Tuesday

Vilken härlig dag! Sol exakt hela dagen. Började dagen med sovmorgon, sedan körlektion. Gick helt okej!

Strax innan jag slutade kom Felicia och Max förbi min skola. Vi gick på stan, träffade Lisa Pontus och Markus också. Vid 5 åkte Jag hem. Lagade mat och sedan kom Elina. Vid 6 kom mamma med Leon. Hon lämnade honom här och så var jag o Elina barnvakt. Vi tog bussen till Ica och köpte glass. Sedan mötte vi upp Robin så svängde vi förbi gården en sväng. 
























Nu ligger jag i soffan och kollar på ex on the beach. 

Hörs imorn! Puss

Ny vecka

Idag är det måndag och jag är jätteförkyld. Fick typ inget gjort på första lektionen och matteprovet efter lunch ska vi inte ens prata om.... Sämst. 

Efter skolan mötte jag upp Felicia Lisa och Clara. Vi gick runt en stund och sedan efter 4 åkte jag till lägenheten. Åt mat och sedan gick Jag till Oscar och där har jag vart hela kvällen. Vi var barnvakt en stund och jag blev bra kompis med Hans underbart söta lillasyster! Nu kom Jag precis tillbaka till lägenheten och sitter och fikar samt kollar på film.





Imorgon har jag körlektion, så vill inte bli mer sjuk nu... Får dricka te och knarka halstabletter ...

Hörs imorn! Puss 

Helg

Min helg har varit superbra med festligheter och så. Nu ikväll har jag varit ute i Odensala med grabbarna , Lisa och Felicia. Kom precis in och ska plugga.









Hoppas ni också haft en toppen helg. Inte långt kvar till helg igen.

Hörs imorgon! Puss 

Trevligt sällskap

Godmorgon. Är för det första typ zombie idag. Skoldagen igår var rätt seg.. Och sen Somnade jag runt 3 inatt. Felicia, Lisa, Robin, Simon och Jesper kom förbi min brors lägenhet igår (jag bor själv här i 4 veckor ). Vi gjorde inte så mycket mer än pratade, kollade tv och bara slöade. Grabbarna var här till 1 inatt. 



















Nu sitter jag och äter frukost. Hörs senare under dagen! Puss 

Drive in med Limon

Är precis hemkommen från Oscar. Åkte till han runt 6 och var där till 11. Övningskörde faktiskt dit... Gick relativt bra :)
Mathias kom och hämtade mig i Limon kl 11 och då var vi så hungriga så vi körde donken drive in med Limon. Kändes lite tokigt ;)




Nu ligger jag i sängen och ska sova. 
Hörs imorgon. Puss

Onsdag

Är så trött och less på att det alltid ska bli dåligt väder efter en dag med fint. Usch.
Idag efter skolan stack jag på gymmet och köttade. Nu är jag hemma och ikväll blir det nog ut och övningsköra!





Soligt och bra

Igår var det helt fantastiskt väder. Och körlektionen jag hade kl 11 gick as bra faktiskt. Efter skolan mötte jag upp Lisa Felicia och Clara. Vi strosade runt på stan. Köpte lite gott och satte oss i solen på torget. Senare åkte jag hem också firade vi Joakim hela kvällen med massa fika.







Grattis Joakim!

Idag fyller lillebror 16, grattis på din dag Kimmi!






Svettats på gymmet - nu åker jag o bror limo







Ett förbannat gott mellanmål

Måste tipsa om ett enkelt, nyttigt och suuuupergott mellanmål. Perfekt innan träning. Nämligen avokado och riskakor. Så enkelt men ändå så gott. 
 
Sitter och mumsar på detta just nu och ska snart iväg på gymmet och träna med Elina.
 
Hörs puss

B&J I MASSOR

Idag har jag varit på fotoutställning med mamma. Sedan for vi och åt lunch på Boda borg för Leon skulle åka gokart. Sedan åkte vi förbi northcar och lyssnade på Andreas Carlsson. Sedan for vi hem. Jag pluggade en stund. Farmor kom även förbi med massor av B&J glass. Men är hon underbar eller är hon? 
Sedan dess har jag bara legat i sängen och tjockat mig. 





Tror jag ska sova snart. Är fortfarande seg efter fredagens bravader .. ;)
Hörs kram

Ute på äventyr med Limon

Jag Mathias och Jonte är ute och finåker med Limon. Jag fotograferar den till hemsidan och så. Så håll utkik ;)






Partyfredag










Galen kväll och natt. 
Idag har jag varit på stan med Joel Gabriel och Isabelle en stund . Sedan kom farmor och hämtade mig och då åkte vi hem och drack kaffe. Sen for jag mamma Leon och Mathias till Nortcars invigning där Lisa Ajax och Josefine myrberg från idol sjöng. Riktigt bra!





Nu blir det plugg och senare ikväll ska vi fotografera limon!

Hörs puss 

Tog och investerade i en limo

Jaha då var torsdagen avklarad. Massa skratt och snack på skolan idag så dagen gick fort. Vid halv 4 kom Mathias och hämtade mig och några klasskompisar i Limon. Vi har nämligen investerat i en limo, min familj är lite crazy. Han skjutsade oss till stan och där fixade vi lite saker. Fick även med mig lite behövliga saker hem. 






Nu ska jag sova. Puss

Gårdagen

Igår började jag som sagt dagen med en pw. Sedan var det skola fast hade bara en lektion som inte ens var en lektion, så slutade halv 2. Då gick jag till stan och hängde med några killar i klassen sedan mötte Jag upp Lisa och Felicia. Vid halv 5 åkte Jag hem, gosade med bebis och rensade garderoben. Pluggade även lite. Men fy vad jag inte har någon motivation alls till  skolan just nu. Måste skärpa mig... 






Morgonpromenad innan skolan






Äntligen

Hallå!

Idag efter skolan bockade jag av något som stått på min "måstegöra-lista" hur länge som helst. Jag skrev nämligen in mig på körskolan. Bokade även min första körlektion så nu blir det att börja med körningen på riktigt. Har bara kört ett få antal gånger hemma så det ska verkligen bli skönt att komma igång på riktigt nu. Är ju mindre än tre månader kvar tills jag fyller 18 så... Wehooo




Det här med spontanitet är bra

Igår var jag på stan med farmor, åt lunch och shoppade lite. Senare tog jag även en fika med mamma. På kvällen åkte jag och några killkompisar till nälden lite spontant. Träffade några där sedan tog vi det lugnt ett tag hos Jonas. Runt 11 åkte vi in till stan träffade folk och hade det trevligt. Åkte hem runt halv 3. Nu ligger jag i sängen och tänker ligga här hela dagen för att det snöar.......









Lite åre och lite farmor

Idag har jag åkt skidor i åre. Sämst underlag och sämst väder men hade kul ändå. Känns bra att man iallafall åkt skidor två gånger nu i vinter innan skidsäsongen är över helt.










Nu ikväll har jag myst hos farmor, även träffat en killkompis en sväng. Mer har min fredag inte bestått av. Skönt att ta det lugnt ibland.




Nu sitter jag och dricker te med farmor. Snart blir det sängen. Puss

Roadtrip till Sundsvall

Godkväll! Är precis hemkommen från Oscar. Så mys, myste med vovven å. Gooooos!




Tidigt imorse for jag Mathias och Leon på en Roadtrip till Sundsvall. Det var en sjukt Mysig tripp, var på birsta och så. Hann träffa farmor en sväng också som är där och strålas. 
Väldigt bra dag!!



















Bjuden på middag

Idag har jag varit barnvakt. Har även varit på eastern och käkat middag med min klasskompis jakob, han bjöd mig den sötnosen. Efter det for jag till Oscar och var med han några timmar. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon bär det av en sväng till Sundsvall, blir bra det. 




 Kram 

Badet och bio

Igår var man på badet, sedan åt vi middag och vid 9 kollade vi på bio. Fast and furious 7, så sjuuukt bra! 




Idag har jag inte hunnit gjort så mycket mer än ätit frukost och lekt med Leon. Ska vara barnvakt några timmar nu, sedan får vi se vad som händer. 



Puss

Tension

Hej på er! 

Hade en superbra kväll igår. Var med kusin Julia, åt middag och annat gott hos henne. Var ut och promenerade en sväng och kollade på film också. Sedan sov jag hos mormor. 





















Nu är jag påväg hem, ska på badet om ett tag med lite släktingar.

Kram 

Stolt

Stolt över mig själv som kommit igång med träningen igen. Startade denna dagen med ett hårt pass i hemmagymmet. Nu blir det att hoppa i badet och sedan lunch. 





Puss

Påskigt

Hej på er!

Hade en riktigt mysig dag och kväll igår. Började med ett träningspass med mamma (känns i kroppen idag kan jag säga), sedan fixade vi oss och for till stugun där Moffa har stuga. Vi åt god middag och massor av fika. Jag övningskörde dit, och det är ju några mil.. Kändes bra ;)








Idag blir det en promenad i solen tror jag. Sedan bara vila och ta det lugnt. 

Ha en bra dag! Puss


Glad påsk

Nemen tjenare! 
Inte bloggat på ett tag men har faktiskt haft fullt upp.

I tisdags var det uf-mässa. Det var hur kul som helst och vi fick 23 tavlor sålda, så himla nöjda!
Efter mässan blev det födelsedagsmiddag med bröderna och pappsen eftersom att pappa fyllde år. 







Igår fick man lov. Firades med massa underbaringar. Började med en fest i stan sedan vidare till Jesper i Odensala där det var massor av folk. 



















Vi somnade kl 8 imorse, och klockan 9 gick jag till farmor och vi hängde ett bra tag. Städade ur gammelfarmors rum på ålderdomshemmet och så. Sedan när vi var klar var det lunch hos mormor. Nu ligger jag i soffan med mamma och kollar på Let's dance. Har sovit typ hela kvällen, men även ätit god middag med bröderna och mamma. 





Puss

RSS 2.0