Är man lite Go eller

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det relativt, känner av pollen och har ont i halsen men annars bra. 

Igår slutade jag vid lunch. Åkte hem och kollade på serier och väntade på min älskling. När han var påväg hem började jag göra iordning lite fika. Och överraskade honom när han kom. Han skämmer bort mig varje dag, så kände att jag behövde skämma bort han också lite ;)

Senare var vi på en lägenhetsvisning. Sedan tog vi en promenad hem till Oscar. Senare på kvällen åkte vi bil med Oscars kompis Henke. 
Ha en bra dag. Puss

När man ska försöka vara seriösLite vårHej på er!

Idag har det varit varmt och soligt, verkligen haft vårkänsla. Jag och Oscar tog en promenad på förmiddagen. Stannade och solade ett tag och det var verkligen underbart. Vid halv 3 blev det sen lunch och tidig middag på allstar med mamma, brorsorna och Alexandra. Efter det blev det några timmars jobb. För er som undrar varför uppdateringen varit kass så är det för att jag jobbat varenda Dag denna vecka . 

Puss

Bilder från helgen i Edsåsdalen- Gräpplingen

Hej på er, vi har haft en underbat mysig helg i Edsåsdalen/gräpplingen. Här får ni massor av bilder. Vi har myst, åkt skoter, ätit gott, druckit gott, bastat, fiskat, solat och ja ni förstår. Haft det jäkligt bra helt enkelt :)
 
Hoppas allt är bra med er. 
 
puss
 
 
 

RSS 2.0