Igår kväll

Igår kväll kom mamma hem ganska sent. Då mös vi i soffan med nachos och lite sånt. Mysigt. Blev en tidig kväll igen, mår inte riktigt bra. Alltså det är något fel med mitt huvud , tror det kan vara migrän. Sedan så är jag sjukt förkyld också. Eller ja, en blandning av pollenallergi också.




Idag blir det att fira morsdag. Ha det bra. Puss

Lördag

Idag har jag hunnit träna, tog en promenad på ca 20 min sedan gjorde jag lite övningar ute i solen. Har även hunnit varit på stan med farmor, shoppat, lunchat och fikat! Har dessutom ätit grillat till middag. Så himla bra dag. 







Detta fick jag med mig hem, plus lite grejer till mamma eftersom det är morsdag imorgon!





09:42

Klockan är 09:42 och jag är redo för en prommis i solen! Vi hörs senare idag. Puss




Fika med hjärtat

Idag efter skolan mötte jag upp kusin Julia! Vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. Alltid så skönt att prata med henne, underbara människa! När vi fikat klart gick vi en sväng på stan sedan åkte jag hem. Pluggade en stund först sedan har jag inte gjort så mycket mer än att busa med Leon, ätit, kollat tv, kollat film och ätit popcorn. Nu ska jag krypa ner under täcket, imorgon blir det träna och shopping.






Puss 

Torsdag

Idag var det grymt härligt väder så jag kicki, Isabelle och Emma drog och köpte glass efter lunchen. Efter skolan blev det en sväng på gymmet med felle. Sedan drog jag hem och badade och så. Runt 7 åkte jag till Oscar och där har jag varit hela kvällen. Nu är jag hos farmor och ska sova!

Puss







Åka bil med grabbsen och spana på studenter

Att åka bil med grabbarna och spana på fulla studenter är trevligt. Dock kan man ju inge undgå att  längta lite extra till nästa år när det är ens egen tur! 
Förutom att umgås med friendos och gymma sover jag på dagarna. Är så fruktansvärt trött. Inte bara i huvudet, utan även kroppen. 

Inatt sover jag hos min gos farmor! 



Puss



Dead body

Gymmade med Felicia efter skolan idag. Trots att man har träningsvärk i stort sett varenda kroppsdel. Vid 6 la jag mig i sängen och skulle vila lite, kl 20:20 vaknar jag upp och inser att jag råkade somna. Är så sjukt trött och kommer somna inom tio minuter igen.... Go josse;)

Bild från i somras



Bra frukost och tidig körlektion

Imorse åt jag en riktigt god och bra frukost. Keso och avokado plus en latte på det. Hade körlektion kl 8:30 imorse. Gick riktigt bra, älskar körskolans bilar. De är så sköna och lätta att köra. 






Nu är jag hos Farmor och ska snart till skolan och käka lunch.

Hörs! Puss 

Cruising igår gym idag

Igår var jag på stan med mamsen och hennes kompis Camilla. Vi fikade och shoppade, jag fick med mig bland annat ett par nya skor hem! Dom får ni se en annan dag. 
På kvällen var Jag med mina brudar. Vi åkte på cruisingen och senare drog vi på fest, först till någon random sedan till jeppeboi. Jag är duktig och körde nyktert. Vankades ju gym idag. Var även på Jamtli på förmiddagen idag med mamma, farmor, Leon, kusin Luke och Petra. Kvällens träningspass blev  Ännu ett mördarpass med viccis och felle. Man vill typ gråta under passet, men känns så jävla bra efteråt. 
 
Här kommer bilder från igår och idag :)











5km pw/jogging

Imorse vaknade man tidigt. Jag och mamma drog iväg på en 5 km joggingrunda. Känns riktigt skönt nu efteråt att man orkade.. Även fast jag växlade mellan att jogga och powerwalka! Hehe





Min fredagkväll

Min fredagkväll bestod utav tacos och efterrätt. Sedan lite godis framför teven. Så skönt med en hemmakväll och umgås med la familia!





Mördarpass med viccis

Idag efter skolan drog jag på gymmet med Felicia och Victoria. Victoria var vår pt och alltså, jag skojar inte om Jag säger att det var det jobbigaste passet någonsin. Men känns så bra nu efteråt. Behöver verkligen någon som pushar en! 













Onsdag

Idag gjorde jag två prov på skolan. Sedan efter skolan var jag på stan en stund med några vänner. Sedan åkte jag hem  en sväng innan jag åkte till Oscar. Nu är jag hemma i sängen och ska sova!







Hörs imorn.
Puss



Baligt

Efter skolan idag åkte jag hem och duschade en snabbis. Sedan åkte Jag tillbaka till stan för att träffa Felicia, Lisa och Linnea. Vi strosade runt och vid 5 kollade vi på balen. Vid 6 åkte jag hem och nu ikväll har Jag pluggat, kollat tv och sovit. Nu ska Jag fortsätta sova. 



Puss


Headache

Har haft ont i huvudet hela dagen, sjukt jobbigt. Efter skolan blev jag upphämtad i Limon.. Hehe.. Sedan åkte Jag hem och var barnvakt åt minimonstret. Resten av kvällen har jag övningskört.. Gick inte så jättebra men det kommer när det kommer .




Godnatt puss

Tut tut

Igår kom jag hem från stugan runt 5. Då åkte jag till farmor en sväng sedan hem. Lite senare kom Oscar hit och va med mig. 

Idag har jag övningskört, tog en sväng förbi mormor i samma veva och fikade lite. 

Nu ska jag bara ta det lugnt och vila inför skola imorgon,. Huvva...





Fyrhjuling för hela högen

Herregud vad vi åkt fyrhjuling idag. Kört fast men haft riktigt kul ändå. Har dessutom varit ganska bra väder nu på kvällskvisten och eftermiddagen. Då passar man på att sola på Sexhjulingen ;)










Begravning

Idag har vi varit på begravning och tagit farväl av gammelfarmor Maj! 



















Har det underbart!

Bilderna får tala för sig själv! 





















Påväg till härdal

Har ätit en riktig frukost hos farmor och nu är jag påväg till stugan. 






Helt slut i luvan

Alltså idag har Jag verkligen varit trött. Märktes verkligen nu i eftermiddag i soffan hos farmor, åt några maltesers sedan somnade jag och sov länge. Drömde värsta konstiga drömmen om Orcher och nej det var bara så konstigt. Vi har haft så mycket plugg i skolan på sistone, eller det har vi fortfarande.. Men så fort man lägger sig ner och kopplar av för en stund är det svårt att hålla ögonen öppna. Nu är jag vaken och sitter och pratar med farmor. Blir till att fika lite sedan sova i tid, ska åka till stugan i Lillhärdal  imorgon! Ska bli så skönt att vara där över helgen. 




Ha det bra så länge!

Puss 

Tisdag

Godkväll!

Idag på skolan satt vi mest och solade. Riktigt härligt väder idag. Efter skolan mötte jag upp Lisa och Felicia på stan. Sedan åkte Jag hem en sväng innan jag åkte In till stan igen för att kolla på wargens studentbal med viccis och Felicia. Vid 6 tog jag bussen till Oscar och där har jag varit hela kvällen. Men nu är Jag hemma i min egen säng och dricker te. Brände mig på tungan, gör ont som fan.. Men aja. 



















Puss


Måndag

Hej på er!

Idag har jag hunnit med skola, som för övrigt var himla seg och jag har varit skittrött hela dagen. Sedan efter skolan gick jag på stan en sväng med Linda innan jag åkte hem och bytte om. Vid 5 åkte Jag in på stan. Mötte upp mamma och mormor på gamla teatern. Vi åt middag där och sedan kollade vi på en liten konsert.






Nu ligger jag i sängen. Hur trött som helst så lär väl somna inom en snar framtid.

Puss 

Jobb var det ja






Söndag

Godmorgon ! Idag är Jag uppe tidigt, ska nämligen jobba på northcar idag. 


Igår hann jag med mycket, klippte mig, åt lunch med bror farmor och pappa,  Träffade Felicia, övningskörde, pluggade , städade lite, kollade film och åt godis. 

Det var min lördag det.

Ha en bra söndag. Puss

Nytt och fräscht hår

Imorse klev jag upp tidigt för att befinna mig hos frisören kl 11. Har inte klippt mig sedan i somras så det var VERKLIGEN på tiden. Ska tillbaka om
Några veckor efter att Jag vårdat håret ett tag för att då lägga i en ljusare nyans. Fint till sommaren!






Pink party Emma 18 år

Igår hade jag en grym kväll! Spenderade den hemma hos Emma med underbara tjejer. Emma har fyllt 18 så hon bjöd dit oss på pink party. Otroligt god mat och trevligt var det. 















Cancerjoggen

Ikväll har jag sprungit/Powerwalkat 5 km tillsammans med ca 400 st andra cancerstödjande. Kändes som en bra gärning att skänka 100kr till välgörenhet samtidigt som man själv får ut och röra på sig. Är ju inte ute och promenerar så mycket nu för tiden. Men Gud vad man mår bra efter!











Drack en celsius efter vilket kanske inte var det smartaste för nu kommer jag vara speedad ett bra tag. 

Aja, godnatt hörs imorgon! Puss

Proud

Är så proud över mig själv vad jag åstadkommit idag. Har gjort klart 3 skoluppgifter. Har även varit på gymmet. Vissa dagar är bättre än Andra. Nu ska jag sova. Puss




Sleepy

Har varit otroligt trött idag. Somnade till på lektionen idag också. Inte okej, men som tur var sov jag bara någon minut ;)

Efter skolan gick jag på stan en sväng med Felicia. Sedan klockan halv 5 hade Jag utvecklingssamtal. Övningskörde hem efter mötet. Så kul!! :) 

Nu ligger jag i sängen, pluggar käkar godis och har även kollat lite film. 
Ska fortsätta plugga körkort och sedan lägga mig tror jag. Så tar vi nya tag imorgon! 





Kram 

Godmorgon

Godmorgon underbaringar. 
Idag är jag allt annat än pigg, sov hela kvällen igår typ och det var svårt att kliva upp idag. Men nu sitter jag i soffan nyduschad och sippar på morgonkaffet. 
Solen skiner och det känns som om det kommer bli en bra dag. 



Kram

Sjukt kul

Hade en riktigt bra kväll och natt! Dansgalan i nälden var ganska kul, dansade lite men inte alls mycket. Alla var supertagg både på förfesten, dansgalan och efterfesten. Vid 2 kom Jocke och hämta mig, då for vi till lillänge på donken och köpte Mat samt hämtade upp Jesper och Joseph. Sedan drog vi till Albin och var där ett bra tag. Lite senare kom Robin och Simon och hämtade mig och då for vi till Odensala och sov. 









Blev inte så mycket bilder.. Men sånt som händer ;)

Idag har jag varit lite med farmor också har Jag pluggat både skolarbete och körkort. Nu är jag hungrig så hoppas det finns mat. 

Puss 

Dansgalan i nälden

Nu fär ma mot nälden och partajar med massa boys!




Valborg och så

Min Valborg började bra, slutade sämst. Mer behöver vi inte säga. 
Igår for jag till Robin vid 5. Vi kollade på film och somnade. Sedan drog vi ut och mötte Jens. Efter ett tag kom även Jesper Joseph och Jespers kusin Edwin. Vi var ute och pratade ett tag men sen drog alla till Jesper och där bjöds det på läsk av Jespers mamma. 
Senare tog vi bilen och åkte iväg och spelade basket en stund. Men det var så kallt så vi var inte där så jättelänge. Simon och Edh kom även dit. Sedan åkte alla till Jesper igen men jag åkte hem när alla de andra åkte till stan. Jag är trött och less, nedstämd och bara allmänt inte glad så bloggen kommer ta stryk ett tag. Hoppas ni har överseende med det.










Puss

RSS 2.0