Ny polotröja




Lördag

Igår var det då lördag. Jag var och hälsade på farmor och sedan viccis. Vi tog en sväng på stan och köpte även med oss lite sushi hem till mamma och åt lunch där. Sedan blev det fix inför jobb. Efter jobbet, slutade 12, så tog jag en cider och en drink med Goa människor sedan åkte jag hem och sov Med min älskling. 









Ny nagelfärg

Testade att köra varannan färg på naglarna denna gång, kul med lite variation  ;)





17:30

Klockan är halv 6 och jag har hunnit med mycket idag. Städat, badat, handlat och pluggat plus bara myst och kryat på mig!

Nu ska jag laga middag åt mig och bror. Puss




Sjuk men ändå inte

Godmorgon på er,
idag mår jag hundra gånger bättre än vad jag gjorde igår. Har fått sovit hela natten samt fått i mig frukost. Är en aning seg och inte helt hundra i magen men känner mig ändå frisk. Så idag ska jag börja med att lägga mig i ett varmt mysigt bad, sedan städa och dona här hemma innan jag sätter mig ner och pluggar ett tag. 
 
En bild från imorse på min frukost bestående av müsli, fil, proviva och min älskling. Som för övrig också är sjuk .. hehe.
 

En bra och en dålig nyhet

Goddagens på er. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag. Det är nämligen så att jag troligen råkat ut för vinterkräksjukan. Så ligger hemma i sängen idag och mår skit. Försöker få i mig vätskeersättning och andas lugnt. Har dessutom blivit drabbad av värsta förkylningen.. allt på samma gång. Snälla give me a break... vad vill gud mig? ;)
 
Nog om det negativa.. Under tiden jag ligger här i sängen surfar jag runt på internet, letar klänningar till studenten.. och vet ni vad? JAG HAR BESTÄLLT EN BALKLÄNNING. Den var så fin. Inte jättedyr heller. Man vill ju inte lägga ner hur mycket som helst på något man kommer använda en gång liksom. Ni får se den när den kommit :)
 
Nu ska jag dricka upp vätskeersättningen och kanske sova en stund till, sover i omgångar. 

Puss
 
 
 
 
 

Träningsbyxor från stronger.se

Idag kom mina efterlängtade "Aloha" träningsbyxor från stronger.se. Skönaste och snyggaste träningsbyxorna jag någonsin ägt. Ett extra plus att man inte ser igenom dem, trosorna syns alltså Inte. Perfekt. Love IT!




Student 2016 - Min studentmössa

Hej på er!
Hoppas ni mår toppen, jag mår sådär.. trött och förkyld.
 
Men vet ni vad, har inte ni lite svårt att förstå, precis som jag, att jag faktiskt tar studenten i år. Känns helt sjukt. Ofattbart. 
Idag kom min studentmössa, och jag kan inte vara annat än nöjd. Rosa är min favoritfärg,den blev precis som jag ville. Och hur fin blev den inte? hihi!! :D
 
 

Mysig helg i Edsåsdalen



























Mysig dag

Förutom skola och prov har jag haft en jättemysig Dag. Vid halv 5 mötte jag upp några arbetskollegor på allstar, vi åt middag och drack en drink sedan kollade vi på basket. Var riktigt spännande att kolla på basket, vi tjejer var riktigt bra hejaklackar!  Var rätt länge sedan jag var där sist och kollade.. Och då var det nog mest för att spana på killar ;)
Det roliga bakom att vi kollade på basket ikväll var för att en kollega träffade på en kund ( spelare i Jämtland basket) under ett arbetspass i helgen och slutade med att han gav henne 4 gratisbiljetter. Det lönar sig att vara trevlig inom restaurangbranschen!! 








Nytt i garderoben

Glömt att visa er några inköp. Är iallafall jättenöjd.
 
 
 

om jag får bestämma lunch

Hej på er!
 
Idag har jag varit hemma hela dagen. Städat och pluggat en del har jag gjort. Tiden går så himla fort när man är ledig och hemma jämfört med om man är på skolan och pluggar. Har även hunnit med att göra en god lunch. Hehe, inte så komplicerad eftersom jag är allt annat än en bra matlagare. Förutom det är det väldigt gott såklart.
 
 
Nu har jag klätt på mig och ska snart åka hem till oscar för att vi ska vara hundvakt inatt!
PUSS OCH KRAM
 
ps. Detta har jag strosat omkring med hemma idag...;P
 

Bilder från de senaste dagarna









To succeed, you have to believe in something with such a passion it becomes reality

Godmorgon på er. 
Idag vaknade jag, åt frukost, sa hejdå till min pojkis och började sedan att fixa mig. Sovmorgon, tjoho!
Efter en stunds sminkning slog det mig helt plötsligt, och jag bara kände ett stort lyckorus. Samtidigt som jag kände en nervös känsla i magen. Fan, prov idag... Tre minuter senare satt jag helt plötsligt och pluggade. Från det ena till det andra. Ja, men som rubriken säger. Om man vill lyckas med något, måste man tro på det med sådan passion att det faktiskt blir verklighet. Det gör jag. Jag drömmer om att bli en businesswoman, som min pappa fast i kvinnlig version ;)  Ska börja med att klara provet idag.
 
Ha en bra dag. 
 
puss

Sminkar min pojkvän

 

Gym babes

Igår for vi iväg på gymmet tidigt, och idag ännu tidigare! Känns så bra att Man gjort det nu så har man det gjort, bra start på dagen!








Ikväll ska jag och älskling ut och äta sedan på bio! Vi firar ett halvår idag tillsammans. 


Puss

Shopping , pizza och hockey

Hejsan!

Idag har vi varit en sväng på stan och som vanligt kommer man hem med något nytt, denna gång ett antal behövliga saker faktiskt. Fotar de imorgon så ni får se :)

Nu är vi hos Oscar, käkar pizza och kollar på hockey. Livet !! ;)




New years eve

Jag hade en grym nyårsafton. Först blev det middag hos mormor och sedan vidare mot Viccis och partaj. Innan tolvslaget tog vi en taxi ner på stan och badhusparken där halva stan var,  för att räkna ner till klockan slog 12. Fick världens bästa nyårskyss och kvällen fortsatte med en drink och massa dans på allstar. 























RSS 2.0