Onsdag

Idag hade vi skolfoto, sista vanliga skolfoto någonsin.. Känns konstigt ;)

Efter skolan kom Jakis och hämtade mig, vi åkte och hämtade Oscar sedan vidare till farmor för middag. 

Nu ligger jag och Oscar i sängen hos han och bara myser, samt planerar lite inför lördagens planer.. Mer om det senare. 

Puss

Mycket jobb

Godkväll på er!
 
Ligger hemma i sängen med en hejdundrande huvudvärk och matthet. Det är rätt mycket i skolan just nu, inte nog med alla läxor och prov...  vi har ju också studenten att tänka på! 
 
Efter skolan idag gick jag direkt till pappas kontor och jobbade med lite bokföring. För er som missat det så jobbar jag mycket åt pappa och hans företag. Jobbar också på Allstar. Väldigt kul med jobb, att tjäna sina egna pengar och leva på dem. Man känner sig mer vuxen nu ;) Men vissa perioder kan det vara rätt jobbigt eftersom det är svårt att hinna med skola,jobb, träning, vänner och familj på en och samma gång.. Men men, det är bara att härda.
 
JUST DET, FÖR ER SOM MISSAT ATT GILLA ALLSTAR PÅ FACEBOOK OCH FÖLJA OSS PÅ INSTAGRAM, GÖR DET! 
facebook : allstar östersund
instagram: allstarosd
 
Finns bland annat lite vimmelbilder från helgen uppe, som jag fotade. 
 
 
puss

Selfies

Hej allihopa!

Jag är tillbaka på bloggen efter ett litet uppehåll av olika anledningar. Hoppas allt är bra med er. 

Puss

Blodmåne

 
Försökte fånga blodmånen på bild inatt , gick sådär... 

Det rullar på bra nu

Nu flyter livet på rätt bra faktiskt. Med mycket jobb och plugg och massa annat. Allt känns bra förutom att jag har fetaste infektionen i armhålan men vafan värre kan man ju ha det!

Mys på travet o middag hos Mommi
Idag följde jag och Oscar med mamma och Leon på travet för djurens dag. Mysigt men kallt. Ikväll var jag och Oscar bortbjuden på middag hos mormor. Det var jättetrevligt och gott som vanligt. Nu ska vi hem till mig en snabbis innan vi åker hem till Oscar och sover där. Just det, har jobbat både fredag och lördag och även lite förra veckan därav den dåliga uppdateringen.

Puss. 

Till världens bästa tjej

Hej min älskade tjej!

Medans du ligger och sover så ligger jag här vaken och tänker på hur fantastisk du är. Du sprider en glädje som är helt otrolig och ett hjärta fullt med kärlek,och att jag har fått chansen att komma in i ditt liv känns så underbart. Du är sprallig och glad men du kan även vara lugn och sansad,jag känner en stor trygghet när jag är med dig,känner ingen stress eller några bekymmer.

Du är en helt otrolig tjej och jag ser fram emot en mysig och kall vinter med mycket te drickning och att sitta tillsammans vid en brasa och bara ta det lugnt. 
Jag älskar dig Josefine Edlund med hela mitt hjärta!

Från din älskling
Puss

Torsdag

Idag har jag varit i skolan. Prövat studentmössa och övningskört. Har även varit med Mikaela. Vi åkte lite bil och bara pratade. Himla kul att träffas och prata om allt. Trevligt trevligt :)
Nu är jag hos Martin med han och Oscar men vi lär väl gå hem snart. Puss

Love

RSS 2.0