Det är bara att kämpa på

Halloo,
Mitt liv just nu består mestadels av jobb, skola och Oscar. Hoppas ni har lite överseende med mitt stressiga liv.. ;) blir snart bättre. 

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!








Middag på allstar

Imorse jobbade jag åt pappa några timmar. Sedan åkte jag hem, åt lunch och sedan började jag fixa mig inför födelsedagsmiddag på allstar. Riktigt mysigt och trevligt med Oscars mamma och pappa. Nu ligger vi i sängen och lär väl decka om en stund ;)

Puss









Älskling fyller år!

Grattis på födelsedagen älskade du!



Solig vinterdag

Hej på er! 

Idag har än så länge varit en väldigt bra dag. Började med att ligga och gosa med älskling ganska länge, inte ofta vi har tiden att bara ligga och gosa på morgonen :(
Sedan åt vi en riktigt god frukost, med massa C-vitamin och tomtegröt på det. Sedan skjutsade vi in mamma på stan, så åkte jag leon och Oscar till Statoil och fixade lite med bilen. Sedan hämtade vi upp Joakim och lite sånt. Innan två hämtade vi upp mamma igen också åkte vi hem till Oscars mamma och fikade tårta. Oscar fyller år på måndag så vi firade han hos hans mamma idag. 
Nu har vi nyss ätjt grymt god middag bestående av fläskfilé och klyftpotatis!!!

Nu har vi matkoma X 1000 men ska ladda upp med lite godis ändå. Bra lördag. 

Puss










Min dag

Idag har jag varit på skolan, skjutsat mamma, åkt bil till leons cirkus, kollat på den, åkt hem, ätit och nu ikväll har jag varit på allstar och fotat lite. Även snackat med Dogge doggelito som är här på besök! ;)









Vattkoppan

Godmorgon på er!
Idag är det tisdag, vilket betyder skola hela dagen. Igår var jag ledig vilket resulterade i att gosa och ta hand om min stackars älskling som fått vattkoppor. Huvva.


I fredags vankades det utgång med några brudar i klassen.  Först åt vi middag på Vezzo . Riktigt kul och mysig fredag. I lördags vankades det jobb hela dagen och kvällen och söndag jobb fram till kl 6. Sedan gick jag och viccis på ÖFK's dansföreställning och sedan vidare på allstar för middag. 











Hörs. Puss

Älskade vinter kom nu

Godmorgon på er!
 
Idag kom första snön, eller inte riktigt men det ligger lite snö på taken och det är ändå ett tecken. SNART KOMMER VINTERN. Jag älskar vintern, tänk knasstret när man går i snön, tänk alla mysiga kvällar framför brasan och med en kopp te, tänk alla mysiga stunder med allt fix inför julen, tänk de gånger man kan åka ut med skotern och fika någonstans i skogen eller fjällen. Tänk åka upp till åre en helg, åka slalom och äta gott uppe i backen.  Tänk alla turer på stan för lite julklappsinhandling....ÅHHH. Vill ha snö och jul nu!
 
 

Torsdag

Idag efter skolan åkte jag hem direkt och hämtade Leon på dagis. Sedan vid 5 tiden skjutsade jag in mamma på guldgalan också tog jag, Oscar, Leon och Joakim en middag på donken. Nu ligger vi i sängen och myser. Eller ja Leon sover redan ;)





Puss

Wednesday

Godkväll allesammans!
Ligger här i sängen tillsammans med min andra halva och bara myser. Har pluggat en stund men snart blir det sova. Tidigare idag har jag gått i skolan. Men även jobbat några timmar på pappas kontor och bokfört. 
 
Charmiga gosisar ;)
 
Igår jobbade jag åt pappa också, var även på gymmet en sväng med babe. 
 
 
Hoppas ni haft en bra dag.
 
 
Kram
 

För jag har tagit körkort!!

Hej på er! Sorry för dålig uppdatering men jag har under den senaste tiden mest pluggat körkort och jobbat. OCH ÄNTLIGEN ÄR DET MITT! Känns så jävla bra.

Igår jobbade jag till 23 och efter det drog jag ut och skjutsade folk. Idag vankas det jobb 11-22 och sedan sova och vila upp mig inför jobb imorgon också. 

Ha det gött! 

Puss







RSS 2.0