Ny mascara och puderborste

 

Video på dagens outfit

Här kommer videon på dagens outfit. Väldigt kort men tyckte det var lite kul att visa dagens outfit på video också ;) kanske ska börja göra det oftare? :)
 
 Glöm inte att kolla i 1080p HD, blir bäst kvalitét då :)

Höstoutfit

Hihi, tyckte att dagens outfit var lite smått höstig så ville dela med mig. Har ju all tid i världen på mig att fota och filma när jag har sovmorgon. Så det kommer upp en film senare idag också :)
 
Byxor//JC//Vit baströja//Gina tricot//Mörkblå väst//Hollister
 
 
Haha fail att man ser kameran och stativet på vissa bilder och att solen bländade mig så jag ser ut som en kines..  men skitsamma ;)
 
Ha en bra dag! kram

Det närmar sig Oktober

 
 
Idag är det Måndag den 29 september, vilket betyder inte långt kvar tills vi glider över till Oktober. Kallt som tusan börjar det bli.
 
Bilderna ovan visar hur jag såg ut idag. Hade skolfoto idag, hade helt glömt bort det. Tänkte gå osminkad till skolan idag, tur jag inte gjorde det iallafall då ;)
 
Efter skolan gick jag en sväng på stan med lillebror, träffade även Felicia en snabbis. Nu ska jag plugga det sista inför ett prov imorgon och senare ikväll är det zumba.
 
Ha en bra kväll!
 
KRAM

Otroligt fin och mysig

Igår fick jag leta igenom fyra kassar med kläder som mamma haft. Plockade på mig några klädesplagg jag ville ha. Bland annat denna otroligt fina och mysiga koftan som pryder min kropp idag. Lite stor i armarna och så men jag bara Loooove it!
 
 

Det snöar



Det snöar här i Östersund idag. Allt är allmänt grått och trist . Jag kryper ner under täcket och tar igen den sömn Jag inte fick inatt. Sov tre timmar...

Cozy evening

 
Har en riktig myskväll i mitt rum ikväll. Tända ljus och lugn musik. Pluggar lite smått och bara tar det lugnt. Ska snart fixa lite inför imorgon och sedan göra mig en varm kopp te och invänta paradise hotel. Hoppas ni har en fin kväll!
 
kram

Adidas


Är så kär i min adidas tröja jag köpte i Turkiet nu senast. Direkt efter skolan idag gick jag till gymmet och det känns sååååå skönt att vara tillbaka till gamla rutiner! 


Frost

Godmorgon!
 
Ännu en sovmorgon utan sovmorgon, Hehe. Passade på att fota lite när jag ändå vaknade så tidigt. DET ÄR MINUSGRADER UTE. Det är svinkallt och frost ute. Märks att hösten är här och det är bara att invänta snön nu!
 
 
Kameran har fortfarande damp men ska lämna in den inom en snar framtid.. Efter skolan idag sticker jag direkt på gymmet. Därför jag har träningskläder på mig. Har bara en lektion idag så pallar inte ta med mig massa grejer i onödan.
 
Ha en bra dag. Vi hörs. puss

Måndag

Haha riktigt såhär glad är jag inte idag men ja, önskar er en grym dag. Jag sticker på skolan osminkad och trött. Men vad gör det, börjar efter lunch och har bara en lektion. Nice. Tjarrå!!






Så himla redo för helg!

Godmorgon!
Idag är det Fredag, ÄNTLIGEN! Jag har verkligen längtat efter den här dagen för denna vecka har varit full med plugg så det ska verkligen bli skönt att vila skallen under helgen.
 
Planerna för dagen ser väl ut lite så att jag går i skolan fram till 15:00, går sedan hem till pappa, duschar, fixar till mig, äter middag och senare ska jag träffa bästavän och vi får helt enkelt se vad vi hittar på  ♥︎
 
Min kamera är hemma hos mamma men ni får stå ut med gamla bilder och mobilbilder denna vecka!

Love u ♥︎
 

Jädra mysig kväll alltså!

Spenderat kvällen hos Emma med henne och Kicki. Massa mysprat och te. Hjälpte också dem med att klippa ihop en video till deras engelska redovisning imorgon! 





Nu ska jag krypa ner under täcket. Puss


Det är över

Nu är det jobbiga över! Tjoho. 
Ikväll ska jag hem till Emma, hon jag o Kicki ska göra lite skolarbete och ha det mysigt!




Har inte så mycket mer att säga. Ha det bra så länge. Puss

Kan pusta ut efter skolan idag

Godmorgon!
Är så himla nervös. Idag har vi partidebatt, min grupp ska även redovisa en samhällesnyhet, sedan har jag engelska redovisning efter lunch. När denna dagen är slut kommer jag verkligen att pusta ut. 
Coffee, thank you for being there for me!
 

Middag med pappa och bror




This is me

Tar en liten paus från pluggandet och berättar 5 sanningar om mig. Hehe, bloggtorka x1000..
 
1. Jag sover oftast med strumporna på. För att jag inte orkar ta av mig dem när jag ska lägga mig..
 
2. Jag tar minst 10 selfies varje dag..
 
3. När jag tävlade i slalom förut så brukade jag alltid sjunga "kiss o bajs Kiss o bajs kiss o bajs .." Ända tills jag var nere i mål. Var nog det som gjorde att jag vann alla tävlingar ;)
 
4. Jag är sämst och nu menar jag SÄMST på att måla naglarna och sminka mig själv. Värdelös, blir aldrig nöjd! Därför jag undviker smink så ofta jag kan och nagellacket är ett måste så det står jag ut med bara helt enkelt.. ;)
 
5. Min mamma ville att jag skulle heta Jacqueline. Men inte min storebror jakob, han ville att jag skulle heta Josefine och så blev det. Tacksam för det, annars hade folk verkligen trott att jag kom från ett annat land. För inte ser jag då svensk ut. Men tro det eller ej, jag är 100% svensk! ;) 
 



Just nu - plugg

Herregud har massor av saker att förbereda mig för inför imorgon. Så min eftermiddag och kväll ser ut såhär!




Jack Leon Seven Milo Madsen är hans namn

Detta är de första bilderna som jag tog tillsammans med lillen. Kommer ihåg hur lycklig jag kände mig första gången jag fick hålla i honom. åhh!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är vi här 3 år senare och fy vad fort det har gått. Jack Leon Seven Milo Madsen är hans hela namn. Världens vackraste kille! Finns inga ord som kan beskriva hur mycket den här lilla gossen betyder för mig. Han är det bästa jag har och mycket mer. Han är mitt allt. En riktig kämpe är vad han är också, tänk alla sjukhusbesök hit och dit.. huvva.
Jag älskar dig lillebror, puss

Blev ingen zumba, akuten istället

Min kväll har spenderats på akuten med lillen. Han har väldig otur min skrutt. Fem minuter innan jag och mamma skulle på zumba dunkar han in huvudet i soffan och det börjar blöda. Men det behövdes bara sy tre stygn!




Jag älskar rosa




Hos min kära far

 
Godmorgon people! Är hos min kära far denna vecka, inte varit här på väldigt väldigt länge så det är kul att träffa pappa igen. 
Igår låg jag här i sängen och försökte hålle mig vaken under valet, men det gick inte somnade strax efter 11 tror jag. Nu sitter jag och dricker morgonkaffet och har ångest över att precis ha insett hur mycket jag har att göra denna vecka. Men det är bara att andas, ta det lugnt, göra det man ska och vips så är det en ny vecka och nya utmaningar.
 
Idag börjar jag skolan 12:15, men har tid hos sjukgymnasten 10:30.
 
... och ikväll är det zumba!
Ha en bra dag!
 
kram

Lunch på café fröjas




Min kväll

Hej på er! Kom precis hem till farmor. Har varit med Tobbe hemma hos han typ hela kvällen. Kollat på film och pratat massa. Vi drog ut lite senare och träffade lite folk! Mysig kväll. 


Nu ska jag dricka te och sen sova!  Godnatt!

Gårdagens outfit och lite om min dag idag

Glömde visa igår! :)
 
Dagen har varit helt okej. Filmade hela första lektionen till ett engelska projekt och på andra lektionen planerade vi uf företaget. 
 
Efter skolan åkte jag hem, tog det lugnt sedan skjutsade brorsan mig till stan på moppen. Senare kom Jonas och Jimmy in till stan. Vi gick mest runt, träffade folk men sedan åkte vi till torvallagården och där har vi varit resten av kvällen. Joakim kom och hämtade mig på moppen vid 11 och då åkte vi till farmor för att sätta på oss varmare kläder för det är sviiiinkallt ute. Sedan åkte vi hem till ås! :) 



Nu ligger jag i sängen och ska sova snart. Hörs imorgon. kram

Dimmig och kall torsdag




Ny dag och nya tag

 

Fever to the form

Godkväll!

Direkt efter skolan idag gick jag och Julia till Jonas skola. Väntade tills han slutade och snackade lite med Johan medan. När Jonas slutat drog vi vidare och åt mat innan Julia drog och vi stannade kvar en stund på stan. Senare åkte vi hem till Jonas en stund innan vi tog en sväng förbi gården. Vid 8 åkte Jonas och Jimmy på gymmet och jag hem. Nu ligger jag i min säng redo att titta på paradise hotel. 







Godnatt och kram

Tisdag 9 september

Godmorgon allesammans!
Idag mår jag bättre men har istället drabbats av världens mensvärk. Varför ska livet vara så jobbigt....... ;)
Sitter och dricker kaffe och surfar runt lite. Har ju hela förmiddagen på mig att sova men som sagt ni vet ju hur jag och sova fungerar ihop.
 
 
Efter skolan ska jag träffa Jonas, inte umgåtts på jättelänge så det ska bli väldigt trevligt!
 
Hörs!
kram
 

Det bara blir så

Konstig dag. Känt mig konstig hela dagen. Började iallafall 12, träffa Julia lite innan och efter skolan träffades vi igen och vid 4 gick jag upp till wargen och träffade Felicia. Vi gick på stan en stund och sen åkte jag hem. När jag kom hem kände jag att något inte stod rätt till i huvudet och när det närmade sig klockan 8 och zumba började jag må illa, kallsvettas och skaka och blev svimfärdig  så jag fick gå hem från Zumban.. Trist eftersom det var första gången.. Aja :(

Nu ligger jag i sängen och mår lite bättre men känner mig fortfarande konstig i hela kroppen..








Måndag 8 september

Hallå där!
 
Idag funkar min kamera!! Äntligen :) Dock är bilderna brusiga så måste nog laga kameran ändå..
Idag är det Måndag och jag börjar 12:15. så skönt, samma sak på tisdagar. lovely!
Dagens outfit består av en enkel grå t-shirt från hollister, svarta byxor från rut m.fl och en kavaj från h&m tror jag ! ;)
 
 
Ser ut som jag använt brun utan sol på händerna, men det är bara det att jag har redan bärjat flagna och därför ser min hudfärg så ojämn ut.
 
Ha en bra dag! kram

Nytt nagellack från Turkiet och svar på fråga

Älskar mitt nya knallrosa nagellack från Turkiet! 


Svar på din fråga Lina, Nej det är jag inte!




Nytt inför hösten/vintern



Svart gosig jacka, brun mysig halsduk och svart underbar mössa! Tack farmor!

Turkiet 2014

Heeeeej!!!
Igår kom vi hem från turkiet, 42 grader i skuggan nästan varje dag. Så härligt! Massa sol och bad, shopping, god mat och party!
Nu kommer en härlig bildbomb! Det ser inte så soligt ut på vissa bilder men det var mobilkameran som gjorde något ;)
 
 
 
 
Idag blir det skola trots att jag är hemskt förkyld, men det är bara att kämpa på!
 
vi hörs!
 
kram

RSS 2.0