20160229

Hej på er,
hoppas ni mår toppen :D Jag mår bra förutom att jag är förkyld som vanligt.. så less men vad ska man göra liksom. 
 
Jag har inte bloggat på ett tag som ni vet av olika anledningar. Men jag tänkte inte säga så mycket i detta inlägget, utan bara visa er ett antal bilder så får ni tolka den senaste tiden som ni vill. 
 
Jag ska bli bättre på att blogga, ska även ta och spela in någon film framöver, har lite idéer ;)
 
 
Imorgon ska ni få se bättre bild på min nya pälsjacka :DD::D

Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering. Har haft rätt mycket för mig denna vecka som tex jobb, 100 dagars och plugg. Men ska försöka blogga nåt med massa bilder i helgen, förmodligen på söndag då jag jobbar natt både idag och imorgon. Men ha det bra så länge. Puss
Söndag

Hej på er,
Jag har haft en toppendag. Varit ute i solen och busat och nu ikväll har jag jobbat. 
Hoppas ni också tagit vara på denna dag.

Puss

Kärleksbarnet ♥

Åh vad tiden går fort, här på de tre första bilderna var han i 1års åldern. Resterande är nu när han är 4... världens finaste och underbaraste lilla kille. All den kärlek han ger varje dag är obeskrivlig, han är så klok och omtänksam. Jack Leon Seven Milo Madsen! ♥
 
 
 
 
Jossans gosebarn ♥
 

Alla hjärtans dag

Hej på er,
Hoppas ni Har haft en mysig alla hjärtans dag. Jag har jobbat hela dagen men slutade nio och möttes då av detta när jag kom hem till Oscar. Bäst är han!

Även Viccis kom på jobbet idag och hade med sig massor av godis. Gulligull!


Godnatt, puss20160210

Godkväll!
Hoppas ni mår fint, jag mår relativt bra. Är förkyld som vanligt och ständigt trött men livet flyter ändå på rätt bra. Avklarat två prov idag, som gick över förväntan. Även jobbat lite åt pappsen. Ikväll har jag varit barnvakt, och sedan bara tagit det lugnt med min Oscar. 

Imorgon väntas det födelsedagsmiddag för farmor som fyller år, blir trevligt! 

Puss på er 
Min helg i bilder

Hej på er,
Jag har hunnit med en massa i helgen. Har varit på bio, tränat, kollat på mello, shoppat, åkt pulka, umgåtts med familjen en massa, varit på verkön och verkö slott... Himla bra helg :)Ny bikini från IVY REVEL

79 kr/delen, jag har storlek S och den satt perfekt. Så nöjd!
 
Puss

Torsdag

Hallo, 

Ikväll blev det ett pass på gymmet med babe. Sedan åkte vi hem till mig, åt gröt och duschade. Nu ligger Vi i sängen och ska sussa. 

Puss 

She likes My ASS to

Bra gympass igår med bästa gympartnern. Vi körde biceps och triceps och avslutade med högintervaller. Alltså kan säga att vi var helt döda efteråt, samtidigt som det kändes väldigt skönt! Vi båda sträckte oss av någon konstig anledning, hon i vaden och jag i låret.. Men med rätt stretching och varmt bad är det nu borta.

Puss och kram 

Födelsedagsmiddag på allstar

Igår vankades det födelsedagsmiddag på allstar. Vi firade bonuspappa Mathias som fyllt år. Inte ofta vi är allihopa i familjen "Madlund", men attans så trevligt vi har det tillsammans!!

RSS 2.0