HM new season och en latte

Godmorgon! Sitter ute i solen och läser HM's new season. Är barnvakt idag men ikväll är det yran som gäller. 

Ha en bra dag! 




Fräsch sommarsallad

 
 

Hara sommarcafé och Moose garden

Idag for mamma jag och Leon iväg tidigt. Vi tog en sväng till Hara och myste och sedan vidare till Moose garden för att Leon skulle få se riktiga älgar för första gången!
 
 

Summerlicious

 

 

Det här med att fota blommor och flugor

Godmorgon. Vaknade innan sju idag och solen sken. Så jag stack ut på gården för att fotografera lite. Blir som vanligt blommor och flugor som motiv.. hehe!
 
f
 

Blommoor

 

Nytt fint i sommar

 

Back on track med bruten handled

Hej på er! 
Det var ett tag sedan sist. Men fasen vad roligt jag haft det. Trots att jag bröt handleden i stugan efter bara två dagar. Men men. Opererade mig hemma i östersund i fredags och behöver bara ha gipset nu i två veckor. Har varit i stugan, shoppat massor, badat, solat, umgåtts med vänner och ätit massor med mat de senaste veckorna. Nu ska ni få se bilder. Blev inte så mycket bilder eftersom det är rätt svårt att fota med bara en hand.. men men :) Har mobilbilder också med det kommer någon annan dag!
 
 
Igår for jag julia mamma och leon till bynäset och badade. myyys!
 

Söndag

Varit i morfars stuga hela dagen med morfar mamma och storebror. Solat och badat och njutit av värmen.


Bk festivalen levererade igår!! Hade så himla kul hela kvällen och natten. Finns dock inte så många bilder jag kan visa, men några får ni ;)
































Imorgon åker jag till stugan i lillhärdal så blir ingen uppdatering förns om en vecka igen. Men då kommer det massor med fina bilder för då har jag laddat kameran ;)

Puss

Mot bk festivalen

Stekt i solen hela dagen. Men nu far man mot aspås, tagga festival och campingmys med brudarna! 






Torsdag, igår och lite om dagen

Hej på er!

I torsdags vaknade jag och Julia upp hos jakob. Vi gick direkt ut och solade och senare åkte vi till önsjön med Denise, min lillebror och hans två kompisar. Hade verkligen jättemysigt!







Igår vaknade vi igen hos Jakob. Vi tre åkte då en sväng till forsaleden och badade. Segt att vi inte kunde vara där hela dagen utan bara på förmiddagen.. Men jag och Julia solade hemma hos henne på eftermiddagen ändå ;) nu är man solbränd. 













Igår kväll var det grillfest hos en tjejkompis. Slutade med att hur många som helst kom. Hade så himla kul hela kvällen, jag Felicia och molly kom hem typ runt 3 - 4och jag slocknade direkt.
























Idag ska jag och några tjejkompisar på BK festivalen. Kommer nog bli ett toppenbra avslut på en toppen bra vecka.

Onsdag 9 juli

Hej!

Idag har jag varit på stan med kusin. Vi gick till österängsparken, solade och pratade. Sedan åt vi middag med farmor på duffys.


Efter det åkte vi till min bror, och senare kom även Julia och då gick vi ner till sjön och myste. Sedan har vi bara gått runt i Odensala och myst i det härliga vädret.
Kusin åkte hem vid nio och då gick jag och Julia hem till farmor en stund och sen började vi vandra mot min bror. Vi sover här inatt. Imorgon blir det nog att sola hela dagen. 










Studsmattemys och gassande i solen

Igår kväll var jag först ute och käka med farmor mamma Joakim och Leon. Sedan åkte jag in till stan och var med Felicia. Vi träffade även Samuel Alex axel och Oskar. 




När jag kom hem så fixade jag och brorsan lite mys på studsmattan. Så låg vi där och kollade på film tills det blev alldeles för jobbigt med alla mygg. Haha




Nu ligger jag på altanen och bättrar på brännan. Så jävla skönt väder nu. Love life




Mys med mollsan och Julia

I förrgår var jag ute och käkade med mollsan. Vi åt kinamat och sedan åkte vi hem till mig och myste hela kvällen. Igår åkte jag in på stan. Käkade lunch med Julia och shoppade lite. Molly kom även in lite senare och då åkte vi hem till Julia och solade en stund innan vi åkte vidare hem till mollys brorsas lägenhet och lagade mat.





Ännu lite senare tog vi en kvällspromenad i det underbara vädret. Vi gick till Odensala en stund och var med grabbarna och Linn och sedan fortsatte vi hemmåt. En riktigt rolig och mysig dag!





Resten av kvällen kollade vi på film tills vi somnade. 


Vi hörs!
Kram

Min födelsedag

Min födelsedag firades på bästa sätt. 

Det började med att jag blev uppvaktad på morgonen av familjen. De kom med tårta och kaffe och presenter på sängen. Syrran hade målat Leon i ansiktet så han såg ut som ett lejon också. Gosigt!







Lite senare började jag fixa mig. Och vid lunchtid rullade mormor och Leif in, även farmor kom sen  och grattade mig. Vi åt räkmackor och ännu mer tårta.






Mot kvällen vankades det partaj. Men först mötte jag och mina brorsor upp pappsen i stan på en kaffe.




Jag fortsatte sedan upp mot en lägenhet i stan och där var det fest. Hade riktigt roligt med världens bästa vänner. Kunde inte ha blivit en bättre födelsedag. De sjung för mig och mot morgontimmarna bar det av mot brorsans lägenhet för att sova. Men innan det, nattmat på donken. Hehe









 
Min kamera hade laddat ur därför det bara blev mobilbilder. Men det funkar ju också.

Kram

IMORGON FYLLER JAG ÅÅÅÅÅR

Alltså jag är så gllllaaaaaad. Imorgon fyller jag år och det kommer bli så himla roligt. Dock så gruvar jag mig för vilka bilder som kommer komma upp på min facebook..... :S
 
 
Idag har jag varit på sportfältet hela eftermiddagen och kvällen för att kolla på matcher, Haft en riktigt bra dag med emma, julia, bror, denise, felicia och flera andra :')
 
Vi hörs imorgon! kram

3 juli

Idag är det tredje juli vilket betyder att min storebror fyller år. Grattis till honom!! 

Efter jobbet idag for jag till sportfältet och mötte upp Emma vi kollade på några matcher , träffade lite folk och sov gjorde vi också ;) vid 6 gick jag hem till Jakob där vi åt middag och tårta hela familjen. Så mys. 



Nu ska jag sova, kram

Yesterday

Igår efter jobbet åkte jag och Emma till hofvallen för att kika på fotboll. När matchen var slut gick Vi in Mot stan, men jag fortsatte till en lägenhet som Felicia och Denise bor i nu, medan Emma åkte hem.

Så igår kväll var vi bara här i lägenheten, Julia kom också och myste med oss. Träffade krille och Mathias en sväng också. Vi somnade rätt sent så är typ döende nu. Men tagga näst sista jobbdagen nu ;)






Frukost på donken

När man inte har någon frukost hemma får man köra drive in på donken ;)




Mina betyg

Bara för att jag är så snäll så visst :) dålig bild men hade ingen bättre just nu. Står inte mitt betyg i historia heller på den här bilden. Men fick C iallafall :)





Supertagg

Om 4 dagar fyller jag sjutton!! Inte så speciellt men ändå ett år närmare 18 ;) taggar fet fest iallafall hoppas jag... Hehe.

Efter jobbet idag träffade jag Emma en snabbis, sedan var jag bara hos bror till man åkte in på stan och kollade på dj broiler som spelade. Sedan åkte jag med Julia och hennes mamma till Julia mormor en snabbis innan de skjutsade hem mig till Jakob. Nu ligger jag i hans soffa och ska försöka lägga mig i tid så man orkar ta sig upp och jobba imorgon.





Gym med Alma!

Godmorgon!
Har precis ätit en god äggmacka och ska snart åka till gymmet. Blir att gymma med Alma idag innan jobbet. Vi börjar samtidigt så det funkar ju jättebra :)
 
 
Ha en bra dag!
kram

RSS 2.0