Party people

Igår vankades det party. Fast blev inte så mycket party... Hehe. Åt middag med Lisa och Clara, och sedan drog vi vidare till Jonte där det var förfest. Men träffade Simon, Joseph Edh och Martin lite senare och då drog vi till stan. Sen hängde vi där resten av kvällen, träffade massor av underbart folk. 
Drog hem vid halv 3, så skönt att sova hemma för en gångs skull! 














Idag har jag varit på stan med farmor, ätit lunch och shoppat lite. Fick med mig en rosa tröja och nya svarta byxor, tack farmor! Puss 






Bara massa mat, plugg och trötthet

Skoldagen idag var rätt seg. Men efter skolan träffade jag Jonas och barney en stund innan Lisa och Clara kom in till stan. Vi hade lite och prata om, och vi planerade även morgondagen då det vankas födelsedagsparty!! Tjoho. 





Apropå födelsedag, idag fyller min bonuspappa år så vi har ätit gått och firat han ikväll! Nu ligger jag i sängen och ska sova. Är så sjuuuukt trött. 

Puss



Jag mår bättre men är inte frisk

Idag var jag på skolan. Skönt att vara tillbaka, hatar att ligga efter. 
Har inte missat så mycket som tur är men har ändå pluggat hela kvällen. Duktig jag!






J*vla sjukdomar hit och dit

Alltså är så less på att vara sjuk. Att inte kunna sova på natten för att man hostar tills man spyr och att inte kunna äta för att det känns som om hela halsen ska rivas upp när man sväljer. Usch fy och blä. Är iallafall på bättringsvägen, har inte feber idag som jag haft nu i några dagar, och det blir nog skola imorgon. 

Idag har jag inte gjort så mycket, precis som resten av sjukdagarna, men tog ett bad på cirkus 2 timmar. Blev lite längre än tänkt då jag läste samtidigt och boken var så bra så Jag bara läste och läste... Hehe.


Lite plugg har jag också fått gjort idag. Men blir så trött i huvudet snabbt när man är sjuk...

Aja, vi hörs imorgon! Puss

New necessary things




Torsdag och fredag

Igår gick jag, pappa och Joakim ut och åt på restaurang. Vi åt på sammurai, riktigt gott. 




När vi hade ätit klart gick jag hem och la mig i sängen. Snapchatade och spelade sudoku ett tag men sedan somnade jag rätt tidigt. 

Idag mår jag lite illa, får inte i mig någon frukost men det har varit så ett bra tag nu.. Jag som älskar frukost :(

Hoppas jag mår bättre senare idag, för ikväll vankas det partaj.

Ha en bra dag! 

Puss

Min onsdag - nu skola

Hallå! 

Gårdagen var rätt lugn, gjorde inte så mycket på skolan. Efter skolan mötte jag upp Elina, vi åt middag och sen drog vi till bikk och hängde där med han, Jonas. Och jonte en liten stund :)







Kom hem runt 8 och då pluggade jag resten av kvällen. 


Nu sitter jag på skolan och ska ha matte, första mattelektionen efter ett år ...



Tisdag

Ja idag har jag haft så sjukt ont i kroppen, träningsvärk i varenda lem ;)

Efter skolan drog Jag hem, pluggade lite och bara tog det lugnt. Sedan ringde en killkompis så jag mötte upp dem i stan också drog vi hem till en av dem och bara tog det Lugnt. Kände att jag behövde ta en paus från pluggandet och umgås med lite friends. 
Nu har jag och lillebror fikat så nu blir Det lite mer plugg och sedan sova.


Pusssss

Träningsvärken imorgon

Efter skolan idag mötte jag upp Joakim, vi tog en sväng på gymmet. Satan vilken skön känsla att vara tillbaka, men nådig träningsvärk imorgon kan jag lova!


Nu är vi hos pappa och blir här resten av veckan. 

Kram

Monday

Måndag igen! Efter skolan blir det gym med lillebror... Sjukt längesen jag gymmade, ett halvår mer eller mindre !?!?!




Övningskört, pluggat och badat

Efter att jag varit hos farmor några timmar idag så kom mammsen och hämtade mig. Vi åkte hem till ås, bytte Bil och sedan övningskörde vi. Jag tyckte faktiskt att det gick relativt bra, med tanke på att Jag bara kört en enda gång innan. Ska försöka övningsköra minst en gång i veckan ett tag framöver nu innan jag skriver in mig på körskolan. Känner att det kanske är dags snart då jag fyller år om 6 månader..


Jag har också pluggat lite ikväll. Skrivit ihop en sammanfattning inför ett prov som sker på torsdag. Ska även börja med en analys av boken fifty shades of grey innan jag är nöjd och kan bädda ner mig i sängen.


Efter att jag pluggat ett tag tog jag en paus och la mig i badet med en kopp te. Det var så himla välbehövligt och nu känner jag mig fräsch och  redo inför morgondagen. 


Ha en fortsatt trevlig söndag! 

Kram

Härlig söndagsmorgon

Godmoron!
Denna morgon startades på bästa sätt, en promenad från Denise till farmor. Vädret är på topp och det var en riktigt skön 10-minuters promenad.




Inatt var vi nära på att åka in till stan och träffa Felix osv men det sket sig då klockan var 3 och det var snålt med skjutsar. 
Så vi stannade hos Denise och hade jättekul. 


Nu är Jag som sagt hos farmor, Sitter och pratar om allt och ingenting.
Hoppas ni får en toppen dag! Kram




Min helg

Hej på er!

Igår var jag med Julia, Cornelia, Emma och Emmelie. Vi drog på en fest i valla, jag körde nyktert hela kvällen och det är inget Jag ångrar!! Rätt segt där så vi drog vidare till en fest i torvalla, var inte där jättelänge så vid 12-1 tiden började jag Julia och Linus vandra hemmåt. 
Jag sov sedan hos Julia. 








Idag låg vi i sängen typ hela dagen. Men runt 2 åkte jag hem och duschade och fixade mig. Senare åkte jag in mot stan, mötte upp Denise och Julia så satte vi oss på zubway och åt middag. Nu är vi hos Denise, äter lite sött, lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Vi sover här inatt! 








Imorgon ska jag förmodligen hem till farmor och ta hand om henne, världens bästa!

Hörs, puss 

Lång och kall dag

Godkväll! Hoppas ni haft en bra dag, min har varit relativt bra. 

Började med skola, fick tillbaka ett prov jag gjorde igår, 45/46 rätt, rätt nöjd ändå.. ;) hade inte förväntat mig det och har typ Aldrig hänt förut så Jag är stolt över mig själv, ingenting är omöjligt!




Skoldagen var riktigt lång och seg. Men så fort vi fick sluta åkte Jag hem, fixade ihop lite fika och kollade på film. Sedan åkte jag till torvalla, och sedan vidare till Odensala. Var på gården en stund men inte lika kul längre när man blivit äldre.. 
Blev en tidig kväll, är hemma hos bror nu. Har precis krupit ner under täcket och ska sova. Är riktigt trött och vill Vara pigg inför imorgon. FREDAG!! 




Skoldags

Godmorgoooon!

Har precis fixat färdigt mig och väntar på att mamma ska bli klar så åker man till skolan. Kommer nog bli en rätt lång och slö Dag men det är ju fredag imorgon så ;)


Mer om dagen kommer ikväll! Puss 

I badet

Just nu - i badet! Har skön musik, skum och tända ljus, Kommer somna.. Detta är verkligen behövligt!




Kvarg och bär

Godmorgon! 
Knappt fått någon sömn inatt heller. Men eftersom jag har heldag idag i skolan, och behöver vara alert hela dagen, slängde jag ihop en bra frukost. Kvarg och bär plus en latte såklart!


Hoppas ni får en bra dag! Kram

Långt ifrån bra

Inatt sov jag långt ifrån bra. Har vridit och vänt på mig hela natten. Antar att detta är orsaken till den fruktansvärda huvudvärken idag också.. Vissa dagar stannar man helst hemma. Tur man bara har en lektion idag...




Det här med att plugga när man är trött

Alltså det finns typ inget värre än när man är så trött så ögonen knappt orkar hålla sig öppna, men man måste plugga. Kämpar mig igenom kapitlen men kan inte påstå att jag blir smartare av det just nu.. Lite sömn skulle sitta fint.




Lördag

Hejsan hejsan! Knappt sovit något alls inatt så sitter en trött Josefine påväg in till stan. Ska på någon så kallad manifestation.. Sedan till bror igen och efter det vidare till morfar på kalas. Efter kalaset vankas det party med massa underbaringar. Jag är taggad idag. Hörs senare. Puss





Ändå rätt bra kväll

Hej på er! Klockan är inte ens 12 och Jag är redan hemma hos min bror. Var först på gården med Elina, sedan tog vi bussen där Lisa och Clara satt också drog vi till bikk en liten stund. Sedan vidare in till stan på någon fest och träffade folk . Men var inte där så länge heller för vi drog till donken. Sedan gick vi till bikk igen men drog ganska snabbt därifrån in till stan igen och sedan bussen hem. 
Är sjukt trött och arg av lite olika anledningar men taggar till imorgon istället!! 


Nu sitter Jag här hos min bror, äter bullar och dricker kaffe. Kommer somna tidigt.




Kram


Divine sorrow

Halloo!

Är hos min storebror nu. Lyssnar på musik och fixar mig lite smått. Ikväll blir det en lugn kväll med Elina och Lisa, vi ska bara hänga på gården tror jag. Imorgon är det party så ska bli skönt att ta det lugnt ikväll! 

Idag vid halv 1 kom Lisa till min skola, vi gick då tillsammans till ungdomsmottagningen då båda hade tid kl 1. När vi var klar där kom viccis och vi gick en sväng på stan. Åt lite middag på donken och sedan kom även Elina och Ida. Vi var på stan ett bra tag och uträttade lite ärenden innan vi begav oss därifrån. 

Hoppas ni haft en fin Dag! Kram 




Haha känner att det bara är selfies nu för tiden... Jaja ;)

Fredag

Dagens outfit :)


Idag börjar jag 12:15, men går bara en kvart för att halv 1 ska Jag möta upp Lisa också ska vi uträtta lite ärenden. 

Vi hörs senare! Puss

Några år senare

Haha, en söt liten apa var vad jag var när jag var liten! Har det hänt mycket? Tycker jag är rätt lik mig om jag ska vara ärlig ;)




Hur är det möjligt?

Två skoldagar avklarade och jag är redan skolless.. Bara 53 dagar kvar till lov igen, bara att kämpa på!





Nu är jag påväg hem, har köpt med mig naturgodis och känner för lite filmmys! 

Vi hörs! Kram 

Snapchat och plugg

Just nu ligger jag i sängen, försöker plugga men går inte så bra för jag fastnar med snapchat hela tiden.. Har engelska redovisning imorgon och har inte övat på hela lovet, för seriöst lärarna kan ju inte tro att man ska plugga när man har lov??!!? 

Hoppas ni haft en bra kväll! Kram










Onsdag och skola

Hej på er!

Idag börjar jag skolan igen efter ett härligt lov. Kommer till skolan 8:15 och inser att jag inte börjar förns kl 12, lite surt men men. Sitter på skolan nu och inväntar lunchen. 

I förrgår sov Denise hos mig, och igår kväll var jag med Lisa men var inte ute så länge eftersom det var skola idag.. ;)

Hoppas ni har en bra onsdag. Kram





Lite bilder från julafton

 

Hope is all I have







Frozen

 

Städ och fix

Idag har jag och mormor städat mitt rum och övervåningen. Blev sjukt fint med lite nytt och fräscht. 
 
 

Nyårslista

Beskriv året med tre ord.

Ångest, lärorikt, vänner

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?

Waves - Mr Probz,  Cheerleader - OMI

Vem har du umgåtts med mest?

Felicia och Julia tror jag

Har du blivit bättre på något?

Ja, att inse vilka som är ens riktiga vänner!

Vad var extra dåligt med året?

Jag har gjort en del misstag. Jag har även glidit ifrån en väldigt nära vän.

Vad var extra bra?

Att jag lärt känna så många nya underbara människor

Lärde du känna några nya människor?

Ja! Lisa till exempel, vi har kommit varandra otroligt nära och det är jag sjukt glad för.

 

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?

Haha, ja! Jag bröt armen till exempel ;)

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Om jag ska vara ärlig så är det inget specifikt, har faktiskt varit väldigt upp och ner i år. Men kan inte minnas att jag blivit riktigt glad över något speciellt. Även om jag har haft sjuuuukt roligt :)

Största framgång på det privata planet?

Jag har kommit över den otroliga "vikthetsen" som är, självförtroendet har därför ökat och jag har blivit en aning mer självsäker :)

Vart reste du under 2014?

Turkiet, stockholm

Vad var din största tabbe 2014?

Att jag tänkt alldeles för mycket, legat vaken på nätterna och funderat och övertänkt. Snacka om slöseri med tid! Sedan också att jag slutade träna, jag tränade ALLDELES för mycket ett tag, till slut blev det inte kul utan det var bara något jag gjorde för att jag var tvungen ( enligt mig själv då ).

Vilka ser du som de största händelserna under året?

Att börja i tvåan och att starta UF-företag är ju rätt stort

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Sluta grubbla på saker utan att göra någonting åt det, samt att tänka mer på vad jag gör/säger innan jag gör/säger det!

 

Tror du 2015 kommer bli lika bra?

Jag hoppas det blir bättre!

Vad kommer du sakna från 2014?

Alla galna fester ;)

Vad önskar du att du gjort mer?

Tagit mer chanser, gjort det jag verkligen ville

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat och dryck, tuggummi, kläder och massa skit. 

Och så slutligen; dina planer inför 2015?

Ta tag i träningen igen, börja blogga som förr! Ta körkort! Sedan vill jag också bli kär, men hur det kommer gå vet jag inte....

 

GOTT NYTT ÅR!

 

 
 
 
 

 


RSS 2.0