Gym med bror

Godkväll! Jag är helt slut. Ikväll for jag på gymmet med storebror. Världens mördarpass. Ben och mage... Omg.
Efter gymmet skjutsade han mig till Denise så nu är Jag här med Denise och Felicia. Slaggar här!









Puss

Mobilbilder från dagen


























Tisdag

Heeeej!




Idag innan skolan träffade jag Denise och Felicia en snabbis, sedan efter skolan träffade jag Felicia, Emilia och Lisa. Vid 4 åkte jag till mormor och åt middag och myste! Lillkusinen var där också. Sedan for jag på affären och köpte lite mys till imorgon då jag ska till bydalen över dagen. Dock blir det inte skidåkning för min och några fler.. Men det blir fika och mys ändå :)

Hörs något imorgon! Kameran följer med så förhoppningsvis kommer det bilder senare under dagen. Puss

Måndag

Idag är det måndag. Ett prov och en redovisning avklarad. Efter skolan åkte jag hem. Åt mat, bytte om och gjorde mig redo inför ett gympass med lina. Gick bra, kul med lite nya gymkompisar! 





Det gick as bra att träna med jeffe igår också! Efter passet övningskörde jag med bonuspappa också, fått mycket gjort den Senaste tiden! Tjoho.

Nu ska jag hem och duscha och sedan lägga mig i tid. Puss

Gym med Jennifer






Söndag

Godmorgon! Solen skiner idag igen och jag är uppe med tuppen. Har precis ätit en god frukost och pluggat lite. Senare idag ska jag på gymmet med min kära vän Jennifer, är as taggad! :)

Mums!



Mellomys

Kollat på Melodifestivalen hela kvällen. Kvällens deltävling var här i Östersund där jag bor! Ganska coolt.
Leon somnade klockan 7, så jag har varit ensam hela kvällen. Men ändå rätt mysigt det å!






Solig dag

Idag har jag spenderat dagen på stan med först några killkompisar, sedan Felicia och Lisa En stund. Mysigt när det är soligt och mycket folk ute!



Nu kom jag precis hem, förbereder mig för en lugn kväll hemma. Ska vara barnvakt!


Hörs puss

Så blev det lördag

Godmorgon! Vaknade runt sju imorse. Gjorde iordning en bra frukost, äggmackor, egen färskpressad juice och en latte på det. Har legat och kollat på film samtidigt som Jag ätit frukost. Men nu ska jag sätta igång att plugga. Jättefint väder ute, trist att behöva plugga... Kanske hinner slänga in en promenad. Vi får se!



Puss 

Fredagens festligheter

Igår firade ett gång tjejer och jag Felicia som fyllde 18 i torsdags. Vi åt middag, drack gott och hade trevligt! Åkte in mot stan vid 11 när felle skulle på krogen, jag träffade lite folk och sedan åkte jag hem kl 1. Skönt att vara hemma tidigt!! 















Ootd - outfit of the day

Slängde på mig det första jag såg i garderoben. Inget speciellt, men ikväll då blir det klänning.. Mer om det senare idag ;)






Fredagsfrukost

Det är så skönt att vara tillbaka med framförallt träningsrutinerna, men också kostrutinerna. Fiberhavregrynsgröt, keso, banan och kanel till frukost idag. Mumsigt!


Kan tala om för er att jag har träningsvärk så det bara sjunger om det... Hehe

Ha en bra dag! Puss

Härlig torsdag

Skoldagen flöt på snabbt och bra, mötte upp Felicia och pussade lite på henne vid 11 som fyller 18 år idag! Grattis babe!!!!
Efter skolan, eller ja fick sluta tidigare så vid halv 2,  tog jag en fika med farmor. Sedan mötte jag upp Antonio så drog vi ett grymt pass på gymmet, triceps/axlar blev det. Antonio läser till personlig tränare och han är grym!! 

När vi hade gymmat klart mötte jag upp Lisa i stan, köpte en hårspray sen mötte vi upp Felicia. Gick runt och kolla på folket bara typ och sedan åkte man hem.















Nu har jag precis ätit, ska duscha och Sedan plugga. Bra dag idag. IMORGON ÄR DET HELG!

Puss

Torsdag

Godmorgon!
 
Idag är jag på toppenhumör, pigg och glad.. OCH FRISK! :D
Vaknade halv 6 idag, hur pigg som helst. Så fick jag för mig att locka håret ( vilket jag aldrig gjort på mig själv förut ), resultatet blev väl sådär. Ganska bra för att vara första gången iallafall. Dagens outfit ser ut såhär iallafall, försökte få en bra bild på lockarna.. gick ju sådär....!
 
 
Hörs senare idag. puss

Spyr på livet just nu, bokstavligt talat

Ja jag mår som rubriken talar. Började må dåligt igår kväll och spydde sedan hela natten. Usch hatar magsjuka. Har legat i sängen hela dagen, myst med Leon och fått i mig lite mat som mamma kom med . 




Mår bättre idag men man är ju smittsam i upp till 48 timmar så blir hemma imorgon också! 

Hade!

Puss 

Helt slut

Idag har jag varit otroligt trött. Skönt att vi slutade efter lunch idag. Sov ändå bara på lektionen.. Oops. Efter jag käkat lunch drog jag till gymmet. Körde ett riktigt hårt benpass med extra fokus på rumpan. Hej träningsvärk!
När Jag kom hem stekte jag bananpannkakor, såååå gott. 
Nu ligger jag i sängen. Nybadad och helt slut från topp till tå, ska laga lite middag så kanske jag blir lite piggare ikväll. Måste plugga en aning!

Puss


Monday




Bra söndag

Hej på er!

Klockan är inte ens fem och jag har hunnit med jättemycket idag. När jag vaknade åt jag en god och nyttig frukost, sedan pluggade jag en liten stund. Fick sedan för mig att jag skulle städa mitt rum, slutade med att jag städade hela huset. Samtidigt som jag var barnvakt åt Leon. Hela familjen är sjuk förutom jag, Så skadar ju inte att göra resten av familjen lycklig när de ser att jag städat hela huset .. ;)

När jag var klar med städningen åt jag mat, och sedan stack jag ut på en promenad. Riktigt skönt var det. Jättehärligt väder och det är så mysigt att promenera runt hör i vackra ås. Motivationen var verkligen på topp idag känner jag!! 

Resten av dagen ska Jag bara ta det lugnt, plugga lite inför en redovisning imorgon och mer vet jag inte.

























Puss puss 

Men så blev det söndag igen

Min helg har varit hyfsat lugn. Haft jättekul med vänner och bion igår var sjuuuukt bra tycker jag. Sämst slut dock! Nu väntas det plugg och kanske en promenad i finvädret! 


Här kommer en bildbomb från helgen ;)
































Freeeedag

Äntligen fredag, jag är mer taggad än någonsin på helg!!




Farmor 67 år igår

Godmorgon! 

Igår kom Felicia till min skola runt 2, då gick vi till stan och mötte upp Lisa och Clara. Jag köpte blommor till farmor bland annat, eftersom hon fyllde år igår. 
Träffade även några killkompisar, snackade med dem ett tag också innan jag åkte till Odensala. Gick in på Ica, köpte farmors favoritbakelser, sedan vidare hem till henne för lite firande. Klockan 7 befann vi oss på Oden för att äta middag. Det var jag, Joakim, jakob, farmor och farfar. Mysigt, och GOTT med kebab! Sedan skjutsade farmor hem oss och typ  så fort jag lade mig i sängen somnade jag, hann knappt plugga någonting innan ögonen blev tyngre och tyngre och sedan var det kört.




Idag är det torsdag, det vankas prov och hemskheter. Men Jaja det är fredag imorgon!!!!




Puss

Fifty shades of pink

Alltså är Det någon som älskar rosa så är det jag. Fick med mig dessa rosa sköningar hem idag. Alltså puss på rosa!




Måndag



Efter skolan mötte jag upp Felicia och senare kom även Lisa in på stan. Gick bara runt ett tag och snackade om allt som hänt på sistone, och som ska hända , hehe ;)

Nu ska jag äta sen plugga, får se om jag slänger in ett träningspass också!

Puss

Favoritfrukost

Godmorgon! Sitter och avnjuter en riktigt god frukost, en av mina favoriter. Har ett par killkompisar som kallar mig kesomackan, ni kanske förstår varför? Hehe




Just nu

Tog en paus i pluggandet, helt slut i huvudet efter typ 5 timmar matte...




Drickkvarg och mello

Godmorgon! 
Vaknade precis, tänkte berätta lite kort om gårdagen sedan ska jag plugga.

For iallafall och handlade med mamma på eftermiddagen någon gång, köpte med oss lite allt möjligt och sedan åkte vi vidare till mormor. Där var vi fram till strax innan 8 för då åkte vi hem och kollade på mello hemma. Låg i soffan resten av kvällen, snapade och bara myste med lite choklad.



Nu ska jag som sagt plugga och sedan får vi se vad dagen bjuder på!

Puss


Gårdagens bravader

Kvällen igår spenderades först hos Felicia med henne, Johanna, Lisa, William och Oskar. Precis när vi skulle dra vidare så kom axel och några fler så dem hängde på oss till Albin. Där var det ganska mycket folk och vi hade det trevlans. Gick till stan med Oskar och William vid halv 2 och höll på att dö för det var så halt. Livsfarligt att vara ute nu ju...
Vi kom iallafall fram till stan och då drog vi på donken tills vi alla tog bussen hem. 
Ganska lugn och skön kväll, inte jättetrött idag. Det är bra. För resultatet av det är att massa plugg blir gjort. 
Ikväll tror jag nog att jag stannar hemma, funderar på att köpa lite mys och bara ta det lugnt. Men vi får se, har lite alternativ att välja mellan. Hehe!

Här kommer ett gäng bilder från igår, tog inte så mycket bilder för ovanlighetens skull ;)


Puss

Idag var jag duktig

Är så stolt att jag äntligen tog mig iväg och körde igenom ett riktigt pass. Woho, saknat att svettas ;) 

Idag har jag även avklarat ett prov i Privatjuridik. Så gym direkt efter var som en belöning för att det gick bra ;)













Känns i både ben och rumpa redan nu. Imorgon blir det armar. Woho go josse!




Smärtan

Alltså går inte ens att beskriva den mensvärken jag har, och har haft nu i några dagar. Stannade hemma från skolan idag pga den. Hade ändå bara en lektion och jag har pluggat lite ifrån sängen idag ändå.
Huvva. 

Tog mig iallafall upp och gjorde lite lunch, är inte så duktig på att laga mat men detta blev helt okej. Hehe!




Nu ska jag plugga lite mer, sedan kanske sätta på en film eller så. 

Hörs. Puss

Måndag 150202

Godmorgon! 
Hade jättesvårt att sova inatt pga olika anledningar. Men jag tog mig upp imorse, gjorde iordning en grym frukost. Kvarg och müsli + en latte såklart! 
Nu är jag redo för skola, kommer gå rätt snabbt tror och hoppas jag då jag ska träna efter skolan. Är faktiskt sjukt taggad, dock blir det inte ett sådant jätteintensivt pass då jag fortfarande är lite förkyld och har hosta.



Ha en bra dag! Kram

Min lördag, min söndag - plugg

Godmorgon!

Hade en jättetrevlig kväll igår. Drog till axel i valla med Felicia, Lisa och Clara. Hos axel befann sig även Joel, William och Rickard. 
Vi förade och hade kul. Skön musik, härligt folk .. Sååå mys. 
Senare drog vi in till stan och träffade lite folk. Tog oss även en sväng hem till någon tjej i stan men jag och Lisa tröttnade efter ett tag och då ringde vi Pontus som kom och hämtade oss. Vi åkte bil ett tag tills min buss hem gick.






Idag blir det plugg. Har sjukt mycket i skolan just nu, så ska försöka ta tag i så mycket som möjligt. 
Är hemma själv tills imorgon kväll... Hatar att sova hemma ensam.. Och inatt när jag kom hem trodde jag att jag Skulle dö för jag tyckte jag hörde så mycket konstigt i huset ... Men somnade till slut ändå...

Hörs senare puss 

RSS 2.0