Sjuk hela veckan - Deprimerad

Man blir så sjukt deprimerad när man någon gång under dagen inser att det inte finns någonting att göra. Slut på gossip girl, lekt med Leon i stort sett hela dagen sedan jag hämtade honom från dagis, ätit allt som går att äta, läst alla bloggar jag följer minst 10 gånger, duschat, lyssnat på musik, städat.. Ja, vad finns det mer att göra? JO JAG VET. SOVA !
 

Videoblogg - Sjuk

 
 
 
Nu ska jag rensa datorn på bilder och massor av annat skit. Den börjar bli seg.
 
Ciao !
 

Jewelry tree

 
Rensade som sagt, i stort sett, hela rummet idag. Bland annat mitt smyckesträd.. Och titta så fint det blev !

Terrible

Det blir bara värre.. Svullnaden är värst på morgonen. Men ser ni hur det ser ut nu? Kommer dröja länge innan jag sätter min fot utanför dörren.
 
 
Så, nu ser ni hur ful, och sjuk jag är. Inte bara ögat som gör mig sjuk såklart. Men nu förstår ni säkert bättre varför jag är hemma those days, så att säga.

Som sjuk..

Som sjuk finns det ingenting bättre än, mat. Jag är hungrig hela tiden. Får sedan ångest över att jag äter så mycket. Började grina idag, ja fråga mig inte varför, måste vara ite väl känslig dessa dagar. hehe. Men då fick jag  genast idén att jag skulle städa och rensa lite i mitt rum, så i eftermiddag har jag i stort sett vänt upp och ner på allt i rummet, städat och donat, rensat och fixat.. Jag är väldigt nöjd över min insats och kan nu pusta ut, lägga mig och kolla på gossip girl och bara njuta. 
 
Dagens mellanmål, mumms........

Details in my house

 

 
Som ni kan se, min mor är kär i 50-tal. Ja, det är faktiskt snyggt.

Wanties for spring

Det börjar närma sig vår, och  jag passade idag på att kika på lite vårigt som jag skulle vilja ha nu i vår !
 
 
Känns skönt att jag redan fixat en vårjacka i alla fall!
 
Ni anar inte hur shopaholicen inom mig bara växer och växer pågrund av att jag är sjuk. Det är hemskt.. vill hemskt gärna shoppa nu. iiih.

Hemma idag

Godmorgon!
 
Idag stannade jag hemma från skolan. Jag har varit förkyld i snart två veckor. Så idag bestämde jag mig för att stanna i sängen hela dagen och nörda gossip girl, dricka massor av te och bara mysa.
En av anledningarna till att jag bestämde mig för att stanna hemma idag, var mitt öga. Sjukt uppsvullet, och om ni tycker att svullnaden på bilden är stor, då skulle ni sett när jag vaknade imorse. Som ni kan se så varar det också, usch, fy , blä! Jag som inte ens använder smink borde inte råka ut för sådant här... 
 
 
Har i alla fall njutit av en fantastiskt god frukost !
 
Nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl. Vi hörs!

puss

Eldshow #3


Hello, Monday

 
Längesen man använde diadem. Hittade detta igår, det fick pryda mitt hår idag. Gulligt !
Just nu ligger jag bredvid Leon i soffan, han sover och jag bloggar. Igår hade jag två riktigt jobbiga danspass. Men väldigt roliga. Känns i kroppen idag och det är bra. Hihi. Har dans ikväll också. Jippie

Eldshow #2


Eldshow #1


Dagens shopping

Imorse vaknade jag så pass tidigt så jag var på gymmet klockan 8. Gymmade två timmar sedan gick jag hem och duschade. När klockan närmade sig lunch tog jag med mig Joakim och åt lunch med honom. Shoppade äver lite, bara för att jag kunde. Haha.
 
 
Vi var även en sväng i badhusparken och kollade på en eldshow som Rebecca var med i. Där träffade vi även kusinerna. De bilderna kommer senare ! :)
 
Ikväll är jag hos mamma, ska vara barnvakt åt monstret. 
 
Men vi hörs !
 
puss

Show me your face

Idag var jag lite ego ;)

Jag har haft en fantastisk dag. Både under skoldagen och efter. Vid  4 mötte jag upp Emma i stan. Vi gick runt och tittade lite innan vi gick till dawes och tränade på dansen. Sedan gick jag hem och gjorde hembakad pizza åt mig, pappa och joakim. Resten av kvällen har jag legat i sängen med naturgodis och gossip girl. Nu mår jag en aning illa. Så godnatt. Puss


Har det tråkigt på skolan

Sitter på skolan just nu och gör ingenting. Vi har tema och det suger. Hehe

Black and white


 

Out of control

Godkväll kära ni!
 
Myser med Farmor och Joakim just nu. Farmor hämtade mig efter baletten också åkte vi hem till henne och åt middag. Sedan beslutade vi oss för att vi skulle sova här. Så vi har precis fikat lite och nu ska jag nog krypa ner i sängen och försöka bli lite friskare till imorgon.
 
 
Godnatt.
 
puss

att vakna upp med..

Att vakna upp med ett dunkande huvud, en täppts näsa, en hals som det inte går att svälja med och en kropp som är helt mör, typ, det är inte roligt. Men jag sticker på skolan ändå. Har dans ikväll, tänker inte missa den bara för någon äcklig  förkylning.

 

 


Grönt te

Grönt te och några mackor på kvällskvisten. Huvudet dunkar så jag ska gå och lägga mig och sova nu. Har kollat på några avsnitt gossip girl ikväll, och jag måste säga att det är faktiskt lika bra som One tree hill. 
 
Natti.
 
puss

Skiddag

Hej!
 
Hoppas ni mår bra!
Jag ligger i sängen, helt utmattad, mätt och frusen. Har åkt längdskidor hela dagen med skolan. Ganska kallt och som vanligt så var det inte sådär jätteroligt. Men skoldagen var snabbt över och då kom morfar och hämtade mig och Joakim. Vi följde med honom hem och åt världens godaste pannkakor. Morfar gör världens godaste pannkakor, ingen tvekan. 
 
Jag är helt slut, hade egentligen tänkt sticka på gymmet senare ikväll. Men jag insåg nu att nej det får bli någon annan dag. Dock så har jag så himla mycket dans i veckan så gymmet hinns inte med. Fast på något sätt måste det ju gå att lösa, hoppas jag. ;)
 
Ha det bra.
 
puss
 
 

Demons

Hejsan !
 
Kom precis hem från skolan. Slutar tidigt på måndagar, jätteskönt. så nu ska jag vänta en stund tills Julia slutat så går vi och sätter oss på ett café och myser en stund. Sedan blir det middag med farmor och senare även dans.
 
Några bilder från dagen. Hehe, älskar mat.
 
Puss

Det förtjänar jag

Hej på er !

Har precis njutit av en riktigt god kvällsfika. Var verkligen värd det efter kvällens  två danspass. Körde riktigt hårt trots att jag har ont i ryggen. Men whatever liksom. Att Dansa är det bästa som finns.
 
 Kommer kännas i kroppen imorgon det är något som är säkert. Direkt efter kvällens träning var jag så svättig och slutkörd så jag stod i duschen i en timme typ. Duschade i iskallt vatten. Haha sjukt.

 
 
Mumms !
 
Imorgon är det en ny vecka, kommer bli en grymt skön vecka med typ inge plugg alls tror jag.
 
ha det bra!

puss

Söndagar..

Goddag!
 
När kusin åkt hem ( hon sov här inatt ) så får man försöka underhålla sig på något sätt, och det kan se ut såhär ;)
 
 
Om en timma ungefär åker jag till dansen och blir där till sent ikväll, sedan går jag direkt  till pappsen . Vi får se hur uppdateringen blir sen idag. 
 
Puss så länge
 

mummsigt mellanmål

Ligger i sängen just nu och myser framför gossip girl med ett väldigt gott mellanmål. Mumms !
 
Blodapelsin, turkisk yoghurt och mörk choklad. Samt en latte !
 
Ett tips till er som älskar choklad lika mycket som jag gör, köp mörk choklad, helst 70%. Väldigt nyttigt. Läste någonstans att man ska äta mörk choklad minst en gång per dag för att det innehåller massa antioxidanter. Fantastiskt.
 
puss

Solig vinterdag

Efter att jag och mamma dansat zumba så kom Mormor och Leif hit och fikade lite och så.  Sedan badade jag, i kokhett vatten. Underbart.
Sedan insåg jag att det var perfekt väder för att gå ut på en promenad. Så jag tog med mig Joakim på en promenad och köpte choklad. Tog med kameran såhär får ni några bilder :)

Nothing like u

Har glömt att visa er ett jättefint halsband som jag fick från min mormor i Torsdags. 
 
Idag blir det bland annat Zumba med mammsen, Och sedan bara mys. 
Ha en underbar helg !
 
puss
 

Haircut


Ny frisyr

Hej hej!

Ny frisyr nu, riktigt nöjd, och skönt att bli av med det slitna i topparna!
 

Fredag

Sitter och äter frukost just nu samtidigt som jag pluggar lite .

Idag är det fredag, så himla skönt ! Efter skolan ska jag till Josefin , hon ska nämligen klippa mig. Det är verkligen på tiden att klippa håret nu. Resultatet kommer senare ikväll! :)

Puss


pluggar

Ligger i sängen och pluggar lite spanska. 
Kom hem för en stund sedan från dansen. Innan dansen, direkt efter skolan så gick jag till mormor. Vi åt god mat, myste, pratade i massor, kollade på tv och hade det allmänt mysigt. 
 
 
Två bilder från dagen får ni också :)
 
Imorgon händer det någonting spännande. Mer om det imorgon!

puss

Ingen vila

Godmorgoooon! :D
 
Igår kom jag hem runt nio så hann inte blogga någonting då för jag var tvungen att plugga.
 
Det var superkul att dansa balett, kommer verkligen fortsätta. Hade redan världens träningsvärk igår, har dubbelt så ont idag. Haha, så kan det gå.
 
Föräldramötet gick väl sådär. Jag stod ju mest och sålde fika, så det var ju inte så jobbigt.. hehe !
 
Idag efter skolan ska jag ta en promenad till mormor, också ska jag fira min alla hjärtans dag där. För att sedan åka på dans ikväll. Finns inte tid för vila även om det är alla hjärtans dag ;)
 
En bild på mitt mellanmål igår. Mummsigt
 
Nu ska jag klä på mig och fixa mig inför skolan.
 
Ciiiaaaao
 

Idag är det onsdag..men..

Godmorgon på er !
 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Emmas födelsedag, hurra hurra hurra ! Grattis gummsan ! Love u




 

Har alldeles precis ätit en fruktansvärt god frukost, hehe, standard. Så nu är jag pigg och glad och jag hoppas att det håller i sig resten av denna dag. Efter skolan sticker jag ner på stan direkt, och halv 5 är det dans. Ballett står det på schemat idag.. Spännande ! 
När jag dansat klart tar jag en promenad upp till skolan igen. Där ska det nämligen hållas ett föräldramöte ikväll, och jag ska sälja fika.
 
Idag har jag på mig det här :)

Tigerbalsam

Godkväll!
 
Ligger i min säng just nu, har precis smörjt in mig med tigerbalsam runt höften typ, och det är inte skönt ska jag tala om för er, jätteobehagligt.. Men hellre det än stela höfter, och knäppningar när jag går och dansar.
 
Dagens :
 
Efter skolan idag tog jag och Mikaela en sväng till gymmet, och Ikväll har jag varit på torvallagården med Emmsa, vi dansade och stretchade i några timmar och sedan spelade vi kort, och umgicks med alla andra som var där.
 
 
Några bilder från dagen :)

känns bra att vara tillbaka

Ni anar inte hur skönt det var att vara tillbaka på Dawes efter det otroligt långa uppehållet. 
Imorgon ska jag och Emmsa träffas och dansa också !
 
Imorse åt jag världens, och nu menar jag världens godaste frukost. Mmmmm 
 
just nu sitter jag på golvet i mitt rum och stretschar. Jag vill bli vig igen.
 
 
Vi hade riktigt trevligt hos farmor ikväll. Med mycket gott ! Runt åtta skjutsade storebrors flickvän, (som också heter Josefin ) hehe, ner mig till dansen och nu är jag hemma därifrån. 
 
Dagens outfit :)
Ny tröja från Monki!
 
Skulle egentligen behövt komma igång med lite skolarbete ikväll, men orkar verkligen inte nu.
 
Godnatt.
 

Hos födelsedagsbarnet

 
Hej på er !
 
Just nu är jag hos min älskade farmor som fyller år idag. Klockan sex kommer alla gästerna så jag kom hit lite tidigare och hjälpte farmor, hon hämtade mig från gymmet för en stund sedan. Körde ett ganska lugnt men ändå jobbigt pass idag. Har nämligen dans ikväll också. Som jag längtat !!
Men vi hörs !
 
puss
 
 

The last few days

Godkväll !
 
I helgen har jag haft fullt upp. I fredags körde jag ett dödspass på gymmet med Jens i min klass. Sedan hade jag tänkt åka hem och packa för att sedan sova hos kusin, Men då ringde mamma och sa att Leon fått en astmaattack så då blev det sjukhuset istället. Fast sov ändå hos kusin sen, vi gick till och med och köpte oss lite gotta innan vi gick hem och kollade på massa filmer. I lördags så var vi på sjukhuset en sväng, och sedan var vi bara med vovvarna också sov vi med dom sedan. Idag vaknade jag runt åtta av massa pussar från vovvarna, så då klev jag upp, gick ut en sväng med dom och sedan gjorde jag frukost på sängen åt kusinen. Så sjukt snäll jag är alltså. 
När vi kände oss vakna senare så tog vi på oss massor av kläder, packade en väska med varm choklad också gick vi några kilometer på isen/storsjön. Jättehärligt. Därefter satte vi oss på donken och tjockade oss. Hehe
Efter en stund så hämtade mamma mig också åkte vi till farmor, hon jag joakim och jakob då. Så åt vi där och kollade på massa filmer från när vi var små. Det var jätteroligt att se!
 
Nu ligger jag i sängen, nybadad och ska kolla på gossip girl. 
Godnatt
 
puss
 
 

Tiden går så fruktansvärt fort

Ni anar inte vilken ångest jag har över att tiden går så fort! Hinner knappt leva livet känns det som..
 
Sitter och dricker morgonens latte. Har ätit en riktigt god, näringsrik och bra frukost så att jag håller mig pigg under nationella som kommer att vara nu direkt från morgon. Igår hade jag nationella prov i svenska muntligt, och i förrgår nationella prov svenska läsförståelse och idag blir det nationella prov svenska skriva. Sikken tur att jag älskar att skriva då! Kommer gå bra tror jag :)
 
 
Efter skolan idag ska jag gymma. Hårdträning som alla fredagar. Efter det så hade jag tänkt att träffa mormor, men vet inte riktigt om det blir så vi får se, har saknat henne som en tok i alla fall. 
 
Vet inte om det blir inatt, eller imorgon men kusin ska kanske sova här i alla fall. Så det blir ju super bra det!
 
Men nu måste jag gå och hitta en outfit till dagens, och sedan börja glida mot bussen.
 
önskar er en trevlig dag.
 
puss

Tillbaka - En grattis hälsning

Godkväll på er.
 
Förlåt för den kassa uppdateringen, men det är så himla mycket nu. Har haft tre prov denna vecka, varav två var nationella, dessutom är det ett nationellt prov imorgon också. Det är inte bara dessa prov som ställer till det för uppdateringen, det är andra skolsaker också, och såklart saker i mitt privatliv också. 
Men nu är jag i alla fall här igen.
 
Har precis målat naglarna, har verkligen haft ångest över dem för att jag inte gjort någonting åt dem på ett tag. Men nu är det fixat så nu kan jag fokusera på allt annat istället.
 
Vill även passa på och gratta en av mina bästa vänner Carolin som fyller 16 år idag. Grattis världens bästa och finaste du !
 
Nu ska jag sätta mig ner och göra klart ett träningsprogram som jag har i idrottsläxa, och sedan ska jag förbereda mig en aning inför det nationella provet imorgon, och däreften blir det att titta på gossip girl och sedan sova.
 
Puss

Favorit mellanmålet

 
Nu ska jag lägga mig och kolla på gossip girl och äta denna fantastiskt goda måltid.

ZUMBA

Nu är det dags för ZUUMBA !

Bra humör denna dag, hur kan det komma sig?

Hello!
 
Idag är en sådan dag då jag skrattar och är glad åt allt. Väldigt sällan jag får sådana dagar, i synnerhet på en måndag? Herregud.. Livet är allt bra ibland.
Har dankat av ett SO prov idag, gick faktiskt grymt bra och jag är nöjd.
 
Dagens 
Ny halsduk :)
 
 
Ny tröja :)
 
Nu ska jag äta lite mat innan det är dags för zumba.
 
puss
 

Spontan middag på restaurang - plugg

pappa jag och joakim tog oss en middag på restaurang idag igen, väldigt spontant och så men det var super gott och det behövdes lite extra mat idag, då jag tränat som en galning.. plus att resten av min kväll har bestått av PLUGG. Så himla trist. Tur att det finns sociala vänner säger jag bara.

Two new darlings

 
 

Dagen som egentligen borde vara en vilodag

Hej på er sötnosar.
 
Jag sitter mätt och belåten hemma hos pappa, nyduschad, och nytränad.. Haha kan man säga så? Hehe.
Imorse klev jag upp klockan 8. Gjorde mig en latte och tog sedan en promenad upp till gymmet. det fick bli 1 mil powerwalk, plus styrka och stretch. Riktigt jäkla nöjd är vad jag är :)
När jag var klar på gymmet tog jag en promenad hem igen och duschade. Eftersom att jag inte åt någon frukost innan gymmet, och jag var på gymmet till klockan 11, så gick jag tll törners och köpte lunch åt mig , pappa och joakim sedan. 
 
 
Om cirka en timme ska jag, farmor och Joakim på bio. Men innan dess ska jag plugga !
 
Gårkvällen då, jo runt halv 7 kom jakob och hans flickvän hit, så då gick vi på sir winston och käkade. Riktigt gott, och trevligt såklart. 
När vi kom hem sedan så somnade jag nästan direkt.
 
Nämen nu ska jag börja plugga . så vi hörs senare.
 
puss
 
 

Mys dag med min solstråle

Hej på er !
 
Jag kom nästan alldeles nyss hem från en dag med Emma ! Vi har shoppat, ätit, kollat på en dansshow och lite sånt :) Underbar dag.
 
Senare idag ska jag, pappa och brorsorna ut och käka på restaurang, det ser jag verkligen fram emot :)
Och imorgon, ja, förutom massor av plugg så ska jag köra några timmar på gymmet. 
 
Ha det bra !

puss
 

Fredag

Hallojsan!

Jag har precis kommit in från en shoppingrunda, kände att mitt humör inte var så bra efter denna skoldag så jag passade på att liva upp humöret genom att ta en shopping tur. Visar det som fick följa med hem, någon annan dag :)
 
Nu, ska jag gå och möta upp Molly. Vi ska käka god mat och sedan gå på bio. kommer bli super mysigt det.
 
höres.
 
puss
 
 

RSS 2.0