Mammas födelsedagsfirande

Detta pluss kaffe och läsk vad var som bjöds på igår på mammas födelsedagsfirande. Jag höll mig till frukten jag, himmelskt gott!
 

Stan idag

Var på stan idag med farmor. Fick med mig detta hem! :)
 
Förlåt för sämst uppdatering men har haft fullt upp, och internet har krånglat. Igår firade vi älskade mammsen som fyllde 45, sen  var jag på fest med massa folk. Ikväll blir det utgång igen. :)
 
 

Lånemobil

Fick sluta vid 13:00 idag så sprang direkt in på telia och lämnade in mobilen. Så nu har jag sämsta lånemobilen. En samsung som man inte fattar ett skit av.. jag kan bara med iphones :'(
aja, det får funka dessa två veckor utan min skatt. Dock vet jag inte om jag vill ha kvar den när jag får tillbaka den eftersom att det ändå inte finns någonting kvar på den då.. så funderar på att sälja den och köpa en 5s... vi får se :) Har ju mammas 5s just nu också, men hon lär ju vilja ha den också.. hihi
 
Vet inte om jag ska köra på en vilodag idag eller inte.. hörs senare iallafall.
kram

Dagens outfiiit

 

Hollister jeans

LOVE



Nytt linne 74,50 ;-

 

Hur fan lyckas man?

Denna dag började bra. Strålande sol och glatt humör. Gympasset gick hur bra som helst imorse.
Ville hitta på något roligt ikväll så bestämde med Felicia att vi skulle ses. Fem minuter innan bussen går så tappar jag mobilen i toalett jäveln. Fick panik visste inte vad jag skulle göra.. Så jag tog mammas mobil och kommer förhoppningsvis ha den ett tag nu innan jag får en ny. Jävla skit.

Lyckades iallafall komma in till stan, mötte upp Felicia. Vi gick runt ett tag i stan innan vi bestämde oss för att åka till fritidsgården i Odensala. Där var vi till 9 och då åkte vi tillbaka in till stan igen. Felicia fortsatte hem, men Jesper och Simon var snälla att vänta med mig i stan till min buss gick. 
Nu sitter jag på bussen och ska hem och sova. Fast kommer inte kunna somna... MIN FUCKING MOBIL????? Med alla bilder och allting är borta... Åh :'(



He makes my heart beat

 

Macaron

Mamma kom hem med några macarons för någon dag sedan. Smakade en lite bit av denna och måste säga att den var supergod, men choklad kommer ändå alltid att vara största favoriten!
 

Tisdagmorgon

Godmorgon! Sitter i köket och äter frukost samtidigt som jag läser en bok för en engelskauppgift. Boken är riktigt bra, men hemsk.. För den är sann också.. Den handlar om en pojke som hade en alkoholmissbrukare som mamma och pappa. Hans mamma slår honom och ja, den rekommenderas iallafall!






Idag behöver jag egentligen inte gå på skolan för samhällen efter lunch är jag klar med, idrotten är självständig men min lärare ska komma på mitt gym idag kl 9 och se när jag tränar. Sen ska jag äta lunch på skolan och efter det träna en gång till tror jag. 

Ha en bra dag!
Kram

Svar



Känner ni att ni inte får tillräckligt med energi av en energi bar, pröva något annat då, testa Er fram :)

Måndag 24 Mars

Godmorgon på er! 
 
Idag är jag superpigg, vilket är väldigt bra då jag börjar skoldagen med ett prov i företagsekonomin. 
Ikväll är det zumba, ska bli superkul då jag inte dansat zumba på flera veckor nu.
 
Hoppas ni får en underbar dag!
kram

Tips på mål innan träning

Det är viktigt att få i sig någonting innan man tränar, så att kroppen orkar jobba. Här får ni ett tips från mig på ett mellanmål innan träning. mummsigt!
KAFFE OCH EN BAR.
 

Härlig helg

Hallå där!
I helgen har jag varit upptagen med att umgås med mina underbara vänner samt träna! 

I fredags efter skolan tränade ju jag och molly. Sedan åt vi middag hos min farmor. Sedan kom Julia, Denise och Felicia också hit och resten kvällen var vi på fest och sedan sov vi några stycken hos mig. Igår var vi på stan, åt frukost på Sibylla ;) sedan stack jag och Julia på gymmet innan vi tog en promenad till farmor och åt lunch där. Sedan åkte vi hem till pappa igen och fixade oss. Sedan bjöd pappa oss på middag ute på restaurang! Runt 8 drog vi till Jesper och myste med han och Simon. Vi kollade på skräckfilm och dippade morötter och gurkor. Dock somnade jag för jag hatar skräckfilmer .. Hehe.
Riktigt mysigt hade vi och runt 12 åkte jag och Julia hem till mig och sov. 
Nu har Julia precis åkt och jag har städat lite. Om en stund ska jag ta en promenad till farmor ( ca 4km) för att äta lite lunch. Härligt härligt!
Här får ni några bilder från helgen :)







Dagens frukost!




Äntligen fredag och solen skiner





Gymfreak






Benböj

Jag ( första videon) körde 70 kg benböj med världens jävla träningsvärk. Så det är jag nöjd över. Bara tekniken som behöver bli bättre!

 


Bilder från dagen

Här är några bilder från dagen! Snart sticker jag på gymmet med Julia, ska få leka lite pt :)











Friluftsdag idag

Godmorgon!
Sitter i underställ och dricker fitline morgondrinken. Har packat en liten påse med lite smått och gått ( apelsin, proteinbars) för bussresan till Bydalen. Vi har nämligen friluftsdag idag och jag har valt skidor i bydalen. Kommer bli mysigt och roligt men jag hoppas att vädret inte blir allt för dåligt.. snöar just nu.... 
 
 
igår kväll stack jag på gymmet efter evigheter av pluggande. Körde biceps, triceps och rygg. MAH GOOOOD VAD TRÄNINGSVÄRK JAG HAR NU. I PRECIS HELA KROPPEN. Träningsvärken efter benslakten i  tisdags är ju inte nådig.. shit, hur ska det gå att åka skidor idag.? det blir spännande att se :)
 
Aja, ha en bra dag! kram

stolt dotter

Godmorgon!
Onsdag idag. Trött som vanligt. Har suttit i köket och mumsat på apelsin och läst i tidningen om pappsen min. Man blir så stolt över honom, det värmer i hjärtat när man läser så bra saker om honom, om allt han lyckats med och kämpat för. Pappa är en stor inspiration för mig i många saker. Men framför allt när det gäller framtiden, att kämpa, att lyckas, karriär osv . 
Bästa pappsen 
 
 
Nu sticker jag iväg till skolan!
 
kram

Favoritlåt just nu

Alltså den här covern på Holy diver är så jävla bra och jag tycker synd om min familj som får höra mig "sjunga" den hela tiden. Hehe, jag kan inte sjunga så vet inte om man ska kalla det att "sjunga":)
 
Axel Rudi Pell har gjort många bra covers, som till exempel hallelujah och Holy diver då :)

kan aldrig sova

Alltså jag blir så less. Antingen så är det det ena eller det andra som gör att jag inte kan sova på mornarna TROTS att jag har lång sovmorgon. 
Sitter och dricker en kopp kaffe och äter ett stekt ägg. Har varit vaken sedan klockan 7. Har ingen lektion idag, det är hemstudiedag kan man säga. Har pluggat nu i några timmar och ska om en timme börja röra mig mot skolan för att äta lunch. Man passar ju på att äta skollunchen trots att man är "ledig" ;)
Efter lunchen sticker jag på biblioteket och lånar en engelsk bok för en engelskauppgift, och sedan vidare till gymmet för lite bålstyrka. Dock har jag fortfarande ont i ryggen så vi får se hur det går. Har världens träningsvärk i benen och framförallt rumpan efter gårdagens benslakt också. Huvvaligen :')
 
Ha en bra dag!
kram

Nya jeans

 

ORANGE

 
Sitter och mumsar på lite apelsin medan jag väntar på att Julia ska komma ner på stan. 
Ikväll blir det gym, ska slakta benen totalt... ;)
 
kram

Måndag V12

Godmorgon!
Idag vaknade jag och tittade ut genom fönstret.. SNÖ!? Har ju varit på gränsen att all snön försvunnit och man fått vårkänslor.. nej men då kommer hur mycket snö som helst och det är vinter igen. Usch!
 
Sitter och äter frukost just nu iallafall. Idag börjar min första RIKTIGA deffmånad. Hur taggad som helst. Ryggen har blivit en aning bättre och förkylningen bryter aldrig ut riktigt och jag slipper halsont så nu är det bara att köra.
 
Vi hörs senare idag! kram

sista kvällen i paradiset Björnrike

 

Afterski

 

Gårdagens shopping

 

Söndag

Godmorgon!
Har sovit hos Bästavän hela helgen. I fredags var vi med molly, först i Odensala sedan drog vi vidare till en fest. 
Igår var vi på stan och strosade runt på förmiddagen, fick med mig lite nytt som jag kan visa senare :)
Sedan åkte vi hem till julia igen, vilade lite och så, Planerade kvällen gjorde vi också.
Runt 8 kom vi in till stan. Då satte vi oss på pause och fikade en stund. Sen gick vi och mötte Kim och Josef innan vi satte oss på bussen till ope. Vi åkte hem till Jonas där det var några andra pojkar och några flickor också ;)
Hade trevligt men runt halv 12 kom farmor och hämtade oss och skjutsade hem oss till Julia!



Vi hörs senare! Kram 

matälskare och friluftsmänniskor - sportlovsbilder

 
 

Dagens middag

Raggmunkar och lingon!




Fikar med farmor och Joakim




Hemsk kväll och natt

Gårdagen var hemsk. Var barnvakt hela kvällen åt Leon som var sjuk. Han är jätteförkyld och astmatisk och det var helt kaos. Vet inte hur många gånger han fick panik- och ångestattacker.. usch.. :( men vi slapp åka in till sjukhuset iallafall. Inatt har man inte sovit någonting alls heller så vi får se hur denna dag blir.. som tur är börjar jag 12 och har  bara en lektion!  Kaffe på det här så :)
 

Vattendroppar - björnrike

f
 

Lighter days, lighter clothes

Dagens :)
 
 
 

citronvatten - sportlovsbilder

 

Mot skolan





Torsdagsmorgon

Godmorgon folket! :D
 
Idag startade jag dagen med att koka två ägg. Förutom att nästan hela vitan följde med när jag skalade dem så var det de perfektaste äggen jag någonsin gjort. Fick ett bra tips igår av en klasskompis och resultatet blev mycket bättre nu faktiskt.. Perfekt frukost! :)
 
Har ni tänkt på att det snart är lov igen? Och denna gång är det påsklov. Hoppas ni ska hitta på någonting kul, jag tror vi ska till lillhärdal i stugan där. Dock är ju typ all snö borttinad så kanske inte blir någon skoter :(
 
Aja, hoppas ni får en toppen torsdag!
kram

mera sportlovsbilder

 

Onsdag

HALLÅ! :)
Inatt sov jag hos julia igen, igår kväll var vi i odensala på gården och sedan så gick vi runt lite med Robin och Nico innan vi åkte hem till jullan.
 
Dagen har rullat på bra, jobbade riktigt bra sista lektionen och gick från skolan och kände mig glad. Trots ryggont och andra saker. Men farmor kom iallafall och hämtade mig direkt när jag slutat. Jag är barnvakt åt sjuklingen Leon nu och har precis lagat middag åt brorsorna. Nu ska jag försöka sätta mig ner och plugga en stund för vi har ganska stora arbeten på gång just nu.. 
 
 

Tisdag

Hej på er!
Igårkväll var jag med Julia, sov även hos henne inatt. Riktigt mysigt men trött var vi idag. Skolan gick snabbt, fick sluta några timmar tidigare om vi åkte hem och pluggade på en uppgift. Så nu har jag varit på biblioteket och lånat fyra böcker och alldeles strax blir det att sätta igång med plugget. Ska försöka hinna med en promenad också, men vi får se. Ryggen mår lite bättre idag..
 
 
Hoppas ni haft en toppen dag så länge!
 
kram

sportlovsbilder #3

 

Nytt linne och kofta

Köpte dessa två plagg för några veckor sedan som jag inte visat er. 
 

Femme Homme

Hej på er!
 
Känns som om våren är påväg. Dock så blåser det väldigt mycket idag och det ogillas verkligen. För övrigt så har jag skadat ryggen totalt och kan inte göra så mycket. Verkligen inte träna vilket gör mig väldigt ledsen men sådant man får räkna med när man har dålig rygg... :(
 
Lite av dagens outfit :)
 
Idag sista lektionen så kollade vi på film och medan vi kollade på filmen så gjorde Linda en inbakad fläta på mig, så fin! 
 
Nu har jag dukat upp med lite mellanmål framför en film.
 
kram

Andra delen av sportlovsbilderna

 

Mys framför brasan

Myser framför brasan såhär på kvällskvisten kvällen innan vardagen återgår till det vanliga!


Mitt härliga lov - första delen med bilder

Hej på er !!
Nu är jag jag äntligen tillbaka med uppdateringen efter ett lovuppehåll. Hoppas ert lov har varit helt fantastiskt det har mitt varit iallafall! 
Vi har gjort massor med roligt och kommer uppdatera bloggen varje dag med bilder nu. 
orkar inte skriva allt roligt vi gjort utan ni får kolla på bilderna :)
 
 

Fyra bilder från min kväll

Efter middagen hos farmor åkte jag in till stan och efter 7 fikade jag Kicki zakarias och Linda på pause. Riktigt mysigt och trevligt .





Nu är jag hos mamma och håller på att packa till fjällen. Vi åker imorgon och blir i Vemdalen till nästa söndag!

Vi hörs!
Puss


Varför jag inte bloggar

Hej på er!
Förlåt för att bloggen suger och att jag aldrig uppdaterar men har ingen blogginspiration just nu, min kamera är slut på batteri och jag orkar inte leta efter laddaren, jag har inte varit på gymmet på flera dagar för att jag är förkyld. Var på en fest igår ut i Bringåsen . Hade riktigt kul och väldigt trevligt att träffa folk. 
Nu har jag lov och imorgon åker jag och familjen till Vemdalen. Blir borta hela lovet och kommer inte ta med mig datorn dit bort så kan inte lova att jag uppdaterar bloggen. Men kameran följer med så kommer fota massor som jag kan visa sedan!
Bloggandet kommer tillbaka, det lovar jag. Kram





RSS 2.0