Bio med bröderna ikväll




Party hard or go home

Hej på er! 

Igår åt jag middag på donken med mamsen! Sedan  hade Jag en väldans trevlig kväll och natt med massor av underbaringar. 










Idag har jag varit tröttare Än tröttast. Men följde ändå med Mathias och Leon till badhusparken. Underbart väder och mysigt med grillkorv i solen. När vi kom hem somnade jag i solen en stund ute på altanen ;) Idag fyller även mamma år. Så vi har firat henne också!









Nu ikväll har jag varit hos en killkompis  med några boys. Det var mysigt och jag höll på att somna flera gånger. Vid halv 11 åkte jag in mot stan. Va med pontus en stund och sedan träffade jag även oliver ett tag. Nu sitter jag på bussen påväg hem. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Kommer decka direkt.



Hoppas att jag är piggare imorgon för då blir det gym och plugg. Puss

Torsdag

Idag fick jag sluta direkt efter ett prov. Så klockan 13:00 gick jag in mot stan. Gick runt ett tag sedan träffade jag Felicia. Vi gick och tog en fika, min lillebror hängde på också. Mysigt mysigt. Sedan uträttade vi lite ärenden tills även Clara och Lisa kom och gjorde oss sällskap. Vid 5 åkte jag och Joakim hem. Nu ligger jag i sängen och ska plugga. 




Do it because you Need it

Hej på er!

Idag fick jag sluta några timmar tidigare. Det var verkligen skönt, så då åkte jag hem. Pluggade och kollade på film. Sedan åkte jag på gymmet och tränade någon timme. Körde axlar och biceps plus kondition. Avslutade passet med Tabata intervaller och körde så hårt att jag fick blodsmak i munnen... Så kan det va. Kändes bra efter iallafall. När jag gymmat klart träffade jag Felicia en stund i stan innan Jag åkte hem och tog ett bad. 















Nu ligger jag i sängen, trött och slut. Godnatt! 

Sunny day

Roligt med soligt väder. Dagen gick fort som tusan, var i stan kl 8 idag för att utträtta ett ärende. Även fast Jag egentligen började kl 12;15. När jag gjort det jag skulle på stan gick Jag till skolan och pluggade. Gick as bra och fick väldigt mycket gjort. Stolt över mig själv ;)






Nu har jag precis kommit hem från middag på Oden så är proppmätt. Ska plugga och mysa resten av kvällen. 

Puss

Mysmiddag med farmor och bröderna




Måndag

Dagen har hittills  bestått utav skola och gym. Träffade även Felicia en snabbis på stan efter skolan.





Nu ska jag hem och plugga. Blä på det.

Puss

~




Weekend

Hej! Jag har haft en jättebra helg med mycket tok och skratt. Behövdes som avslut på en hemsk vecka och början på  ny. 



















Idag har jag bara legat i sängen och pluggat. Ska fortsätta med det.

Hörs puss

Jag har namnsdag idag

Tjolahopp! 

Idag blev det en spontan middag på restaurang med mammsen. Jag har tydligen namnsdag idag så vi tänkte att det var en perfekt namnsdagspresent. Hehe, var sjukt gott iallafall. Och trevligt. Inte ofta jag och mamma får sådana här pratstunder. 





Nu har jag precis badat och ska göra mig iordning inför natten. 

Puss o kram

Pink







Från det ena till det andra

Det är sjukt vad allt går upp och ner hela tiden. Ena dagen är man sjukt glad-älska livet - älska mat - träningsmotivationen på topp - lycklig, andra dagen är man sjukt trött och less - hata livet - hata mat - orkar inte träna - Depp. 
Idag har jag varit på både bra och dåligt humör, måste bero på att det inte är lika bra väder längre ;)






Förresten, jag tänkte boka klipptid snart. Håret är sjukt slitet och har slutat växa så kanske är dags nu kände jag.
Vad tycker ni jag ska göra med håret? Behöver lite tips :)




Morgonpromenad innan skolan

Har sovmorgon idag, så passade på att gå på en promenad i det fina vädret. Nu ska jag äta frukost, drack ju bara en latte innan jag stack ut ;)




Sista dagen

Man kan inte annat än älska Åre!














Nu är jag hos farmor. Har varit med en killkompis här en stund ikväll men nu blir det te och mys med farmor. 

Puss

Bygget

Ikväll fram till nu har vi varit på bygget här i Åre. Var en avslutningskväll av världscupen. Härligt folk, god mat och goda drinkar. Synd man var så trött annars hade vi stannat längre och dansat med alla trevliga människor som började rulla in fler och fler. Älskar Åre.... Puss










Underbarare dag får man ju leta efter






















Åre

Alltså fy tusan vad underbart det är här uppe. Direkt efter jobbet idag åkte jag och pappa hit. När vi kom fram lastade vi bara ur allt och bar upp det till lägenheten. Sedan gick vi direkt dit världscupen håller till, träffade på massor av folk som vi åt middag med och pratade med hela kvällen lång, samtidigt som vi kollade på världscupen då. 
















Nu ligger Jag i sängen uppe i lägenheten, pappa har slocknat men jag har precis badat så jag kan inte sova förns mitt hår torkat. Vi hörs imorgon. Puss


Tiden bara går

Praktiken går hur bra som helst. Har inte så mycket mer att säga. Idag vid lunch mötte jag upp Felicia en stund. Sen efter praktiken mötte jag upp henne Lisa och Clara igen. Gled runt på stan en stund. Har ätit middag med papps och nyss kollat på nya avsnittet av pll. Så nu tänkte jag packa, för imorgon efter praktiken åker jag och pappa till Åre och blir där över helgen.






150309

Så var denna dagen snart över. Praktiken gick ganska fort iallafall, vi är på löneavdelningen just nu och det är faktiskt något jag skulle kunna tänka mig att jobba som i framtiden någon gång, typ lönekonsult... ?



När jag slutade, kl 16, gick jag hem, la mig i sängen och somnade typ direkt. Sedan vid 7 gick jag, pappa och storebror på sir Winston och åt en riktigt god middag. 




Nu har jag precis duschat och kommer typ somna av matkoma... Haha hörs imorn. Kram

Praktik

Idag börjar min praktik på deloitte som pågår i en vecka. Kommer nog gå snabbt,  och på fredag åker jag och pappa till Åre! Tjoho :)




Min helg

I helgen har jag tagit det lugnt, men också varit ute och haft trevligt med vänner. Har sovit hos bror hela helgen, det är så mysigt så.
Igår var det finväder så jag tog en promenad och köpte med mig godis och sedan gick jag hem till bror igen och bara mös. 



Igår kväll var jag ut med Clara Lisa och Felicia, träffa lite boys och tokade oss.



Nu är jag hos pappa, blir här en vecka till!
 

Hörs puss 


Min fredag hittills

Imorse när jag vaknade såg jag att det var strålande sol, inte kan man sitta inne tänkte Jag. Så jag har hittills hunnit ätit lunch med farmor, och gått en sväng på stan med Ida. Nu är Jag hemma igen och tänkte vila en stund så får vi se vad som händer sen!





Torsdag

Idag har det varit underbart väder. Så jag åt lunch med farmor och tog sedan med henne på en liten prommis. Sen åkte jag till stan, träffa Clara, mirre och Emilia. Var med dem ett tag innan jag gick in till pappa, duschade och fixade mig. Nu är Jag hos farmor, ska äta middag här och sedan blir det förmodligen utgång med lite people.











Det är så olika med det där så

Godkväll!

Hade en mysig kväll hos Denise igår. Felicia och hennes syster Linnea kom förbi ett tag också! 


Idag for jag på stan med Julia. Köpte bland annat med oss lite fika och gick till pappas kontor och hängde ett tag. Sedan åkte vi hem till henne. Ikväll har vi myst och varit på gården. Träffade även Lisa och Clara där. 
Nu har jag precis kommit hem till pappsen. Ska sätta på en film och sedan sova. 










Tisdag i all sin ära

Vilken härlig dag! Drog till farmor vid 11, drack kaffe och sedan for vi vidare till gammelfarmor. När vi hade vart där en stund åkte vi vidare till Ö&B. Senare tog vi en sväng förbi Ica och köpte med oss en varsin sallad. Åkte vidare hem till farmor och åt lunch. Tog det lugnt ett tag, storebror kom förbi en stund också. Sedan följde farmor med mig en bit när jag skulle till Denise. Nu har jag och Denise varit på en promenad runt Lillsjön. Hur skönt väder som helst. Älskar det verkligen! Nu ligger vi i soffan hemma hos Denise och tänkte ta en powernap. 



Kram

Soligt

Godmorgon! Är påväg hem nu, sov hos en kompis inatt. Hade en trevlig kväll igår med lisa Ida Felicia och Elina, och några boys. Vi var hemma hos Nicklas och hade det skoj. 









Idag, om en stund, ska jag förmodligen på en promenad med Denise. Sedan får vi se vad som händer men ikväll blir det antagligen att sova där också. 





Hoppas ni mår bra! Puss 

Påväg hem

Halloj! 

Nu är jag påväg hem. Har varit på stan, käkat lunch med Denise och Felicia. Sedan drog vi till sjukhuset för Felicias syrra skulle på ultraljud. Sedan gick vi 4 på stan en sväng, var på banken och sedan träffade vi Lisa och Clara innan jag begav mig hem. Ikväll blir det förmodligen att hänga med lite folk. Men vi får se vad som händer.




Tända ljus

Eftersom att jag sov typ hela dagen, kvällen och natten igår så vaknade jag väldigt tidigt imorse. Ca klockan 7. Jag gjorde mig en kopp kaffe, tände ljus och bara gick och plockade i rummet. Hoppade sedan ner i badet en stund. Älskar sådana här morgonar då man slipper all stress och bara kan njuta. Tända ljus är ett tips, jag blir iallafall mycket mer avslappnad när jag tänder ljus. Dessutom har jag världens godaste doftljus just nu, så hela övervåningen luktar ljuvligt!
 
 

Nu sticker jag på stadens gator och torg

Åker in mot stan och möter upp Denise och Felicia. Blir lunch och sedan får vi se vad som händer. 





Mer Bilder från Bydalen

Som sagt så tog jag ju med mig kameran till Bydalen, så här kommer ännu fler bilder därifrån! 
 
 

Sover hela tiden

Alltså något av det skönaste som finns efter ett hårt träningspass är att lägga sig i badet och sedan krypa ner i sängen. Idag har jag sovit typ hela eftermiddagen och kvällen och känner ändå att jag skulle kunna somna igen nu. Så sjukt...

Har iallafall ätit paj och gosat med lillebror en stund också. Så nu blir det sova igen tror jag ;) hehe 





Fredag lördag och söndag

Hade en riktigt bra fredagskväll! Åt middag med 7  brudar ute på restaurang, sedan drog vi vidare till Lisa och kollade på film samt åt massor av godis. Hade jättekul resten av natten, sov sedan över hos Lisa.






Igår kväll myste jag framför teven med mamma och Leon. Fast först åt vi en grym middag. Vi kollade på mello, åt glass , ost och kex och bata mös. Somnade ganska tidigt också. 




Idag har jag övningskört och nu har jag precis gymmat klart. Är helt slut , ska bli skönt att komma hem till lite lunch. 


Puss

RSS 2.0