Gott nytt år !

Nu sticker jag och firar nyår med världens bästa vänner ! 
 

 

Det börjar närma sig 2013

Hej på er !
 
Nu var det längesen .. jag har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna med släktmiddagar och annat skoj med vänner och släkt.
 
Men nu är jag tillbaka och tänkte börja med att visa resten av mina julklappar, som jag lovade er att visa :)
 
Detta fick jag då på julaftonsmorgon. En kaffemaskin!? Haha, blev hur glad som helst över den. Kommer verkligen användas.
 
Idag har jag varit i Åre hela dagen, åkt skidor, ätit god mat, badat och umgåtts med några i släkten. Jättemysigt !
Nu är jag i alla fall hemma och ska sova om en liten stund.
 
Vi hörs någonting imorgon!
puss

Fotografering

Testar kameran lite, här är några bilder från idag :)

 
Måste planera en dag nu på lovet då jag går ut och fotar lite porträtt bilder med någon och se hur det blir :)
 
nu vankas det släktmiddag här hos farmor så vi hörs senare eller imorgon!
 
kram

Nya kläder från mellandagsrean

Hej på er !
 
Igår for jag och farmor ner på stan och shoppade lite på mellandagsrean. Förutom det jag visar i videon så köpte jag även en nyårsklänning. Bild på den kommer på nyårsafton! :)
 
 

Julklappar jag fick igår

Har gjort en film på några av de julklappar jag fick igår. Förutom dessa så fick jag såklart kameran ( som jag filmar med) , pengar och några andra saker som jag har hos mor min och som jag kommer visa när jag kommer till henne igen.
 
 
 

Julafton #2

 
Här kommer resten av bilderna från igår !

Från konserten

Minns ni när jag var på konsert förra veckan, med morfar , joakim och morfars fru och barn? Då vann jag i alla fall på lotteri, en skidhjälm och skidglasögon. Plus att jag fick ett halsband av morfars fru. Jättefint !

Sony ALPHA 57

Godmorgon!
 
Just nu är det bara jag och farmor vaken. Vi har precis ätit en god frukost så nu passade jag på att blogga en stund.
 
Jag fick verkligen allt jag önskade mig i julklapp. Jag somnade hur lycklig som helst igår kväll!!
Fick bland annat en kamera, en sony alpha 57. Väldigt stor skillnad jämfört med min andra skruttiga kamera. Man kan även filma med denna och det är ett väldigt stort plus.
 
Eftersom att kameran var på laddning hela kvällen igår så fotade jag bara några enstaka bilder när den var färdigladdad. Visst är det stor skillnad? ;)
 
 
Ska ut och fota senare idag, så ni får se lite bättre bilder. Är fortfarande lite av en nybörjare med denna kamera men det går nog snabbt att lära sig den hoppas jag ;)
 
Ha en fortsatt trevlig juldag i alla fall.
 
puss

julafton #1

God jul på er !
 
Vi har precis blivit klar med julklappsöppningen så jag passar på att blogga lite !
jag har fått otroligt bra julklappar, är supernöjd ! Bilder på alla julklappar kommer en annan dag.
Men här kommer i alla fall bilder från idag :)

 
Kommer fler bilder imorgon ! :)
 
Tänkte berätta lite om dagen också !
Började med att jag ställt klockan på 8, så jag klev upp. Möttes av en glad Leon som är ett år men det verkade som om han kände på sig att det var julafton för han var så glad och sprallig ska ni veta.
Vi började fixa oss lite smått, sedan gick vi in till Mathias. Öppnade några julklappar där, drack lite kaffe för att vakna sedan åkte vi till farmor. Där bjöds det på gröt och tårta, farmor Eva har liksom nämligen namnsdag idag. 
Sedan öppnade vi några fler julklappar innan mamma åkte hem och vi började med lite julstök här hos farmor. Efter några timmar åkte vi och hämtade farfars mamma, sedan åkte vi till farmors mamma och hälsade på henne lite innan vi åkte tillbaka till farmor. Stökade lite mer innan vi satt oss framför teven och kollade på kalle anka. 
När vi gjort det började vi äta. Jag älskar verkligen Julmat. Så himla gott.
 
Runt sex kom tomten hit och vi började öppna julklapparna. Hur mycket julklappar som helst, och det blir som vanligt kaos med inslagspapper överallt.. haha! 
 
Lyckad Julafton !
 
Med detta inlägg säger jag godnatt så hörs vi imorgon!
 
puss

Dan före dopparedan

23 December, dan före dopparedan, ångest som bara den ska ni veta. 
Inte över någonting annat än att jag inte tränat på några dagar. Efter all julmat, godis, julmust, och annat onyttigt så måste jag verkligen komma igång och börja köra hårdare så jag når mitt mål någon gång. Just nu ser jag ingen framgång men jag hoppas, mer än allt annat att jag hittar motivationen snart. Annars kommer ångesten falla in, och göra så att jag hamnar på fel bana som jag gjorde för kanske ett år sedan. Jag vill inte uppleva det igen så nu får du för fan skärpa dig Josefine Edlund. Jag vet att du kan. DO IT ! nog om detta...
 
Alla julklappar är köpta och färdiga för att ges bort. Så resten av denna kväll ska jag träna. Det enda sättet att få bort ångesten, är att träna. så..
 
Bye !
 

nanny Josefine

Ikväll är jag barnvakt åt Leon. Hämtade honom redan från dagis, runt 2. Och sedan dess har vi busat och haft det jättemysigt.
 
Ni får ursäkta den usla uppdateringen.
 
Imorgon ska jag ut på nya äventyr.
 
Hörs imorgon !
 
puss
 
 

Betyg och allt

sådärja ! Nu har man jullov. Känns otroligt skönt!
var på skolan till halv tio idag, sedan åkte jag och tjejerna från klassen ner på stan och åt lunch, pratade och hade det supertrevligt. Jag åt sushi, det är verkligen bland det godaste som finns. Sedan köpte vi lite julklappar innan vi skildes åt. 
 
Eftersom att jag är så snäll och jag har fått kommentaren från förut att ni vill veta vad jag har för betyg. Så har jag bestämt mig för att okej jag visar väl er då. Men orkar inte med massa idiotiska kommentarer att jag har dåliga betyg osv. Jag är inget A-barn men jag är faktiskt väldigt nöjd ändå!
 
 
 
Vi bytter ju även julklappar idag med klassen, och jag fick jättefina ljusstakar, tack Kevin!
 
Nu ska jag kolla på one tree hill och bara mysa lite innan det är dags för middag hos morfar.
 
puss

Från julkalender i förrgår och igår

Alltid bra att ha i väskan ! :)
 
 
 
 Luktar ljuvligt!

Sista dagen jag går till skolan detta år

Ja, det är faktiskt det. Idag börjar vi med att träffas utanför skolan, dricka glögg, sjunga julsånger, äta pepparkakor och ja ni förstår. Sedan går vi in, byter julklappar, får betygen och säger GOD JUL! . Kommer kanske gå ner på stan och äta lunch med klassen också, för vi slutar klockan 10 ! Åh det kommer bli så otroligt mysigt.
 
Igår efter skolan mötte jag upp bästavän i stan, vi gick runt och kollade på julklappar och sedan stack vi till gymmet och gymmade en stund. Det blir även gym idag för oss.
 
Jag hör av mig någonting senare !
 
puss
 
jag jobbar som tusan för att få tillbaka den där kroppen alltså...
 

Skola - gymnasium - Hårt träningspass - fräsch middag

Tisdag, den 18 december.
Dagen har i stort sett varit den skönaste på väldigt, väldigt, länge och det var dessutom den sista dagen som jag hade riktiga lektioner detta år. Vi hade knappt riktiga lektioner heller, vi var fyra stycken i klassen innan jag åkte ner till wargentinskolan för en "prova-på-dag", på handels- och administrationsprogrammet. Jag är super nöjd, fick exakt det svar jag ville ha på mina frågor och nu har jag verkligen bestämt mig. NI ANAR INTE HUR SKÖNT DET ÄR !
När det var slut på wargen så gick jag hem en snabbis innan jag gick och mötte kusin. Vi gymmade, kanske i en timme eller så. Sprang 3 km, utan att stanna/gå en enda gång. Gjorde 200 situps ( dock inte i följd men skitsamma ), cyklade i en kvart. Jag är otroligt nöjd, men det är inte min kropp om man säger så. Värker i hela kroppen, i synnerhet benen. Även huvudet värker. Inte så bra att köra så hårt när man för det första inte tränat på en vecka och för det andra när man är förkyld. Vart yr och illamående direkt när jag klev av löpbandet. Men fasen vad nöjd jag var.  Att springa tre kilometer, utan stopp, med astma, förkylning och värk i benen är inte dåligt enligt mig i alla fall. Haha. Imorgon blir det ännu hårdare.
 

Nu sitter jag i alla fall och äter lite sallad och alldeles strax ska jag kolla på några avsnitt av one tree hill innan jag hoppar in i duschen.
 
Ha det bra !
 
puss
 
 

17th of December ❤

Hello !
 
Min dag har varit ganska bra, fick sluta några timmar tidigare eftersom jag skulle till tandläkaren och inte kände att det var någon mening att gå tillbaka till skolan. 
När jag kom ner till stan gick jag till pappsen och väntade på att bästavän skulle komma. Vi gick runt och pratade, handlade lite julklappar, åt mat och så som vi brukar ❤
 
 
Imorgon kommer det också bli en bra dag tror jag. Först skolan till lunch, sedan " prova-på-dag" på Handels- och administrationsprogrammet. Ser verkligen fram emot det och jag hoppas innerligt att jag blir ännu mer säker på att jag vill gå det. 
 
Godnatt !

puss

Igår tändes det tredje ljuset

Godmorgon ! Jag har sovmorgon idag egentligen. Men jag är så morgonpigg runt jul så jag kunde verkligen inte sova längre. Dagens planer är inte riktigt bestämda ännu. Skola och tandläkaren är det enda jag vet just nu. 
 
Igår var det tredje advent och jag bloggade ingenting. Jag låg i stort sett i sängen hela dagen och kollade på One tree hill. Jag är helt besatt ! Emma tack för att du gjorde så att jag började titta, finns varken någon film, eller serie som är lika bra som One tree hill. Tro mig. Jag började kolla förra månaden på säsong 1, och är nu på säsong 7. hihi.
 
Igår kom vi till pappa också, förstå tände vi det tredje ljuset, och först då insåg jag att det bara är EN VECKA kvar till julafton !
 
Nu ska jag kolla på julkalendern.
 
Puss

Färgat håret - Mini marshmallows

så nu har jag färgat håret ! 
såhär blev resultatet :)
Jag är supernöjd! 
 
Denna kväll har bestått av massor av mys också. Mini marsmallows och varm choklad måste nästan vara det godaste som finns..

C´MON

Film från när vi i C´MON dansar på uppvisningen !
 
 
 

Crazy night

Kan ju börja med att säga att jag har haft en underbar natt med vännerna. Sov absolut ingenting och jag tog bussen hem kvart över sju imorse. Somnade direkt när jag la mig i sängen och sov i några timmar. Har storstädat hela rummet också, rensat gareroben och så. Jätteskönt.
Snart ska jag hoppa i ett varmt bad också! 
 
Tog ytterst få bilder inatt, och de som finns är bara mobilbilder. 
 
 
 
 
Önskar er en underbar helg.
puss

Bilder från dagen

Hej på er !
 
kan ju börja med att säga att i dagens lucka var det godis. Mummsigt ❤
 
Direkt efter skolan denna underbara dag åkte jag ner på stadens gator och torg och köpte lösögonfransar till morgondagen. Ska nämligen sjunga i kyrkan och då tänkte jag göra mig lite extra fin. Får se hur det går... 
 
 
När jag kom hem från stan så bakade jag och mamma lussebullar och sedan började vi fixa oss. Vi har varit hos både morfar och Ingela, och mormor och Leif. Har hamnat i en fruktansvärd matkoma ska jag tala om för er.
 
Halvdåliga bilder men vad gör det liksom..
 
Nu ska jag sova!
 
Godnatt ❤

Lucia

Nu sticker jag till morfar och lussar! 
Hörs sen !
 
puss
 

Frukost på sängen

Godkväll allesammans !
Imorse var jag så underbart snäll, jag gav lillebror frukost på sängen. Det var supermysigt för samtidigt som vi åt frukost kollade vi på julkalender och one tree hill.
 
Har faktiskt inte varit på skolan idag.. Jag och Mikaela var på en tjejdag på ett gymnasium här i stan. Och det var lätt värt det istället för att lida igenom en skoldag. Har liksom inget att göra längre på skolan innan jul. Förutom ett engelska prov imorgon men det går nog bra.
 
Har även gymmat idag. Härligt härligt !
 
Imorgon är det Lucia. Mer om det imorgon .
 
puss
 
 

Stockholm dag 2

I söndags så hade vi släktmiddag. Det var otroligt trevlig, och framför allt mysigt ! Förutom att äta mat så busade vi, åkte längdskidor, pysslade, dansade m.m. Jag har haft en underbar helg i Stockholm med underbara människor. puss på er alla
 
 

 
Shoppade ju i lördags? Fick med mig ett armband och en skjorta ( som jag faktiskt hade på mig idag ).
 
 
Nu ska jag måla naglarna och kolla på one tree hill.
 
Love

Stockholm dag 1

Vi kom till stockholm i fredags, rätt så sent på kvällen. Så vi hann inte göra så mycket mer än att bara mysa, kolla på film och sådär. Men i lördags gjorde vi ganska mycket. Vi åkte längdskidor, shoppade, kollade på hockey, fikade och busade hej vilt ! Här får ni bilder från  lördagen och lite fredagen.
 

Helg

Helgen är här. Gud så underbart! 
 
Dagens outfit
Ny tröja från Lindex !
 
Jag blev precis klar med packningen. Har även hunnit med att slå in några julklappar. 
 
Halv 8 ikväll går flyget till huvudstaden. Vet inte hur uppdateringen blir under helgen men jag skulle tro att jag har annat för mig.
 
Idag var det min tur att öppna kalendern här hemma. Öppnade även paketet som jag skulle öppnat på söndag egentligen, också. Och detta var vad jag fick :
 
Hoppas att jag hinner färga håret innan vi åker ikväll. Annars blir det någon gång nästa vecka !
 
Ha det bra så länge så hörs vi !
 
puss
 

Torsdag

Hej på er !
Idag efter skolan drog jag direkt till gymmet och brände lite fett. Sedan åkte jag hem, och åt.. jag och mamma har precis blivit klar med våra knäck också!
 
Imorgon är det fredag, vilket betyder helg. Runt halv åtta imorgon kväll åker jag till stockholm och blir där hela helgen. Ska bli underbart!
 
Dagens outfit har vi här:
Tröjan köpte jag på second hand butiken igår !
 
På måndag har jag NO prov. Känner mig lite skyldig att plugga nu. Men först - ETT KOKHETT BAD!
 
Puss

julbak stod på schemat idag

Idag har det då bakats här hemma ! Extra mysigt med massor av julmusik i bakgrunden. 
 
Förutom att jag bakat med mammsen så har jag även varit på skolan, haft ett muntligt prov som jag är väldigt glad att jag gjorde idag så att jag inte behöver tänka mer på det, också har jag varit på en second hand affär med farmor. Hon kom och hämtade mig från skolan också åkte vi dit och köpte lite saker, bland annat en tröja till mig och lite julklappar. 
 
vi har som tradition här hemma att vi får en present varje dag fram till Julafton. Det vill säga en sorts kalender. Och idag var det min tur att öppna "luckan". Och detta var vad som fanns där i! Behövligt!
 
Nu ska jag hjälpa mamma i köket.
 
Puss
 

En riktig buspojke är vad han är

Tog ett tag innan jag städat upp allt igen.. 
 
Jag börjar redan känna av lite Julkänsla faktiskt ! Har julpyntat mitt rum idag. Inte med så speciellt mycket julsaker men några tomtar och sådär. Det räcker för tillfället !
Kommer ta kort och visa er hela huset senare någon dag så ni får se hur mycket vi älskar julpynt här hemma. hihi
 
Eftersom att det är slut på dansen för denna termin så har jag varit ledig ikväll. Dock har jag i och för sig städat, pluggat, gjort några magövningar och passat Leon men ja. Måste komma igång med gymmet igen. För nu börjar plugget sakta bli lugnare och lugnare och det glädjer mig fruktansvärt mycket. 
 
Nu ska jag kolla på one tree hill och sedan sova.
 
Puss
 
 

Är du redo för zumba ?

Om en liten stund sticker jag och mammsen på zumba. Men innan dess så ska jag visa er några bilder från helgen !
 


FILM FRÅN HELGEN

foto: Emelie Mårtensson
 
Tryck på bilden för att kolla på en film från helgen som LT gjort. Bara en liten snutt men det är i alla fall någonting !
 
 

Ta med känslan hem

 
Som ni ser på bilderna så unnar jag och lillebror oss lite onyttigheter ikväll. Vi har även varit på restaurang! 
 
Första showen gick jättebra! Och alla bilder från helgen kommer imorgon någon gång !
 
kram

1 december ❅

Godmorgon ! Humöret är på topp idag. Trots för lite sömn och förkylning påväg.
 
Idag är det 1 December, vilket betyder att det är dansuppvisning och 23 dagar kvar till Julafton. Underbart !
 
 
 
Om en liten stund kommer Emmsa till stan, och då ska vi börja röra oss mot storsjöteatern där det kommer vara ett till genrep innan det är dags för första showen. Oh, i´m so excited !!
 
Love 
 

RSS 2.0