Stråket levererade

Igår var jag på stråket med massa babes. Levererade som tusan, bästa kvällen på länge! 













Idag tog jag en fika med Felicia i stan. Sedan kom Oscar, då mötte vi upp Oskar och Martin på turistbyrån och köpte biljetter till yran. Sedan gick vi till via grande och grabbarna åt pizza. Efter det köpte jag godis också åkte jag och Oscar hem till han. Lite senare åkte vi hem till mig och nu har vi precis badat.

Imorgon vankas det jobb och sedan party för hela slanten. 

Puss

Gårdagen

Igår var jag på ett jättelyckat jobbmöte från 10-12. Sedan gick jag till pappas jobb och Chillade. Efter en stund gick vi på stråket och tog en lunch. Efter det gick jag på stan en stund innan jag gick till pappas jobb igen. Vid 4 kom Oscar dit en sväng. Men sedan vid 7 gick jag pappa Jakob och Anna och åt middag på stråket igen. Efter vi ätit där mötte jag upp Elina och Olivia. Gick runt med dem en stund innan Oscar, Martin och Oskar kom. Vi drog till karusellerna och åkte en. Jättekuuuul. Efter det mötte vi upp Lisa och Ida. Vid 10 tog jag och Oscar bussen hem till mig och sov. Fast vi tog ett långt mysigt bad först! 










Mjorå

Igår kväll var jag med Oscar. Vi myste och bara tog det lugnt. Idag åt Jag lunch på stråket med mamma, Mathias, Leon och mario. Sedan uträttade jag lite ärenden innan jag mötte upp Oscar, Martin och Oskar. Vi gick ner till badhusparken och hängde lite. Sedan träffade Jag och Oscar Lisa en stund innan vi åkte hem. Nu sitter jag framför teven och myser. Hörs imorn. Puss 











Sena kvällar med babes

Har haft det jättebra den senaste tiden. Varit ute och stråkat, firat kusin som fyller 18, festat, myst och myst lite mer. Idag är man trött, så ska försöka vila så mycket som möjligt eftersom det väntas ännu en vecka med massa festligheter.






















Morotsmuffins

Hej alla Gosisar. Idag har jag varit på stan med Elina, vi tog en fika och sedan gick vi bara runt och kolla i hopp om att hitta någonting. Efter stan följde vi med mamma till lillänge en sväng och sedan skjutsade vi hem Elina. Nu är jag hemma och lite senare ska jag vara med Oscar. Vi hörs. Puss 


I am back

Hallå på er! Jag kom hem från stugan igår. Vi skulle egentligen åka hem idag men vi kände att vi lika gärna kunde åka hem igår. När jag kom hem packade jag upp, och städade lite. Tog även ett skönt varmt bad. Lite senare under kvällen kom Oscar, så sov han hos mig. Idag när vi vakna låg vi kvar i sängen ett bra tag och bara mös, men sedan åkte Jag in till sjukhuset för Leon är jättesjuk. Gör så ont att se honom må dåligt, men han är stark min lilla prins. 
Vid 3 övningskörde jag och nu ska jag äta lite mat. Har inte någon matlust egentligen men man måste ju äta... Bilder från veckan i stugan kommer en annan dag. 






Puss 

Underbar helg

Haft en riktigt bra helg med Oscar i hans stuga. Vi har myst, ätit, spelat kort, fiskat, badat, bastat, solat, åkt båt, busat och haft det himla bra.  Bilderna får tala för sig! Puss

































Fredag

Imorse hade jag körlektion. När jag kom hem igen la jag mig i badet och somnade en stund. Nu har jag nästan packat klart allt, ska till Oscars stuga i helgen. Hans mamma hämtar upp mig lite senare idag. Så kommer nog inte bli någon uppdatering. Men ha det bra så länge! Puss 




Onsdag

Hej på er! Jag är helt slut i luvan. Har pluggat körkortsteori hela dagen, och ikväll har jag jobbat några timmar på pappas jobb. Ligger äntligen i sängen redo att sova! 






De senaste dagarna som 18åring

Har haft det himla bra det senaste dagarna. Därför jag inte haft tid eller ork att uppdatera. 
I lördags hade jag födelsedagsfest hemma med några underbaringar. Det var riktigt trevligt. Vid 11 drog vi ut med Limon och åkte runt, skålade i champagne och sedan for vi till krogen. På krogen var det hur mycket folk som helst och ni ska bara veta hur kul vi hade. Vid halv 3 tog jag och Felicia nattbussen hem till mig och sov. Mamma väckte oss i söndags och sjung ja må hon leva till mig också fick vi frukost på sängen. Kom massa släkt och firade mig under dagen även Felicia och viccis var med. Mot kvällen drog vi till marité, åt världens godaste hamburgare, drack en cider och en shot och umgicks med lite boys. Vid 10 mötte jag upp Oscar så åkte vi hem till mig och sov. I måndags var jag Joakim och pappa ut och käkade på restaurang. Senare övningskörde jag o mamsen och viccis sov hos mig. Igår var vi mest hemma, Leon är sjuk så vi fick åka in på sjukhuset med han. Jag och viccis tog och köpte med oss lite sushi och åkte hem till farmor och åt. Det var mums. Senare åkte jag till Oscar, vi var med Martin. Åkte ut på golfbanan och slog lite, sedan Hem till Martin en sväng. Sov sedan hos Oscar. Nu är jag hemma och pluggar körkort. Kram




























Härlig kväll

Härlig arbetsdag, var ute i solen hela dagen och myste. Sedan efter jobbet gick jag bara hem och bytte om Sedan åkte Jag till sportfältet och mötte upp Robin. Vi hängde där ett tag sedan gick vi hem till honom och bara tog det lugnt. sedan kom Elliot och Joseph och hämtade oss då åkte vi runt ett tag, Chillade i solen och sedan hämtade vi upp Jesper och satte oss nere vid sjön. Sedan fortsatte vi åka bil tills vi bestämde oss att åka till Odensala och träffa resten av gänget. Jättemysig kväll hoppas på flera sådana. Underbart väder, känns som man är utomlands!
















4 dagar kvar

Det är så sjukt att det bara är 4 dagar kvar tills jag fyller 18 och 3 dagar kvar till min födelsedagsfest och KROGEN!!!

Idag på jobbet var det väldigt mysigt, vi var i stan hela dagen i stort sett. Lekte och åt lunch i badhusparken sedan gick vi en sväng på stan och tog en kaffe. Barnen fick Glass!
Strax efter tre mötte jag upp viccis i stan. Vi gick runt lite, jag fick med mig några klädesplagg. En svart kjol och en svart klänning med hög hals. Funderar på att ha den på festen på lördag. 
Efter 4 kom mamma och hämtade oss, då uträttade vi lite ärenden sedan drog vi på gymmet. Mamma hämtade mig hos viccis sedan och så övningskörde jag runt ett tag och sedan hem. 





Nu ska jag hänga tvätt sedan sova. Puss

Tisdag och ännu en dag med bästa

Hallå där!

Igår efter jobbet inväntade jag mamma några timmar. Sedan for vi ut och övningskörde. Gick riktigt bra, bästa körningen hittills tror vi ;) efter körningen mötte jag upp viccis i stan. Vi gick mest bara runt och sedan satte vi oss på Stortorget och väntade på att Storsjöcupsinvigningen skulle börja. Oscar och Martin kom förbi och hängde med oss också! Gosigt. Efter invigningen köpte vi med oss kött och åkte hem till viccis. Träffade Oscar och Martin en stund men annars låg vi mest i soffan, åt gott kött och kollade film. Bra dag! 
















RSS 2.0