Imorgon är man i Turkiet









kan inte fatta att imorgon är jag i Turkiet.. Ska bli sååå skönt. Har packat hela kvällen och nu har jag precis klivit upp från ett långt varmt bad. Som sagt blir inga kamerabilder men många mobilbilder istället. 

Ska försöka uppdatera om jag får tillgång till internet i veckan. Men kan inte lova något. Annars hörs vi igen om lite mer än en vecka. Pussssssaaaarr

Första skoldagen

Idag var det då dags att börja skolan igen. Känns sjukt att jag går i tvåan nu men fan vad taggad jag är alltså!! 



Var på sjukhuset hela förmiddagen och var bara på skolan sista halvtimmen men det var kul att träffa alla igen, och alla nya såklart!


Nu ska jag sova för jag har jätteont i huvudet. Godnatt!





Lördag






Tusen gånger godnatt

Kvällen igår var jättebra. Hade först en mor och dotter stund då vi gick på bio tillsammans. Vi såg en film som hette tusen gånger godnatt! Den var faktiskt helt okej. Inte ofta jag och mamma hittar på något själva så det var supermysigt. Världens bästa mamma.





Efter bion mötte jag upp Felicia Denise och Karolina. Vi åkte bil och svängde förbi en fest och träffade lite folk. Jag och Felicia åkte in till stan en sväng och träffade några andra också. Vid 1 tiden fick vi skjuts hem av Tobias, han och oliver stannade även en stund hemma hos felicia. När de hade åkt så tog vi fram chipsskålen och kollade på film. Men båda var trötta så vi kollade inte så länge.

Nu är jag påväg hem en sväng för att senare åka in till stan igen och träffa Denise och Felicia. Ikväll blir det förmodligen lite partayy. 


Kram

Workout time



Magmusklerna är borta helt och hållet... Så idag blir det cardio och abs! 

Det var på tiden

Hejsan!
 
Ännu en ledig dag, så himla konstigt att vissa redan börjat skolan medan man själv inte börjat. Skönt!! 
Idag vaknade jag innan 8 av någon konstig anledning, men det var bra för jag har hunnit tagit itu med saker jag tänkt ta itu med men inte gjort på väldigt länge. I de sakerna ingick bland annat fix inför skolan så det är klart nu!
 
Om en stund ska jag till gymmet och träna, tränat varje dag denna veckan, men man måste ju ligga i till man åker till turkiet ;)
 
 
Ikväll ska jag följa med mamma på någon grej och efter det får vi se om jag orkar träffa lite folk eller om jag åker hem!
 
Vi hörs!
kram

21 augusti

Hejsan!

Idag har jag varit på stan med Julia, köpte en grå enkel T-shirt, en almanacka och en vit kofta. 





Efter vi varit på stan så gick jag till gymmet och tränade ungefär 1,5 timme. Nu är jag hemma, ligger i badet, kollar på film och bara myser. Härligt!



Kram 

Inte länge kvar nu

Godmorgon!
 
Har fortfarande ingen kamera därav blir det mobilbilder.. vet inte om jag kommer hinna fixa den till nästa vecka heller.. Det som är så trist är att på torsdag nästa vecka åker vi ju till turkiet och jag vill ju fota massor då... :( Men men, vi får se hur det blir, får väl passa på att njuta fullt ut istället då ;)
 
På tisdag nästa vecka börjar skolan, går i skolan två dagar och sedan sticker man en vecka till turkiet. Så najs! 
Jag är sjukt taggad på skolan faktiskt :)
 
Jag förra sommaren i turkiet :)

 
 
 
 

Selfieees






Svar på kommentaren om mina nya träningsskor - nej jag vet att det är asics men jag köpte dem på affären Nike :)

I love this




Vaknade upp hos jullan andra dagen i rad idag, åt frukost sedan åkte jag direkt till gymmet och blev där i några timmar. Nu är jag hos mormor och senare ikväll ska vi till kusin som fyller 8 år idag. 

Vi hörs! Kram 

Det nya från stockholm

 
 
 
 
 
Inte det bästa bilderna men har lånat en annan kamera eftersom min inte funkar, och jag ha rinte riktigt lärt mig den ännu.. ;)

Mumsigt mellanmål




Äntligen tillbaka till gamla vanor




Så himla härligt att vara tillbaka på banan igen. 1,5 h Powerwalk! Hade kunnat kört längre men en lite för lång tånagel låg emot en annan tå och gnagde så till slut var jag tvungen att sluta. Hem och duscha och klippa tånaglarna nu!! Haha ;) senare ska jag träffa Julia och sover antagligen hos henne inatt också.

Ha det bra! Puss

Måndag 18/8

Godmorgon!
 
Hade hoppats på sol idag men icke. Regn och kallt. Vilket betyder att jag kommer ta en sväng på gymmet efter sjukgymnasten idag. Men eftersom jag inte får använda vikter ännu blir det bara cardio. Men det gör inget för jag läääängtar att få göra av med allt dåligt jag ätit den senaste tiden. Senare ska jag även träffa Jullan, vi får se om vi sticker ut på en powerwalk eller om vi inte tränar alls utan hittar på något annat kul istället :)
 
 
Kameran funkar fortfarande inte men ska försöka lösa det  så ni kan se vad jag köpte i stockholm så snart som möjligt. Hade tänkt att filma men vi får se hur det blir.
 
Kram

Just nu

Morgondopp!






En hel dag med bara shopping

Idag har vi gått runt på Stockholms gator och handlat för tusenlappar. Nu har vi äntligen kommit hem, dricker kaffe och vilar kroppen. Ikväll blir det tacos.

Måste också tipsa er som besöker Stockholm någon gång att äta på pizza hut. Världens godaste pizzor har de men är ni som mig och föredrar sallad istället, köp deras ceasarsallad. Såååå mumma!






Visar vad jag köpt när kameran börjar fungera igen!

Kram

Helt slut i kroppen

Alltså ni ska bara veta träningsvärken jag har idag, mest i rumpan. Av liksom bara en Powerwalk? Förstår ni hur illa det är. Får inte gymma på två månader pga skadan, och musklerna bara förtinar. Gått ner ganska mycket i vikt också och eftersom jag mest har muskler så är det ju bara dem som försvinner. Eftersom jag inte kan träna så mycket så kommer jag lägga på mig massa fett istället. Aja, får väl försöka komma igång igen om några månader! Fast vänta nu... JAG ÅKER TILL TURKIET SNART. Får försöka hålla kosten någorlunda bra tills dess då.. Och powerwalka är ju inga problem det gäller bara att hitta motivationen... 

Just nu ligger jag i soffan och är arg för min kamera funkar inte så jag måste köpa ett nytt batteri för ca 1000 kr. FUCK. 

Idag blir det att vi åker in mot Stockholm stad och shoppar loss. 


Hörs!
Puss

Gröna Lund alltid lika skoj!















Powerwalk

Hej!

Imorse vaknade jag tidigt, åt frukost och stack sedan ut på en Powerwalk. Nästan 5 km blev det. Riktigt härligt och det var en väldigt vacker promenadsträcka!











Riktigt svettigt, så när jag kom tillbaka hoppade jag direkt i poolen.

Nu har jag duschat och ska fixa mig inför grönan.
Om ni undrar varför det bara är mobilbilder så är det för att kameran dampar.. Ska försöka få den att funka till grönan.

Hörs. 
Kram

Framme i Stockholm

Hej på er! Framme i Stockholm nu, tågresan gick bra inte så jättedrygt då jag läste världens bästa bok, åt godis och kollade på senaste avsnittet av pll. Nu ligger jag nerbäddad och kommer somna vilken sekund som helst. Imorgon blir det Powerwalk och sedan grönan! Vi hörs kram.




Packar det sista

Godmorgon!
 
Nu är det såhär att vid 17:30 idag börjar tåget rulla mot huvudstaden. Blir där från idag till söndag. Blir mysigt. Håller på att packa det sista nu, och som ni kan se är jag en mästare på att packa för mycket, jag är inte ens klar och resväskan är full... Men man måste ju vara på den säkra sidan, väderprognoserna säger olika varje dag så lika bra att ta med sig lite mycket av varje! SÅ ATT MAN KAN PRÖVA OCH VÄLJA OCH SLIPPA FÅ PANIK FÖR  MAN TYCKER ATT MAN INTE HAR NÅGRA KLÄDER MED SIG.. :D
 
 
Som ni kanske läste förut så har jag tagit bort gipset nu. Ärret är sjukt mycket större än vad jag hade förväntat mig, men det är ändå fint på något sätt och läker bra så det är huvudsaken. Nu syns det att man är en krigare.. hehe ;)

Banansmoothie

 
Riktigt nyttigt och gott! 

Ny navelpiercing

 
Köpt på sincity! 

Söndag

Godmorgon!
Som vanligt när man är trött och vill sova så går det ej. 
Vakna nyss, Felicia sover fortfarande. Igår var vi först i Valla med boysen där sedan drog vi vidare in till stan på en fest där men vi va inte där så länge innan vi drog på donken och sedan till valla hos axel igen. Kom hem vid tre tror jag. 







Jätterolig kväll och natt!

Ska hem till mamma snart och fräscha till mig lite för senare blir det middag hos mormor!

Imorgon får jag ta av gipset också!!
Äntligen!!!!

Vi hörs!

Kram 

VANS

Hej på er. Idag har jag varit på stan, shoppat lite nödvändigheter och lunchat med farmor. Nu är jag hos pappa och väntar på att felle ska komma in till stan så ska vi hitta på något kul. 








Sunset

Igår kväll var det en jättefin solnedgång, passade på att ta kort med nya objektivet då. Blev faktiskt ganska bra bilder trots att det stod massa träd och hus ivägen..
 
 

Bebis sover

Ligger i sängen nu bredvid Leon. Han somnade på tre sekunder efter att vi tagit medicin, bytt blöja, satt på pyjamasen och ja ni vet.

Har suttit framför teven i stort sett hela kvällen, mumsat på kärlek och bara myst. Skön fredag. Förutom det så har jag snart läst ut fifty shades of grey. Sjuk man är, men seriöst det går inte att sluta läsa den..



Natti

Recensioner Sigma 70-300 mm

Hallå där!
Nu har jag varit och köpt mitt nya objektiv, även testat det. Kan säga att det tog ett tag att komma in i det för man kan inte stå nära sitt motiv alls, då kan inte kameran fokusera. Så man kan stå jättelångt bort och ändå få en nära och tydlig bild. AS coolt, nu slipper jag stå liksom tre millimeter från en  humla för nästan jämt så blir dem skraj och flyger iväg.
Dock så skulle jag säga att standardobjektivet är bättre när det gäller att fotografera allt annat än macrobilder dvs närbilder. Men som sagt vi får se senare när jag haft kameran ett längre tag. Just nu känns det bra, jag köpte det ju faktiskt för att få bättre macrobilder!
 
I övrigt väldigt klara och färgstarka bilder. Men nästa gång jag fotograferar ska jag använda stativet för det var väldigt många bilder som blev suddiga och oklara för att det var så svårt att fokusera med en sådan inzoomning som objektivet har. Gud vad kul det här är.. kul med lite nya utmaningar ;)
 
 

Dagens outfit

 
Idag har jag planerat att åka till Elgiganten och köpa nytt objektiv till kameran. Efter det så har jag inga andra planer än att vara barnvakt åt Leon ikväll. Soft Fredag.. :)
 

22 Jump street

Sjukaste och roligaste filmen någonsin. Rekommenderas starkt. Nu ska jag hem och sova. Ny dag imorgon! Kram




Lost and found

Ikväll blir det bio med mina bröder. Jag som bjuppar. Vi ska se 22 Jump street som jag velat se så lääänge nu. Äntligen blir det av. 




Har legat ute i solen hela dagen, läst och lyssnat på musik. Nu har jag badat och fixat mig. What is up next? Ah just det, STÄDA!





Sol och läs





Jag skriver en novell

Godmorgon på er!
Igår fick jag ett himla dampanfall och började skriva på en egen novell. Fick massor av inspiration efter att jag läst några kapitel ur FIFTY SHADES OF GREY. Som för övrigt är den bästa boken jag läst.
Min novell heter Lost and Found och är skriven på engelska. Jag tycker det är mycket roligare att både skriva och läsa på engelska. Har inte tänkt att publicera den här novellen eller något sådant, jag tycker bara att det är ett  roligt tidsfördriv och planerar inte alls att bli känd. Men vem vet? ;) Att skriva är typ det bästa jag vet och jag kan bli helt upp i hejsan och aldrig sluta skriva. Musik i lurarna, nu jävlar ska det skrivas!
 
 

Kameran och jag lekte bland det blöta idag

 

Fifty shades of Grey

I´m stuck in it... OMG KAN INTE SLUTA LÄSA!
 

Inför skolstarten

Snart börjar skolorna igen! Hoppas ni har läst mitt inlägg med lite tips inför skolan och skolstarten. Råder särskilt er som ska börja i ettan på gymnasiet att läsa mina tips, då ni kan börja om helt med nya lärare, betyg och allt.
Tryck här eller på bilden för att komma till inlägget!
 
 
 

Morning coffee

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit bättre än mig de senaste dagarna. I förr går natt sov jag 0 timmar och sov på dagen igår istället i väntan på kalaset skulle börja,  inatt somnade jag inte förns vid 4 tror jag. Det är inte det att jag inte är trött, utan det går bara inte att sova. Tröttsamt.
 
Nu ligger jag i sängen och dricker kaffe. Planerna för dagen är inga så ska nog bara ligga här och börja läsa fifty shades böckerna!!!
 
 
Vi hörs!
kram

Butterfly

 

Leon 3 år idag!

Grattis på födelsedagen min galna lilla prins!




Fly humble bumble

 

Nike air Max

Äntligen är dom mina!
 



Blacker and whiter










Sol, bad och grill

Idag har jag storstädat rummet och shoppat med mami. Ikväll har vi grillat och nu ligger jag mamma Joakim och Leon vid stranden och solar och badar!





Flätad korg

Införskaffat mig en flätad korg där jag kan ha mitt smink. 





RSS 2.0