Tisdag

 
Idag är det tisdag och jag har inte gjort så mycket mer än att gå i skolan, planerat morgondagen och kollat på film. Är otroligt trött och vi får se om jag orkar dra mig till gymmet..
 
Annars har jag inte så mycket mer att säga.. ingen blogginspo alls.. förlåt.
 

Måndag

Nu är det måndag och skola.. tog en dagens outfit bild lite snabbt nu innan jag sätter mig på bussen mot skolan.
 
Hoppas ni får en underbar dag. Kram
 

Härligt lov

Vilket härligt lov jag haft alltså. Har bott hos farmor i stort sett hela lovet och varit med felicia typ varje dag ;) 
For till hara i torsdags, badade badtunna osv osv ;) Det var jag, Felicia, melinda, benn, kim, gorm, henke och jocke. Vädret har varit underbart och jag har solat varje dag. Igår grillade jag, felicia och emelie. Sedan drog vi vidare till grabbarna som var hos kim. Sov sedan hos pappa men imorse tog jag en promenad/powerwalk till farmor och åt frukost där. 
 
Har inga bilder att visa just nu men det kommer :)
 
 
 
Nu sitter jag ute på balkongen hos mamma och solar in i det sista för att imorgon kommer det dåliga vädret tillbaka..
 
ha det bra så länge! kram
 

So sunny

Hej på er!
 
Igår gick jag , pappa och jakob ut och käkade middag. Sedan kom Felicia till stan och det blev utgång. Sedan sov vi lite spontant sådär hos Denise. Idag har vi suttit ute på balkongen, ätit underbar frukost och solat. Faktiskt fått lite färg! 
 
 
Nu är jag hos pappa, nyss duschat och ska strax börja fixa mig lite. Ikväll blir det utgång igen tror jag :)
 
kram

Today before gym

Hej på er!
 
Gudomligt bra väder idag igen. Imorse kl 6 klev jag upp, gjorde perfektaste bananpannkakorna och sedan stack jag på gymmet. När jag hade gymmat klart tog jag mig en sväng förbi pappas kontor, sedan duschade jag osv. Efter det åt jag lunch ute med pappsen. Nu har jag precis varit till mamma och hämtat lite grejer ( ska vara hos pappa resten av veckan ) och snart kommer Felicia in till stan och då får vi se vad vi hittar på :)
 
Titta så bra de blev :')
 
 
Hörs, hej!
 

Vilken underbar dag!!

Herregud, det har varit sommar här idag. Varit ute i solen precis hela dagen. Först tog jag och mamma en springtur imorse, sedan duschade jag och fixade till mig lite, efter det var vi ute på gården, solade osv, vid lunch kom kusinerna hit och då grillade vi hamburgare, när de hade åkt solade vi lite mer och sedan stack jag och bonuspappa på en långpromenad hela 8,2 km i stekande sol. UNDERBART! Gick i linne liksom.. :') När vi kom tillbaka hem så fikade vi lite och spelade poker. Kom precis upp på mitt rum, är helt slut och kommer somna vilken sekund som helst tror jag.. 
 

Morning routine - before workout

Imorse stack jag och mamma ut på en springrunda i solen igen. Men innan så passade jag på att filma min morning routine, innan träning då eftersom att ni haft önskemål om fler videos och så :) 
Ni får dock har överseende med att jag var nyvaken när jag spelade in detta så jag ser ut som jag gör och rösten låter sådär mörk som den brukar göra på morgonen.. hehe men men :) 
Ge gärna tips på fler videos jag kan göra.
GLÖM INTE ATT KOLLA I HD!
 

Mitt påskägg i år

Mitt påskägg i år var fyllt med naturgodis. Mumma!
 

Snabbt smidigt och enkelt - Bananpannkakor

Herregud vad jag älskar bananpannkakor. Har precis käkat detta till frukost och det blev de godaste bananpannkakorna jag någonsin gjort.. även om de blev de fulaste också.. hehe ;)
 
Hur gör jag då? Jo, jag mixar bara ihop 4 ägg och 2 bananer, sedan steker jag detta i smör ( inte så nyttigt men hade ingen kokosolja hemma ). De bränner fast ganska fort så man får vara snabb att vända på dem. Kanske därför mina ser ut som de gör... 
 
Jag testade att toppa med vaniljkvarg och lingon. Men fy tusan vad gott det blev!
 
Igår gymmade jag och sedan på kvällen så var vi bjudna på påskmiddag. Riktigt trevlig och gott, det var mycket grekisk mat och det är ju så gott! Alla barn fick sedan gå på påskäggsjakt.. så lite godis blev det allt för min del.. men det är ju som sagt påsk :) 
 
Dagens planer är ej färdigställda mer än att de som bjöd oss på middag igår, ska komma hit och äta lunch hos oss idag.
 
Vi hörs!
 
kram

Vilken härlig dag!

Passade på att bjuda hem mormor och Leif ikväll för årets första grillning! Underbart.
 
Gino med vaniljkesella till efterrrättt.... mmmuuums.
 
Godnatt, kram!

Zumba film klar

Nu är zumba filmen klar! Glöm inte att kolla i 1080p, HD. Som man ställer in om man trycker på "hjulet" bredvid klockan i nedre högra hörnet! :)
 

Today's shape

Imorse tog jag och mamma en springtur i finvädret, sedan stannade jag ute en stund och körde lite styrka. Jättehärligt! När jag kom in tog jag lite bilder, fel ljus men syns ganska bra ändå :)
Lite deff på det här så ;)
 
 
 
Edit: Instagrambilden visade musklerna lite tydligare ;)
 

Påsklov

Firar in lovet med lite gotta och mys med familjen.
 

Ny favorit

 
 
 
 

Fredag

Himla kul hade vi igår på inspelningen. Dock var det svinkallt men det var det värt. Efter vi hade filmat klart åt vi middag på restaurang. Hade verkligen supertrevligt, och det satt mycket bra med 10 bitar sushi :')
 
Nu sitter jag och kollar igenom filmerna, börjar 12 idag!
Ville bara önska er en toppen fin dag!

kram
 
 

Zumba film inspelning

Nu är det dags att åka in mot stan för att möta upp resten av crewet som ska vara med på zumba filmen. är riktigt excited dock började det precis snöa.....
 

Barnvakt

Godmorgon!
 
Idag är det onsdag, och från och med idag till söndag kommer jag att vara barnvakt åt bebis. Vilket betyder att bloggningen kommer skjutas åt sidan ännu mer. Har massor av plugg, filminspelning ( mer om detta när det är klart ), och just barnvaktsdelen och detta kommer ta nästan all min tid.
 
Imorse klev jag upp klockan 6, mamma och Mathias åkte vid kvart över så jag gjorde frukost och pluggade en stund innan Leon vaknade. Klädde på honom, gav han medicin osv sedan gick jag med han till dagis. Jag börjar 12 idag så nu har jag några timmar på mig att plugga. Härligt ;)
 
lite om igår då - Efter skolan mötte jag upp Julia, vi fixade lite med våra sommarjobb och sedan gick vi på stan en stund innan jag åkte hem och duschade osv. Vid 6 åt jag, Julia och Denise på max. Efter en stund kom Felicia också. Vi for sedan vidare till gården och hade riktigt kul, som vanligt!
 
 
Önskar er en riktig bra dag, och bra dagar framöver också om vi inte hörs något mer på ett tag.
Delar med mig av ett bra citat!
 
 
puss

Today´s

 

All my days

Hej på er sweethearts!
 
Sov hos Julia i fredags efter en härlig kväll med middag på restaurang och mys på gården med underbara människor. Igår kollade vi på bio ( need for speed, sjuuukt bra ) och sedan drog vi vidare till Odensala där vi träffade alla grabbarna. Drog vidare till Jesper efter ett tag, fulade oss, och myste allihopa där framför en film. 
Sedan kom mamma efter 12 så skjutsade vi hem Julia innan vi åkte hem. Imorse vaknade jag supertidigt, åt en riktigt god frukost och sedan städade jag.
 
Om en stund glider jag till farmor och vi får se vad vi hittar på!
kram
 

Äntligen Fredag!

Hej på er!
Äntligen fredag känner jag. Ikväll ska jag och Julia äta middag på restaurang, sedan ska vi ta oss en sväng till gården och bara ta det lugnt. Myskväll helt enkelt.
 
 

Längesen

Haha, kände för lite throwback denna morgon. Jösses vad längesen det känns som om det var.. smal var jag och lugg hade jag också.. :) Det var tider det... ;)

 
 
 

egendesignat armband

På gården för några dagar sedan pysslade vi en stund.. blev att jag gjorde detta armband.. hihi
 

Torsdag - ny hårfärg

 
Ny hårfärg! Inte så jättestor skillnad men men :)
 

Breakast

Godmorgon sötnosar!
 
Igårkväll for jag till odensala med Felicia och Julia. Vi spenderade kvällen på gården, spelade spel, pratade massor och hade fantastiskt kul :) När gården stängde så åkte julia hem men jag och felicia stannade kvar en stund i odensala med Robin och Jesper :)
 
Nu sitter jag och äter frukost. Det är en bra dag idag känns det som, woho
 
 

RSS 2.0