så mycket kärlek

Till denna kille, Han är den finaste och snällaste killen jag någonsin träffat och jag är så glad att han är min. Han gör mig så lycklig , och jag saknar han obeskrivligt mycket varje gång vi inte är med varandra. Imorgon åker han till Frankrike i tre dagar. Kommer bli tufft att inte kunna träffas men man får ju försöka tänka att det inte är så länge och vi ses ju snart! Älskar dig Oscar ♡






Igår och idag

Igår jobbade jag till 2 ungefär, då åkte Jag till farmor en stund. Sedan hem till Oscar. Vi var med Martin och vid 6 drog jag vidare till Kicki och firade henne som fyllde 18! Sedan kom Oscar, Martin, Oskar och David och hämtade mig så drog vi ut och åkte bil till halv 1. Sedan gick jag och Oscar hem till honom och sov. 

























Idag låg vi kvar i sängen ett bra tag innan vi tog oss en promenad ner på stan. Vid 5 drog vi på allstar och käkade mat. Så jävla gott. Nu är Jag hos farmor och vilar upp mig inför kvällens jobb där. Ska jobba från 22 till obestämd tid, runt 2 skulle jag gissa på. 



















Hörs imorn. Puss 

Lite tankar som dykt upp på sistone

Hej på er!
 
Det har dykt upp lite tankar nu på sistone som jag gått och grubblat över. Eller kanske inte grubblat, men tänkt mycket på. Ni vet ju att jag älskar att skriva, så nu måste jag bara få skriva av mig lite om dessa tankar... :D
 
Nu är det ju inte långt kvar tills skolan början, trean, sista året, studenten.... Jag har sagt varje gång efter sommarlovet att jag verkligen ska satsa allt på skolan och träningen. Men det slutar alltid med för mycket festande ändå. Visst har jag bra betyg, och sköter mig i skolan.. men jag vet att jag har mer att ge. Och framförallt när det gäller träningen, det är bland det bästa jag vet och jag blir så mycket piggare och gladare när jag tränar. 
 
Nu när jag börjar trean måste jag verkligen börja prioritera, visa att jag är mognare än vad jag var förut. Jag har gjort många framsteg på bara några månader, men jag känner ändå att jag behöver jobba med mig själv lite mer. 
Visst kan man gå ut någon gång ibland, festa, och ha kul men varje helg? Nej tack, inge mer sånt! Har även flera jobb att sköta så kommer inte ha lika mycket tid med annat! 

Har världens bästa familj och släkt, världens underbaraste vänner, och världens absolut bästa pojkvän. Dem som jag älskar mest av allt i hela världen. Dem som stöttar mig och får mig att må bra, även om jag inte förtjänar det ibland.. Dessa människor betyder allt och det är dem som får mig att vilja leva och bli en bättre människa!
 
 
 

Jobb och godmiddag

Godkväll! Ligger i sängen och pratar med Oscar i telefonen. Ikväll har jag jobbat hos pappa och även blivit bjuden på middag. Imorgon väntas mer jobb, och sedan födelsedagsmiddag hos bästa Kicki!




Hörs! Puss

Smygöppning av Allstar

Godkväll!
 
Idag var det dags för den efterlängtade öppningen av ALLSTAR - The fabulous sportsbar. Mathias kom och hämtade mig, mamma och Leon med limon vid halv 5. Så åkte vi till Allstar där det sista fixades och trixades inför kvällens öppning. Ikväll var det bara vänner och familj inbjudna, tror vi var runt 120 st. En liten smygöppning kallar vi det. På fredag har vi den stora öppningen där alla är välkomna. 
 
Hade med mig kameran ikväll så bjuder er på några fina bilder, blev inte så många då min kamera fortfarande inte riktigt funkar som den ska. 
 
 
 
 
 
 
Kram
 

love

Hola babes.
 
I söndags när jag kom hem sov Oscar hos mig. Igår låg vi kvar i sängen en bra stund innan vi klev upp och gjorde ägg och bacon. Sedan åkte vi på badhuset med Martin. Det var riktigt kul faktiskt. Längesen man var där. Efter badet gick vi hem till Oscar och chillade. Kl 9 kollade jag, martin, oscar och Oskar på bio. Mission impossible, den var jättebra så rekommenderar den verkligen. Efter bion åkte jag och Oscar hem till honom och det tog inte länge förrän vi båda decka.
 
Nu är jag hemma och ska snart hoppa ner i badet. Ikväll är det friends and family som får inviga Allstar. Ska bli sååååå kul!

 
puss
 

Bildbomb från Stockholm

Hej på er! Jag har haft det superbra i stockholm. Massa sol, bad och shopping, god mat och mys. Bilderna får tala för sig själva. Det kändes lite jobbigt att åka hem, eftersom att det var så underbart väder där och ska fortsätta vara.. Så kommer man hem hit och det är inte alls lika bra väder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
puss

Mot Stockholm

Nu är jag farmor och Joakim påväg mot huvudstaden!





bebis 4 år idag








Jobbat hela dagen

Idag jobbade jag på allstar mellan 9-14, sedan köpte jag en present till Leon som fyller 4 imorgon. Efter det åkte jag till farmor en sväng och sedan till pappas jobb för ännu mer jobb. Efter det åkte jag hem och grillade med mamsen vilket inte gick så bra för mamma brände typ allt.. Haha söt ;)

Nu är Oscar och Martin här och jävlas med mig.. Hörs imorgon. Puss 







Älskar min nya byxdress




Jobb(igt)

Idag har jag varit på stan och shoppat lite med mamsen och Leon. Sedan jobbade jag från 17-21. Då kom Oscar och hämtade mig så åkte vi hem till mig. Nu har vi badat och busat och druckit te för halsont. Så nu blir det att krypa ner under täcket och sova. Imorgon vankas mer jobb! 





Yranhelgen

I helgen var de den så kallade Yranhelgen med artister och massa galenskap. Jag har spenderat dessa dagar med världens bästa människor. Jobbade även i fredags och idag. Börjar dock bli sjuk... Men men det ska nog gå bra. Åker till Stockholm på onsdag eller torsdag, såååååå Nice ska det bli. 

Här får ni en megabomb med bilder!



























































Puss

RSS 2.0