Film från helgen

Här kommer filmen från helgen. Glöm inte att på ändra till 1080p HD i inställningar, så ni får bättre kvalité på filmen.
 
PUSS
 
 

Underbar helg i Åre med min älskade

Godkväll på er,
 
Hoppas ni har haft en underbar helg. Det har jag verkligen haft. I fredags bodde vi på Holiday club. I en skitmysig svit. Vi hann med att bada i äventyrsbadet samt mysa. Mot kvällen fixade vi oss och gick sedan ut och åt på restaurang med pappsen som åkte upp och bodde i lägenheten han har där. 
I lördags shoppade vi och umgicks med pappsen. Sedan åkte pappa hem till östersund och vi tog över lägenheten. Vi myste på som tusan med bland annat bubbelbad och massa gott. I söndags tog vi en lyxfrukost på åre bageri. Underbart! Har fotat lite och även filmat en del. Kommer en ihopklippt film inom en snar framtid.
 
 
 
 Mobilbilder ;





































 
PUSS

Muskelbyggarna

Ett gympass med Oscar och Oskar satt fint ikväll såhär dagen innan prov.




Djungelhuset och jobb

Det var vad min lördag bestod av.








 Idag är det söndag och det vankas jobb igen. Ska även förbi mormor som fyller år idag! Puss 

Fredag

Igår var det fredag, vilket betyder skola och jobb. Var både servitris och stod I garderoben igår. Det var Riktigt bra drag på nattklubben så det var kul att se. Blev dock lite kaos i garderoben men det får man ju räkna med när det kommer så mycket folk. 










Idag är det lördag och jag ska på djungelhuset med viccis och Leon. Efter det blir det jobb. 

Ha en bra dag. Puss

Kvällspass

Lugnt kvällspass på gymmet med älsklingen ikväll. Nu ligger jag i sängen och har pluggat lite körkort. Hörs imorgon! Puss








Så mycket kärlek på en o samma gång

Hej på er! Idag är det torsdag och jag är påväg till skolan. Men jag tänkte berätta lite om gårdagen.

Skola, inga konstigheter, fick sluta tidigt och vet ni vad jag gjorde då? Jag tog med lite plugg och datorn, satte mig på ett café i stan och pluggade själv i några timmar. Det var riktigt skönt att sitta där, få bort lite plugg samtidigt som man dricker några koppar kaffe och spanar på folk. Ett tips till er som är stressade nu, precis som jag.

Oscar slutade vid halv 4 så när han kom in till stan åkte vi direkt hem till mig, myste och åt mat. Sedan åkte vi på gymmet och körde ett kvällspass. Kolla dessa bilder, så mycket kärlek på en och samma gång. 






Ha en bra dag. Puss


Härligt höstväder

Vilket härligt höstväder det varit idag! Jag och Oscar tog en liten promenad från hans pappa till farmor. Det är inte långt och perfekt när man är lite krasslig. Efter vi varit där åkte vi ner på sten med Martin och de drack en kopp kaffe. Nu har jag och Oscar krypit ner i soffan med täcke och lite fika.




Puss

Nytt från Nelly

Idag kom ett paket från Nelly, nämligen denna urmysigt sköna tröja. Perfekt med stickat nu på hösten och mot vintern. Supernöjd är jag!





Sjukstuga

Godmorgon på er!
 
Idag har jag sovmorgon, eller snarare ledig då vi har gymnasiearbete den senare delen av dagen och det får vi göra hemma. Detta sitter perfekt då jag tyvärr råkat ut för en dum förkylning. Har en svag aning att det kan bero på allt mitt stressande just nu. Alltså det har kommit till den punkten att jag inte längre vet vad jag ska göra. Försöker ta en sak i taget, och inte stressa, men det är svårt.. Jag är ju en av de människor som ALLTID råkar ta på sig lite för mycket grejor... 
 
Skulle egentligen jobbat till 24 idag men som sagt det blir inte så. Skönt ändå, ska bara mojsa hela dagen, med te och körkortsplugg. Lite senare ska jag åka på gymmet och träna min stackars pojkvän eftersom att jag inte kan träna själv.. hihi!
 
 
 
Ha en bra dag!

puss

Jobb, shopping och fika

Har jobbat hela Helgen, helt slut i kroppen och hjärnan men lite sömn på det så..




Har även hunnit med lite shopping, nämligen denna söta tröja från Lindex kids. 

Ikväll kom Denise och Line på besök, de hade köpt med sig bullar till oss. Sötnosigt!


Puss och godnatt på er!

Kärlek till gymmet och henne




Träningspass med viccis och Oscar idag. Ett väldigt roligt träningspass, är på väldigt  bra humör nu som vanligt efter gymmet.

Nu vankas det jobb, 16-24... Tjoho! 

Gårdagen

Igår efter skolan tog jag en fika med Denise. Vid 5 åkte jag till Oscar innan det var dags för middag med viccis på Vezzo. Mycket gott blev det igår! 







Todays Leopard

 






Nu är hösten här

Godmorgon på er! 
 
Jag har sovmorgon idag och vaknar såklart ändå sjukt tidigt. Men idag när jag vaknade fick jag en härlig känsla när jag tittade ut genom fönstret. Det är sol, höst, och frost. Väldigt fint ute. 
 
Här har ni en hösbild jag tog förra året. Ska pallra mig ut och ta några detta år också!
 
 
Idag vankas det vaccination för min del. Riktigt nervös då jag blivit spruträdd den senaste tiden...
aja,
puss

Kanelbullensdag

Idag är det Kanelbullensdag. Så jag och Oscar köpte med oss några bullar och åkte hem till farmor. Sedan vankades det middag på allstar med Oscars pappa. Mysig dag!








Min helg

Efter skolan i fredags åt jag och älsklingen middag på restaurang. Sedan kollade vi på föreningsfotbollen. I fredags kväll vankades det utgång. Började med förkrök hos en klasskompis vid namn kimberly, det var jag hon och Kicki till en början. sedan strax innan vi skulle dra in mot stan kom kimberlys killkompis dit. Vi började ta några drinkar på Östersunds nya ställe, BASE! Men vi drog ganska snabbt vidare till Oscars för ett antal drinkar till och några shots på det. Riktigt bra kväll. 













I lördags mådde man ju som förtjänat. Men vi drog ändå ner på stan för att titta en sväng och äta lite bakiskäk med mamma och Leon. Efter några vändor på stan åkte jag, mamma och Leon till morbror Micke, Petra och kusinerna. Efter vi varit där åkte vi vidare till Mommi för middag. När vi ätit middag åkte vi och köpte godis och hämtade min babe. Resten av kvällen låg vi i sängen, åt chips och mös. Somnade klockan 9....


Vi hörs. Puss

RSS 2.0