Shopping på mellandagsrea...

Hejsan!
 
Igår när vi kom hem från Edsåsdalen åkte vi direkt in till stan för lite shopping på rean. Hittade varken det ena eller det andra på rean, men desto mer av det som inte var på rea. Så kan det gå ;)
 
Köpte nya skor, nya svarta jeans, en ny kappa, en musse pigg tröja (lika som mamma ) och ett halsband.
 
 

Edsåsdalen 20151226-20151229

 

Julafton

Jag har haft en underbar Julafton såhär långt, och den är ännu inte över. Men här får ni lite bilder jag tagit idag. De får tala för sig.
 
Puss
 
 

Nagellack i färg

Hallåå såhär dagen innan julafton.
 
Jag har haft ganska fullt upp idag. Har varit hos farmor med Leon och busat. Vi har även varit och handlat lite julklappar. Nu på kvällen blev jag tvungen att hoppa in och jobba några timmar på Allstar och nu har jag målat naglarna och ska fixa mer inför morgondagen. 
 
Tänkte tipsa om två sjukt snygga nagellack som jag fått på sistone. Det röda fick jag för några dagar sedan av mamma i en adventskalender, och det rosa glittriga fick jag av en arbetskamrat på julmyset med jobbet då vi bytte julklappar. 
 
 
 
Imorgon är det ju julafton som alla vet. Hoppas på att kunna ta massor av bilder med kameran då den faktiskt samarbetat med mig några gånger nu. woho.
 
Pusss

Dan före dan före doppardan

Hej på er, 
 
Idag är det två dagar kvar till Julafton. Har haft julmys med jobbet ( allstar ), samt städat hela huset. Alltid kul att göra mamma glad, och såklart alltid skönt och hemtrevligt med ett städat hus ;)
 




 
Nu ikväll har vi varit hos Morfar och druckit glögg.
 
Nu ligger jag och Leon i sängen och pratar med Oscar via facetime. Han är i sin stuga och firar jul där. Men jag åker nog upp dit någonting efter julafton.
 
Ha det bra så länge.
 
God jul önskar mig och minigrisen! 

 

Julkänslan tryter

Godmorgon på er,
 
Jag är så sur idag, det är snorhalt ute antagligen för att det regnat inatt. Vart är snön? Det är Julafton om 5 ynka dagar och min julkänsla som jag jobbat upp tryter och jag blir så ledsen :( Hoppas på ett riktigt snöfall inom någon dag som håller i sig och packar massa snö på marken. VORE KANON!
 
De senaste dagarna då, vad har jag haft för mig? jo, i Onsdags efter skolan mötte jag upp min kära vän Viccis. Vi tog en mysfika på Pause. Sedan kom Oscar och hans pappa och hämtade mig i stan för en julkväll hos Oscars faster. Det bjöds på gröt och tunnbrödstut med julskinka. Mummigt. Fick även en chans att sitta på Oscars nya skoter. Så jäkla snygg, ser fram emot massa skoteråkning i vinter !
    Efter det kom Viccis och hämtade oss så for vi iväg på gymmet och köttade. Det var både det värsta men samtidigt det bästa passet på länge. Idag är det fredag och jag har fortfarande svårt att gå normalt pga träningsvärk. 
 
Igår efter skolan mötte jag upp Oscar och hans mamma, vi kollade på glasögonbågar åt henne sedan gick jag och jobbade någon timme. Efter det bjöd pappa mig, Oscar, Joakim och Jakob på middag. Det blev Vezzo, fantastiskt gott. 
 
Idag vankas det knäckbakning med farmor... OM jag tar mig härifrån vill säga. Alla bussar är inställda pga halka... Ikväll blir det jobb fram till 23 sedan får vi se vad som händer. Puss
 






Skola, jobb, afterwork, mys

Gårdagen bestod utav skola, sedan jobb, sedan gick jag och pappsen på allstar och käkade! Sedan åkte jag till min älskling och tog en låååångt varmt bad. 





Gym time with ma babes






Ikväll tog vi ut oss på gymmet rejält. Taggar träningsvärk i några dygn framöver. Tjoho! 



Glad lucia




Ovan molnen

Haha rubriken passar ganska bra när man ska beskriva gårkvällen. Jag och några klasskompisar drog igång en förfest och hade riktigt kul. Var verkligen ovan molnen ;) kvällen slutade dock kl 23 för mig då jag kände att det var dags att gå hem.. Hehe.. Så kan det gå när man inte dricker så ofta, vuxenpoäng åt mig att jag ändå gick hem och inte fortsatte ... Hihi!






Nu inväntar jag mormor så ska vi ta en tur på stan. Blir bra det!

Gulligt skrivet av min älskade förresten, han är bäst.

Puss

Din pojkvän

Jag försöker så gott jag kan med att göra dina dagar till dom bästa,vill dig allt väl och jag hoppas att det funkar! Vi har varit tillsammans i över 5 månader och jag blir fortfarande mer förälskad i dig efter varje dag som går. 
Imorgon när du vaknar och kollar på detta inlägg,kommer jag inte ligga vid din sida som jag hemskt gärna skulle velat! Är då påväg till Sundsvall för köp av den efterlängtade skotern. Vi ses när jag kommer hem och då får vi fira och äta god middag, puss!

Du är underbar Josefine och jag älskar dig till 100%

Från din pojkvän Oscar❤️



Dagens outfit 151211

 

Mums


Kan för övrigt meddela att filmningen gick inge bra.. Minnet på kameran blev fullt efter 2 min... Och det upptäckte vi såklart när vi svarat på alla frågor. Hmm, får göra om det en annan dag! 

Puss


Filminspelning

Hej!!

Håll utkik på bloggen imorgon för ikväll ska jag spela in en film med Oscar, kan ni gissa vad? ;)





Nytt hår och Gosigt sovsällskap

Idag efter skolan kom viccis och hämtade mig, hon följde sedan med mig när jag skulle fixa håret! Är sååååå nöjd. 


Efter det var klart åkte vi till Max och köpte med oss mat, sedan åkte vi hem till mig. Nu ligger vi i sängen och läser saga för Leon. Vi ska sova tillsammans alla tre, mysigt och spännande ;)









Hörs! 

Puss

8 December

Godmorgon!
 
Hoppas ni mår bra, jag mår fint! Lite trött bara men det får man vara ;)
 
Idag vankas det skola och sedan frisören! Ska klippa topparna och färga håret. Ni får se resultat senare idag! :)
Senare ikväll blir det gym med viccis.
 
Vi hörs.
 
Puss

Att våga ta steget

Ibland när jag är ensam och kanske ledig från skolan som idag, brukar jag börja tänka på mitt liv. Vem jag varit, vad jag åstadkommit och inte,  och vem jag är nu. Jag måste faktiskt erkänna, JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV!
 
För ett år sedan var jag inne i en period.. ja jag vet knappt vad man ska kalla det. Det var fest varenda helg, ibland två dagar i rad om inte mer. Det var mycket killar och dåligt umgänge. Jag frågar mig själv nästan varje gång jag tänker på den tiden, mådde jag bra? Det gjorde jag säkert vissa stunder, men när jag tänker tillbaka kommer jag på mig själv. Det var ångest mest varenda dag. Att ständigt gå runt och bära på ångest är inte hälsosamt. Jag antar att jag dämpade ångesten genom att festa och ha kul med mina vänner? Men det var just då som allt jag hade ångest över hände.. jag förstår faktiskt inte vad jag tänkte med. Tänk alla misstag jag gjorde som gav mig ångest, tänk alla saker jag gjorde som fick mina nära och kära att vara oroliga och må dåligt. Vill aldrig återuppleva det igen. Även om jag fick många väldigt bra minnen och upplevelser så väger de dåliga tyngre. 
 
Trots fester och sena nätter har jag på något sätt ändå alltid skött skolan. Det är jag faktiskt också stolt över. För många ungdomar blir skolan offret när festandet och kompisarna tar över. Jag tror, eller nej, jag vet, att jag hatar att misslyckas. Jag pushar mig själv till att alltid göra mitt bästa, göra saker i tid osv. Jag tror också att den ångesten jag bar på förut var just bland annat  för att jag var rädd att misslyckas i skolan. Men på något vis, höll jag plugghästen i mig vid liv!
 
För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle få en pojkvän, tacka gud att så aldrig blev fallet. Var alldeles för omogen förut och nej det hade inte funkat. För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle få ett jobb, och här är jag idag med TVÅ jobb som jag älskar och som jag utvecklas på varenda dag. För ett år sedan festade jag 4 av 4 helger på en månad, och här är jag idag som går ut max 1 gång per månad.
 
Idag, är jag 18 år, står med båda fötterna på jorden, har körkort och mår bättre än bra, jag har världens mest underbaraste pojkvän, jag har två jobb, Jag älskar fortfarande att festa men prioriterar annat först, mina nära och kära är stolt över mig och sist men inte minst, jag är stolt över mig själv!
 
Jag vågade ta steget, se meningen med livet, må bra, prioritera mitt självmående och mina nära och kära först. Bra jobbat Josefine! ♥

 
 
 

Boyfriend tag?

Har haft några önskemål från mina vänner att jag ska göra en "boyfriend tag" med Oscar. Vad tror ni? Skulle det vara kul med en film på oss två när vi svarar på lite frågor om vårt förhållande osv? :D
 
 

Lördag

Hallå!

Idag har jag varit på stan och julklappsshoppat med farmor och mamma. Sedan tog vi en lunch på allstar innan vi åkte hem. Nu har jag och mammsen druckit kaffe och snart börjar jag jobba. Jobbar natt.. Har dock ont i halsen och huvudet. Hade det igår också och var då Ledig från jobbet. Men idag är det värre men känner att jag behövs på jobbet ikväll så skitsamma. Är ledig fredag lördag nästa vecka. Får kurera mig då ;)













Puss 

Nytt från Fyndiq.se

Godkväll på er!
 
Surfade runt lite på olika shoppingsajter här om dagen och slutade med att jag klickade hem dessa två sminkprodukter från fyndiq.se. Ska bli kul att testa dem imorgon!
 
Concealer palette 65kr och make-up svamp 35 kr.
 
 

Ny tröja

Köpte världens mysigaste tröja igår på Cubus. Materialet är underbart och den är så jäkla skön. Och snygg!!



Dagens outfit 151203


Godmorgon! Bilden ovan är alltså dagens outfit, lite ovanlig för att vara min still men kände bara lite YOLO ;)
Kan börja med att berätta lite om gårdagen. Efter skolan gick jag på kontoret och jobbade två timmar. Sedan kom mammsen och hämtade mig så åkte vi hem. Var hemma en stund sedan skjutsade jag henne till en kompis och jag tog bilen och hämtade upp Julia. Vi tog en sväng på Mcdonalds och sedan var vi ute och åkte lite ärenden. Saknat min gosJullan! Hämtade upp Oscar vid 8 och skjutsade hem Julia. Sedan åkte vi raka vägen hem och deckade nästan direkt.
 
Idag efter skolan ska jag och Oscar hämta upp hans lillasyster på dagis för vi ska vara barnvakt.
 
Hoppas ni får en bra dag. Puss

1 December

Godkväll!
 
Hoppas ni har haft en mysig och bra dag, första dagen på det sista kapitlet av detta år!
Jag började dagen med en riktig julfrukost med tända ljus, sedan blev det julkalender. Som dock inte alls gick upp till mina förväntningar. Så har börjat kolla på julkalender från 2007 istället, " En riktig Jul ". Myyycket bättre ;)
 
 
Efter skolan idag gick jag direkt till kontoret och bokförde. Nu är jag och Oscar hos mig och har precis ätit middag. 
 
Hörs imorgon!
 
Puss

RSS 2.0