Äntligen fint hår

Idag efter jobbet kom storebror och hämtade mig. Vi åkte då till Josefins Hårsalong, LL Hår och make up heter den! Hon fixade mitt hår hur bra som helst, nu trivs jag äntligen i mitt hår igen. Josefin är så himla duktig och kan verkligen det hon gör. 
Vi gjorde en slags Hombre, mörkare i hårbotten och ljust längderna och topparna. Är så nöjd och känns inte som om det kunde bli bättre någon annanstans. 






När håret var klart åkte vi till farmor och åt en varsin billys pizza. sedan vidare till halvbror Alex som fyller 22 idag!



söndag

Alltså gårdagen var så himla bra. Bortsett från att jag bränt hela kroppen så ser helt seriöst ut som en tomat. 
Sov ju hos farmor i lördags, vi gjorde inte så mycket på kvällen, myste och spelade kort.  När vi vaknade i söndags åt vi frukost sedan var vi ute hela dagen. Solade, cyklade, åt lunch och hade det underbart. Senare kom viccis och då åkte jag Joakim och hon till hennes mamma och åt middag samt solade lite till. Eller jag låg mest i skuggan eftersom jag bränt mig så fruktansvärt. Sedan tog vi en promenad in till stan. Satte oss på marité med en varsin dricka och myste. Vid 10 drog vi oss mot viccis och sov där. 
Vi åkte hem imorse och nu är det snart dags för jobb. 

























Ha en bra dag. Puss 

Shopping

Idag har jag varit på stan med mormor. Fick med mig dessa fem plagg hem. 


Vi Tog även en lunch med mamma och Leon. Efter det jobbade jag en Stund på pappas jobb. Nu är jag hos farmor och vi ska äta tacos. 





Vi hörs puss 

Akuttid hos doktorn

Imorse vaknade jag upp med världens allergi på ögonen. Får det lite då och då. Men idag gick jag på jobbet ändå. Sedan kl 13:20 fick jag en akuttid hos doktorn för att se vad det kan vara. Efter det tog Jag och farmor en fika. Efter det åkte jag hem en snabbis sedan till farmor och åt. Tog även en powernap. Vid 7 kom brorsan och hämtade mig så tog vi ett pass på gymmet. Sista övningen jag gjorde var skitjobbig så sista setet ramlade jag. Haha så kan det gå. Nu är jag hos Oscar och ska sova här. Puss 





Torsdag

Idag efter jobbet la jag mig i sängen och kollade på serier. Sedan tog jag en powernap innan jag åkte in till stan och mötte upp viccis. Vi drog på gymmet och tränade tillsammans med Antonio. Har bestämt mig för att verkligen börja nu igen. Alltså minst typ 3 gånger i veckan. För jag blir så frustrerad när jag inser hur mycket jag tappat för att jag varit så lat på sistone. Men nu är motivationen på topp. Antonio ska hjälpa mig att lägga upp ett träningsschema. Blir mycket roligare och effektivare träning när man vet vad man ska göra. 




Nu har jag kommit hem. Ätit en tallrik med avokado, keso och ägg. Så jävla gott. Nu ska Jag sova och sedan upp tidigt imorgon och träna innan jobbet.



Puss



Ny hårfärg?

Hallå! 
Idag efter jobbet for jag till frissan och färgade håret. Ville ljusa upp det nu såhär till sommaren. Blev dock mycket ljusare än Jag tänkt och lite åt det orangeahållet i vissa ljus.. Är väldigt ovan att se mig själv med ljust hår. Men Jag vänjer mig i guess. 






Efter frissan drog Jag och farmor till daffys och käka. Nu är jag hemma och har städat och lekt med Leon. Godnatt!



Viccis

Idag efter jobbet drog jag vidare till pappas jobb och jobbade. Viccis mötte upp mig och var med också. Sedan drog vi hem till henne och Chillade en stund, solade lite solarium och sedan drog vi på gymmet. Är helt slut. Gick ganska bra att träna trots att orken sviker. Bara att kämpa på. 

Efter gymmet lagade vi mat och nu had vi duschat och ska sova. Måste upp tidigt imorgon så jag hinner hem innan jobbet. Men vi hörs. Puss 











Sista midsommarbilderna

 

Sol vind och vatten














Godkväll!
Idag har jag legat ute och solat i princip hela dagen. Vid 3 åkte jag och mamma ut och övningskörde en sväng. Sedan vid 4 åkte jag till kusin Julia och myste. Nu är jag hemma och ska snart sova. Taggar jobb ännu en vecka. 

Puss 

Mer midsommarbilder

 

08:47

Startar dagen på bästa sätt med en frulle ute i solen. Idag blir det förhoppningsvis att vara ute hela dagen igen.




Myskväll

Shit vilket väder! Solat hela dagen och nu ikväll har  vi grillat . Mormor och Leif kom förbi och åt också. Älskar dessa dagar! 








Mobilbilder





























Midsommar

Vilken härlig midsommar man haft. Firade den i stugan i stugun med morfar, hans fru, mamma, mathias och Leon. Tog med mig kameran och förskte fotografera så mycket jag kunde. Blir mycket naturbilder när jag är igång, men det är ju liksom my thing liksom. Har även fotograferat med mobilen men det kommer senare. Är ganska många bilder som ska upp på bloggen så det blir nog olika inlägg. 
hoppas ni haft en lika underbar midsommar som jag haft. Idag är det ju riktigt bra väder för en gångs skull och jag har solat hela dagen.
 
Passar verkligen på att fota mycket när kameran samarbetar någorlunda, den har inte velat samarbeta på sistonde därav mest mobilbilder på bloggen. Men ska lämna in kameran snart så blir bloggningen genast bättre också.
Pussss
 
 

Riskettan

En bild säger mer än tusen ord. Denna bild förklarar ganska bra vad jag gjort mellan klockan 17-21 ;)




Men vart är värmen

Igår vid halv 7 åkte jag till Oscar. Vi åkte iväg på golfbanan och slog lite. Det var faktiskt kul att pröva på att spela när man inte spelat på flera år! Farfar försökte göra mig till ett golfproffs förut, slutade inte så bra men men så kan det bli ;) sov sedan hos Oscar. Imorse åt vi frukost sedan fick Jag skjuts hem. Nu ligger jag i sängen och ska snart börja röra mig mot jobbet. Vankas midsommarfirande idag eftersom man är ledig imorgon på riktiga midsommar.
Hoppas på lite värme idag eftersom
Vi ska vara ute typ hela dagen... Men lär ju inte hända.






Hörs pusshej

Tisdag

Idag på jobbet fick vi tårta. Det satt fint en sådan trist regnig dag. Efter jobbet stack jag ner på stan, på pappas jobb och jobbade en stund. Sedan mötte Jag upp Julia kusin. Vi åt middag, pratade och shoppade lite. Så himla mysigt när hon är här uppe i Östersund, saknar henne så mycket!!




Slog till på bland annat denna kofta som jag velat ha såååå länge nu. Halva priset idag så självklart slog Jag till!


Nu ska Jag lägga mig i sängen och kolla på OITNB. Världens bästa serie. Puss

Tidig morgon

Imorse klev jag upp halv 6 för att träna med mammsen. Sedan åt Jag en riktig frukost och nu ligger jag i sängen i väntan på att börja jobba kl 9.





Hörs senare idag.
Puss

Vezzo




Idag åt vi middag på den nyöppnade restaurangen Vezzo här i stan. De serverar italienska maträtter, pasta, sallader eller pizzor. Maten var supergod och jag tycker man iallafall borde gå dit minst en gång!

Nu är klockan alldeles för mycket, jag börjar jobba på dagiset imorgon. 

Hörs! Puss

Fredag lördag

I fredags var jag på Joakims utspark. Så himla stolt över honom som går ut med helt otroliga betyg.
På kvällen var Jag barnvakt åt Leon. Vi åt godis och busade. Idag har jag jobbat på golfbanan med Mathias. Det var väldigt trevligt och så, dock svinkallt på morgonen men mot eftermiddagen blev det varmare.
I eftermiddag och kväll har jag befunnit mig hos mormor med mamma mormor farmor och Petra. Vi har ätit gott och druckit gott samtidigt som vi kollat på när Sofia och Prinsen gifte sig! Jättemysigt.

































Nu ska jag sova. Puss

Joakim skolavslutning nian 2015

 

Min dag

Idag har jag varit på sjukhuset en sväng för Leon opererades imorse. Sedan tog jag och Leon en sväng på biblioteket och fikade, läste och myste. Senare gick vi ner på stan och köpte korv. Vid 1 kom mamma och då gick vi En sväng till på stan. Vid 2 gick jag förbi pappas företag och blev lite instruerad. Ska nämligen jobba där lite då och då i sommar. Blir skit bra det :)
Sedan åkte jag hem. Pluggade lite matte. Har prov imorgon....... Sedan stack jag och mamma ut och övningskörde. Vi åkte förbi farmor en sväng också. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Har körlektion kl 07:00 imorgon så måste kliva upp 05:30.... Vi hörs. Puss










Ledig - stan, gym, övningsköra

Idag var jag ledig Från skolan. Så passade på att ta en sväng på stan, köpa lite nytt behövligt och så. Var även med Lisa en stund. Sedan åkte jag hem, hämtade Leon på dagis. Var ute och lekte med han och sedan åt jag middag. Efter middagen åkte jag på gymmet med Felicia. Efter gymmet övningskörde jag och mamma. Nu ska jag sova. Puss 





Det går framåt

Ikväll har Jag sovit och övningskört. Körningen gick faktiskt jättebra och det känns som om det går framåt iallafall! Vi svängde förbi mormor en sväng också när vi ändå var ute och åkte.
Imorgon är Jag ledig så behöver inte känna någon press att måsta somna tidigt. Är inte så trött eftersom att jag sovit ganska mycket i eftermiddag/kväll men samtidigt ska Jag inte säga så för slutar alltid med att Jag somnar tidigt ändå.




Vi hörs imorgon babes. 

Puss

Min helg

Min helg har varit både bra och dålig. I fredags var det bara bra. Kollade studenter på dagen, sedan björd viccis pappa på middag. Efter det drog jag och vicci hem till henne. Drack cider och började tagga inför kvällen. Längtar så mycket till att få fira min egna student, ska bli så himla kul. Hade väldigt kul i fredags, träffade massor av härligt folk. Ingen aning hur länge Jag var ute och partajade men sov iallafall hos Oscar. 
I lördags gjorde jag inte så mycket då Jag mådde väldigt dåligt. Tror jag haft feber ända sedan dess. Igår pluggade jag en del också grillade vi på kvällen. Det var min helg det. 











Onsdag

Massor av fika blev det idag. På spanskan firade vi att det var sista spanska lektionen någonsin. Sedan nu ikväll innan jag var med Oscar, gick jag farmor och Kimmi på Ica och köpte oss en varsin glass. Vissa dagar är man värd det faktiskt ;)




Godnatt puss 

New on

Idag är både nyskorna och nyjackan på! 



Tisdag


Detta är vad jag gjort idag, gymmat. Nu ligger jag i badet, senare blir det plugg.

Puss


1 juni

Första juni, första dagen på den månad som brukar vara en sommarmånad enligt mig. Men vart är sommaren påväg? Ja inte hit iallafall .. Usch för vädret.

Skolan idag gick rätt snabbt.. Kan ha varit för att Jag typ sov hela sista lektionen.. Slumrade till typ 20 gånger. Inte okej. Sover bra, äter bra och så. Men ändå så är jag så trött ? Sjukt.

Efter skolan köpte jag mig en vitamin well med lite extra koffein så att jag åtminstone kunde ta mig hem utan att somna. Gick inge bra, sov hela bussresan hem. Huvva. 




RSS 2.0