Mot Stockholm

Påväg till Stockholm nu! Spenderar helgen där med mamma och mormor.

Puss

alltså vilka gosiga människor jag har omkring mig

Idag efter jag slutat ( fick sluta tidigare pga prov ) stannade jag och Isabelle kvar på skolan ganska länge.. vet inte varför men vi bara kände för det.. Men sen mötte jag upp Felicia i stan, vi åkte till Denise efter en stund. Myste lite och efter ett tag kom även Molly dit. Vi planerade nyår och lite sånt. Kommer bli så bra med underbara människor! 
Gick till storebror sen och han bjöd mig på middag, världens bästa! 
Kom hem nyss och är helt slut. Gjorde ju prov idag, blir alltid seg efter det! 
 
Min gosfia!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på musik. Ha det bra. 
 
puss

Riktigt god middag hos pappa idag

Gott är bara förnamnet!
Just nu

Plugg och fika!
Vilken dag alltså

Idag klev jag upp klockan 8 och gymmade innan jag började skolan 12:15. Efter skolan mötte jag upp Felicia , vi gick runt ett tag, träffa Lisa och Clara och sen köpte jag mat och gick hem till pappa. Åt upp min sallad och sen tog jag bussen till mamma för kl 8 var det dags för zumba. Tränat två gånger idag, så himla härligt! 
Nu är jag hemma hos pappa, nyduschad ligger jag i sängen och pluggar. Vi hörs, puss

Men är det fredag elläää

Så himla tagg på denna dag! Haft en urusel vecka typ så ska bli härligt att få glömma bort all stress och allt dåligt ett tag. Ska vara glad helaa dagen! Weho :)


Så kan det gå

Ganska onödig dag detta varit. Alltså jag hade kunnat legat hemma i sängen hela dagen och försöka bli frisk. Men nej, min klass har glömt att berätta för mig ( eftersom jag var sjuk igår) att vi var lediga idag.. så jag kom ju till skolan innan 8. Dock var det inte bara jag som inte fått den informationen, vi var typ 5 st. Vi pluggade en stund iallafall och sedan åt vi lunch. Efter lunchen gick jag till Wargentinskolan och träffade några. Sedan gick jag och Lisa på stan, träffade några peoples och sedan drog jag till farmor. Var där till 4 ungefär för att 16:30 hade jag utvecklingssamtal. Tycker dessa möten är rätt onödiga för man säger typ samma sak varje gång, finns inte så mycket att diskutera för jag är redan värsta underbarnet när det gäller skolan... haha skoja.. men nästan ;) 
Efter mötet drog jag och mamma till sibylla och köpte lite middag, sen åkte jag hem. 
 
Nu ligger jag i sängen, dricker ramlösa och ska plugga lite. Har sovmorgon imorgon, och party på kvällen. Hääärligt!
 
 
puss

Mamma blir alltid glad när jag är sjuk

Är hemma från skolan idag. Är sjuk ..
Men har faktiskt fått mycket gjort idag ändå. 
Satte på radion som spelade massor av jullåtar, och började dansa samtidigt som Jag städade köket. Såg förskräckligt ut innan.... Men titta vad fint det blev sen! 


Dagen slutade iallafall bra

Usch, är sjuk, less och trött. Hade tretimmars nationellaprov idag som gick sämst. Var verkligen inte på bra humör efter skolan idag. Men då kommer världens bästa Lisa och gör mig på bra humör. Vi gick runt på stan och tog en gratis latte på donken. 


Dagarna är verkligen upp och ner. Vissa dagar är jag så glad så jag bara skrattar mig igenom dem. De flesta dagarna är så, jag visar iallafall inte att jag kanske inte mår så bra. Men andra dagar går det inte att dölja. De dagar när allt är sämst och jag vill bara gråta. Så fort det kommer upp någonting dåligt kan jag bryta ihop totalt, även om det bara är något litet. 
Någon som känner igen sig?Hoppas allt är bra med er iallafall!
Piss

Man blir aldrig för gammal för chokladkalendern

Välkommen December!
1 December idag. Vilket betyder att man får öppna första luckan i chokladkalendern! Är det bara jag eller blir man aldrig för gammal för dem? Det är äkta julkänsla att sitta framför julkalendern samtidigt som man öppnar chokladkalendern och mumsar på chokladen.. Muuums!
 
 
Ha en bra dag.
 
Kram

RSS 2.0